sunnuntaina, toukokuuta 17, 2009

Kvartsia ja hopeaa...

Hih, olen oikeasti mennyt sekaisin koruista :D Voisin väkertää näitä ihan koko ajan! Olenkohan muistanut mainita saaneeni äitienpäivälahjaksi työkalupakin - siis oikein kunnollisen harmaan Bilteman työkalupakin - koruharrastustani varten. Mikään kaunis tuo pakki ei ole, mutta ajaa loistavasti asiansa - sinne mahtuvat omiin lokeroihinsa jos jonkinnäköiset helmet ja hopeaosat, lukot ja vaijerit. Huvittavinta tässä koruilussa on se, että huomaan jotain tiettyä korua tehdessäni suunnittelevani jo seuraavaa - tai kenties viittäkin seuraavaa korua ;) Ideoita olisi enemmän kuin aikaa (ja materiaalia) niiden toteuttamiseen... hauska harrastus, on vienyt minut täysin mukanaan - ja on ihanaa nollata ajatuksensa kaiken muun osalta koruja sommitellessaan, silloin ei paljoa työasiat mieltä vaivaa :) Sama ilmiö siis kuin tehokkaalla jumppatunnilla. Niin, jumpallakin olen ehtinyt käymään ihan kiitettävän usein - koruilen sitten yöaikaan eli silloin kun minun pitäisi ahkeroida huuto.netin parissa tai blogeilla - tai nukkua ;)

Keväisen lämmintä alkavaa viikkoa kaikille! Mukavaa kun on tiedossa arkipyhäkin tulevalla viikolla - jälleen yksi päivä aikaa käydä jumpalla, istuttaa kesäkukkasia, tehdä uusia koruja, pestä pyykkiä, silittää pyykkiä, lajitella kirppiskamoja, lukea kirjaa, selailla blogeja, pyöräillä tyttöjen kanssa, sisustaa leikkimökkiä, ainiin ja HopLopiinkin olen tainnut luvata lähteä... :)

4 kommenttia:

 1. Oi, ovatpa kauniita! Vapaapäivänne kuullostaa aikaslailla samanmoiselta,kun täälläkin :)
  Ihanaa, aurinkoista viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana koru! Mä olen kanssa kokeillut tuota korujen tekoa ja haluttais alkaa tekemään enemmänkin mutta tiedän että jään koukkuun ja nyt ei ole aikaa...ehkä sitten syksyllä...

  VastaaPoista
 3. Kauniita korusi ovatkin! Hoplopiin pääsyä meidänkin lapset odottavat kuumeisesti, on se niin ihana paikka ;)

  VastaaPoista
 4. Vitsit miten kauniita korukuvia täältä löytyikään!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)