keskiviikkona, huhtikuuta 15, 2009

Tapetointia...

Pääsiäsloma oli ja meni tosi nopeasti - lauantaina kävimme Ikeassa ja Jumbossa - minä olisin halunnut käydä muuallakin mutta mieheni asetti reissun reunaehdoksi, ettemme mene kehäkolmosen sisäpuolelle... :) Ei siis valitettavasti tiedossa mitään suurta shoppailuraporttia... Zarasta löytyi tytöille muutama kesävaate, Ikeassa tyydyimme ideoimaan työhuoneen mahdollista säilytyskaapistoa/kirjahyllyä. Tykästyimme molemmat selkeän yksinkertaiseen Bestå-sarjaan (kiiltovalkoisena) - sarjassa tuntuu olevan vaikka mitä erilaisia variaatiomahdollisuuksia. Onko kenelläkään kokemusta kyseisestä sarjasta ja sen toimivuudesta? Entä tuleeko mieleen mitään tuohon sopivaa simppeliä työpöytää? Itse haaveilen Muuramen tasosta mutta muitakin (edullisempia) vaihtoehtoja ja ideoita otetaan ilolla vastaan! Toisaalta haluaisin jonkun antiikkikaapin, minne piilottaa kaikki rojut - eli ajatukset risteilevät siis romanttisesta modernimpaan ja takaisin... :)Tässä vielä muutama otos tapetoidusta seinästä... on ihan eri sävyinen päivänvalossa kuin mitä keinovalossa. Eipä oltu milloinkaan aiemmin tapetoitu (ja sen kyllä huomaa lopputuloksesta :D) mutta ihan siedettävää puuhaa kun hokasi miten homma toimii... Ja kaikenkaikkiaan ihan mukava muutos aiempaan sinivalkoiseen tähtitapettiin - huoneesta tuli valoisampi ja rauhallisempi.. vielä kun tosiaan saisi uuden kaapiston ja kaikki tavarat piiloon kaapin ovien taakse!

During Easter holiday we have wallpapered our workroom - we have never ever done that before so the result is not perfect (far from that ;) ) but when thinking of the former blue wallpaper with white stars... this is much brighter and tranquiler. We also visited Ikea and are now considering to buy a new bookshelf maybe from their Bestå line - are someone of you familiar with Bestå? Any comments about it´s functionality?

6 kommenttia:

 1. Tsemppiä työhuoneen järjestelyihin!
  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Hei Marja,

  Mulle tuli ekana työhuoneesta tällainen mieleen, käys kurkkaas... http://www.mtv3.fi/ohjelmat/sivusto2008.shtml/lifestyle/tila/ohjelma__muutos_2008?848694

  En tiedä toimiiko linkki. Siinä on käytetty tota Ikean Bestå sarjaa ja olikohan Muuramen työtaso vielä? On musta ihana kokonaisuus ja värimaailma muutenkin tuossa työhuoneessa.

  Meinattiin tuollaista ratkaisua itsellekin, mutta meillä tila asetti rajoitukset... :(

  Mukavaa loppuviikkoa!!

  M

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää! En osaa sanoa mitään tuohon Bestå-sarjaan kun ei ole siitä kokemusta.
  Kaunis valaisin... Ostin juuri tyttärelle Ikeasta hiukan tuontyylisen pöytälampun, mutta se ei ole noin hieno ;)

  VastaaPoista
 4. Moikka,
  Äidilläni on työhuoneessaan tuota Bestå sarjaa, sellainen noin 160cm korkea ja on ollut oikein tyytyväinen :)

  Tuo lamppu on kyllä kaunis.

  VastaaPoista
 5. Tapetti on todella upea! Ihanan hengittävä ja seesteinen:-) Tuon kanssa saa ihan selvästi pehmoisia ja onnellisia unia <3

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)