keskiviikkona, toukokuuta 06, 2009

Helmiä, hopeaa, metallia...

Noniin, taisin lupailla esitellä nämä omat väkerrykseni... :) Olen aivan rakastunut tuohon lukkoon ja erilaisiin sydämiin. Helmistä en ole moneen vuoteen pitänyt (paitsi Snön koruissa), mutta nyt huomaan tuntevani outoa vetoa myös erilaisiin makeanvedenhelmiin... ja voi apua miten tähän puuhaan jääkin koukkuun!! Mielessä pyörii jos jonkinlaisia ideoita - harmi vaan että aika ja rahavarani ovat rajalliset... mutta taisi tästä silti tulla uusi harrastukseni :)Koruissa käytetty makeanvedenhelmiä, helmiäislasihelmiä, metallihelmiä, Balin hopeaa (uusi rakkauteni!)...

5 kommenttia:

 1. Ihania!Voisiko ranneketjuun käyttää tuota sydäntä ja ihanaa lukkoa? Vaiko vain tuohon kaulakoruun? Kumpikin vaal.pun ja harmaa(?) kelpaavat. Sitten joskus jos jaksat mulle siis tehdä...toki maksan kustannukset!


  Kirsi

  VastaaPoista
 2. Tosi ihania koruja! Tuo lukko on kyllä upea :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kauniita koruja, ihana uusi harrastus:)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania koruja! Itse ihastuin erityisesti tuohon vaaleanpunaiseen ihanuuteen. Onko tällaisia koruja vaikea valmistaa? Itsekin olen usein meinannut korumatskuihin askartelukaupoissa kulkiessani tarttua, mutta sitten on iskenyt se tyypillinen paniikki, apua jos en osaa!!!

  Aurinkoista viikon jatkoa!

  Sari

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)