tiistaina, huhtikuuta 06, 2010

tahtoo beståå...Olemme suuntaamassa piakkoin Ikeaan ostamaan työhuoneeseen vihdoinkin uusia kalusteita...
Ollaan me - tiedoksi myös aviosiipalleni mikäli lukee tätä ;)

Meidän työhuonehan tapetoitiin jo vuosi sitten (maitokahvin väriseksi) ja jo silloin oli tarkoitus hankkia myös uudet raikkaammat ja toimivammat kalusteet... mutta niin vaan ollaan kellastuneella Lundialla pärjätty :) Ja toki pärjättäisiin edelleen mutta kun mieli (siis minun :) ) tekee jotain uutta.
Olen ihastunut Ikean Bestå-sarjaan - tuossa sarjassa mielestäni less is more, ja yksinkertainen on kaunista. Ovien taakse saisi kaiken mahdollisen piiloon pölyltä - niin kannettavan kuin tulostimenkin, puhumattakaan kansioista yms. Ja tuota voisi varioida erilaisilla osilla... tahtoo!

Uusin ihastukseni on alimmissa kuvissa näkyvä saman sarjan työpöytä - yhtä simppeli sekin!
Korkeakiiltovalkoisena tuon ehkä haluaisin mutta pakko nähdä myös tuo harmaa livenä...

Saas nähdä saadaanko mitään hankittua... toivottavasti :)

Mitäs te muut tuumitte tuosta sarjasta?!
Onko liian yksinkertainen? Tylsä? Moderni?

Minullahan maku on seilannut eestaas - aiemmin haaveilin modernista kivitalosta, sittemmin ihastuin ikihyviksi Kannustaloihin, Rauhalaan erityisesti... sitten kolahti kaikki vanhat mansardikattoiset ihanuudet... vanhat ikkunanpokat, talonpoikaissohvat... ja nyt taas huomaan ihastelevani hieman modernimpaa tyyliä - selkeitä linjoja, yksinkertaisuutta. Mutta aivan hyvin voisin sijoittaa meidän vanhan puusohvan työhuoneeseen näiden Bestå-kalusteiden vierelle :)

sisustushaaveissa,

13 kommenttia:

 1. Meillä on Bestån valkoista korkeakiiltoista sekä olohuoneessa että lastenhuoneessa! Tykkään... :)

  VastaaPoista
 2. Ihana. Minä tykkään kaikesta yksinkertasesta ja simppelistä. Ja nimenomaan sellasesta johon kaiken saa ovien taa piiloon. Ja mitä vähemmän laskutasoja sen parempi. Inhoon pölyjen pyyhintää ja sitä roinan määrää jota väkisin kertyy joka tason päälle.

  VastaaPoista
 3. Aika yleistä varmaan, että sisustusmaku muuttuu ajan saatossa, mä ainakin yks esimerkki. Aika lähellä on vielä ne ajat, kun ehdottomasti halusin luumun värisen modernin ja linjakkaan sohvan olkkariin.. Nyt mietin, mihin pimeeseen nurkkaan sen piilottaisin pois tieltä!! :D Kun ei sitä tarvita, mutten uskalla miehelle ehdottaa, että siitä kokonaan luovuttaisiinkaan?

  Ja tää blogimaailma myös suurelta osaltaan aiheuttaa sellasta massaliikehdintää eri tyylien perässä, olen huomannut. Itsekin siis tähän massaan iloisena kuulun, hih :)

  Ainiin, ihan kivoilta noi ikean kalusteet näyttää myös mun silmääni!

  VastaaPoista
 4. Minusta se on aika lailla täydellinen! Ehkä meillekin joskus!

  VastaaPoista
 5. Mulla kans heilahtelee sisustusmaku laidasta laitaan...eli koko ajan on jonninlaista projektia menossa :) Itse tykkään tuosta Bestån valkoisesta sen takia, että saa ovien taakse piiloon kaikki turhanpäiväiset tavarat :)

  VastaaPoista
 6. Minulla hieman sama juttu tuon sisustusmaun kanssa...välillä vanhaa, sitten modernia jne...Yhdistelen erilaisia tyylejä ja asioita yhteen mieltymysten mukaan. Tuo Bestå on ihan kivaa, poikani hankki sitä syksyllä. Hauskaa, että jonkun muunkin mies käy lukemassa blogista vaimon suunnitelmia:))

  VastaaPoista
 7. Nuo ovat kivoja, tosin ei minun kotonani :) Itse olen enemmän semmoisen "uusvanhan" ystävä, jos tiedät mitä tarkoitan..
  Ennenkaikkea kalusteiden tulee olla, helppohoitoisia (pestäviä) ja pölyt täytyy pysyä pois, siinä minun peruslinjani. Ehkäpä vielä valkoistakin..
  Toisaalta voisin taas kuvitella itselleni Bestå-tyylisen keittiön, outoa :)
  Vähintäänkin kerran viikossa tulee himo vaihtaa vaikka sitten vain tekstiilejä.

  VastaaPoista
 8. Sinne vaan bestååta kaiken muun sekaan, sopii mun mielestä tosi hyvin ja tykkään itsekkin!

  Itselläni on suunnilleen aina ollut sama maku huonekalujen suhteen, mutta ei tavaran määrän. Nykyään avohyllyjen ja lasikaappien sekaan haluan ehdottomasti myös umpiovellisia, joiden taakse saa osan tavaroista piiloon. Kaiken ei tarvitse olla aina esillä.

  VastaaPoista
 9. Tykkään, onhan meilläkin tuota pojan huoneessa. Ostettiin lasiovet. Niiden mukana tulee valkoiset ja mustat levyt, joilla ovien väriä saa vaihdeltua, jos haluaakin peittävät. Voihan niihin viritellä kangasta tai tapettiakin. Meillä ovat toistaiseksi vitriininä pojan Aarteiile.

  Ruokailutilassa on myös vastaavaa Kvikin keittiökalustetta 4x3 ruudun kokoisena. Korkeakiitoista valkoista. Ah, niin helppoa, kun ei sormenjäljet ja muut niin näy.

  Tällä kaikella siis sanon: osta vaan!

  VastaaPoista
 10. Joo, tykkääntykkään!
  Jos joskus muutetaan, niin tuo sarja täytyy ehdottomasti pitää mielessä työhuonetta varten!
  Thanks!

  VastaaPoista
 11. Kivoja, mutta ei myöskään minun kotiin ;-))Liian moderni minulle. Mukavaa ikea reissua:-))

  VastaaPoista
 12. Tykkään ja haluan ja haen itsekin sitä;-)

  VastaaPoista
 13. Ikean Bestå on hyvä kalustesarja, siitä saa koottua itselle mieleisen kokoonpanon ja se sopii loistavasti moneen tilaan ja tyyliin.
  Meillä olohuoneessa Bestå-sarjaa mattavalkoisena umpi- ja lasiovilla (tv-tasona ja vitriininä). Suosittelen!
  -Tanja-

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)