torstaina, toukokuuta 21, 2009

Helatorstaina...

... meillä ei ole tehty juurikaan mitään. Mies käväisi kuntosalilla, tytöt ovat hääränneet omiaan niin sisällä kuin ulkonakin, itse toivun eilisestä vatsataudista... tytöillä on hoidossa kiertänyt vatsatautia ja vatsakipua nuokin ovat viime päivät valitelleet - mutta minut tauti näköjään selätti pahimmin.. eilinen meni täysin potiessa. Miten ihmeessä voikin olo mennä päivässä näin heikoksi, ihan on veto veks, ja tänään minulla on lisäksi ollut kamala päänsärky.

Puuhaa olisi ollut täksi päiväksi vaikka kuinka - lähinnä tuota kirppishinnoittelua ja huutonet-hommia, mutta vielä en ole mitään jaksanut tehdä. Kuvissa näkyvä kaappi on aivan täynnä tyttöjen vaatteita, laatikoista löytyisi vielä vaikka kuinka paljon myytävää vaatetta. Kun vaan saisin jotain aikaiseksi! Tällä hetkellä myynnissä olevat huutoni löydät täältä.

Parempivointista loppuviikkoa teille muille!

7 kommenttia:

 1. Moi!

  Porissa tuota vatsapöpöä oli jo kuukausi sitten liikenteessä, rajua oksentelua ja ripulointia ja "jälkitautina" päänsärkyä. Joku sanoi kärsineensä pahoinvoinnista ja veto pois olosta jopa 6 viikkoa. Pikaista paranemista. :) T:Satu

  VastaaPoista
 2. Voi voi..paranemisia sulle! Vatsataudit vetää niin löysäksi..se on ihan uskomatonta..sitä aina miettii, että olispa mielummin flunssa..mutta flunssa kestää kauemman..heh, mikää ei oo hyvä! :)

  VastaaPoista
 3. Voi kurjaa, meillä oli huhtikuussa kahteen kertaan vatsapöpöä. Voi kun olis nopeasti pois menevä pöpö. Pikaista toipumista!! Ihania kuvia taas :)

  VastaaPoista
 4. Ai että mä inhoan vatsatautia.... Se on tosi tylsä kun siitä toipuminenkin kestää näin vanhalla iällä : )

  VastaaPoista
 5. No voihan, toivottavasti vatsapöpö jo pian talttuu. Onnea huutoihin ja kirpparille, sinulla on varmasti kaikkea ihanaa siellä myynnissä.

  VastaaPoista
 6. Toivottavasti olet jo parantanut vatsapöpöstä, itselläni tuo oli reilu viikko sitten!! Taisi olla jo kolmas viime syksyn jälkeen - tylsää!!

  Teidän koti ja sinun blogi on kyll yksi ihanimmista seuraamistani kodeista ja blogeista - juuri niin minun makuun!! Ja korusi ovat kyllä upeita...

  VastaaPoista
 7. Kiitos osanotoista ;) Tauti alkaa onneksi olemaan jo takana... tosin vieläkin on voimat hieman kateissa ja välillä tulee huonon olon häivähdys. Tämä tuntuu olevan hitaasti (mutta varmasti) tarttuvaa laatua, ja ilmenemismuotoja on niin monta kuin potijaakin... jännä tauti!

  Kiitos vielä Mia kauniista sanoistasi! Voin todeta täysin samaa sinun blogistasi :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)