perjantaina, toukokuuta 08, 2009

Kesämekkoja...

Löysin tytöille eBaysta tällaisen harmaan mekon - aika ihana, ja simppeli! Päätin kyllä jo aiemmin, että tyttöjen mekkokiintiö tulevalle kesälle on täynnä mutta... tuota en vaan voinut vastustaa :) Nyt sitten vaan odottelemaan aurinkoisia kesäpäiviä... tänään olikin taas ihanan lämmin ja aurinkoinen päivä - tällaisia lisää kiitos! Äitienpäiväksi myös!

Ihanaa kun on perjantai!! Nautitaan viikonlopusta!

kuvat napattu eBaysta

9 kommenttia:

 1. Mekkoja on niin vaikea vastustaa :-)

  Minulta jäi kommentoimatta edellinen tekstisi, joten kommentoin tähän: upeita koruja, ihana sydän ja mahtava lukko. Minä olen hurahtanut helmikoruihin, mutta tuollaisia en ole aiemmin nähnyt. Pitäisiköhän alkaa tekemään niitä itse? Onko vaikeaa? Mistä niitä materiaaleja oikein ostetaan? (vastaa jos kerkiät)

  VastaaPoista
 2. Aivan IHANA!!! Minkämerkkinen tuo on? Haluaa neidille kanssa samanlaisen...=)

  VastaaPoista
 3. Ihania mekkoja:)Pakkohan se on tuollaisia saada!!!
  Miten tuolta ebaystä ostaminen tapahtuu? Kirjoita tuonne minun blogin sähköpostiin,jos tuntuu liian pitkältä laittaa tähän kommenttilootaan...ja jos viitsit:)Viitsisitsä,etsäviitsis?
  Mukavaa viiikonloppua teille!

  VastaaPoista
 4. Todella kaunis tuo harmaa mekko, tuollainen on myös meidän neitoselle saatava. Voisitko kertoa merkin? Aurinkoista äitienpäivää!

  VastaaPoista
 5. Ihania mekkoja :)
  Hyvää äitienpäivää!!

  VastaaPoista
 6. Ollapa tyttö jolle pukea tuollaisia ihanuuksia... Minäkin olen ahkera eBayn kävijä!! ;)

  Ihanaa Äitienpäivää!!

  T: Mia

  VastaaPoista
 7. Hurmaava mekko! Muutenkin sinulla kivoja postauksia täällä, tulen varmasti toistekki...

  VastaaPoista
 8. Ihana mekko! Minullakin on joku harmaa kausi meneillään ja äitienpäivänä shoppasin itselleni vaaleanharmaan paidan, josta tuli heti oma lemppari.

  VastaaPoista
 9. Lilla Medine ja Anrinko - olen unohtanut vastata teille tuosta mekosta, anteeksi viive! Bongasin mekon siis eBaysta täältä http://stores.shop.ebay.de/Mondsalto-Kidsfashion__W0QQ_armrsZ1
  ja siis tuolta ostinkin sen, tosin mailitse, ja maksoin PayPalilla. Mekkoja oli aika vähän jäljellä, minä ostin 116 senttisille tytöille koon 122/128 cm mutta ovat kuulemma naftia kokoa... saas nähdä onko mekko sopiva jo tänä kesänä vai vasta seuraavana :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)