tiistaina, huhtikuuta 20, 2010

postaus jota ei pitäisi tehdä :)


Tai lähinnä nämä kuvat :) Sillä taannoin päätin, että yritän välttää omien kuvieni julkaisua mutta menköönsä nyt taas tämän kerran :) Kalastajan vaimon blogissa tuli puhetta kuntosalien pukeutumissäännöistä. Itse en ole törmännyt missään täkäläisellä salilla moiseen kieltoon, ettei hihattomissa topeissa olisi soveliasta jumpata. Olettekos te muut?! Tätä asiaa jäin siis vallan pohtimaan sillä itse en osaa salilla / jumpilla käyttää mitään muuta kuin hihattomia yläosia. Jotenkin koen epämiellyttävämmäksi hikoilla t-paidassa kainalot märkinä kuin hihattomassa topissa. Mene ja tiedä :) Sen sijaan hikipyyhe minulla kulkee aina mukana, sen mun mielestä pitäisi kuulua jokaisen jumppaajan perusvarusteisiin! Ja mitä yläosiin tulee, niin kieltämättä välillä näkee hieman liiankin "antavia" toppeja - mutta sellaisissa minä en ainakaan salilla viihtyisi :)

Anyway minun on pitänyt jo jokin aikaa sitten esitellä tämä alejämälöytöni - on nimittäin juurikin toppi mun mieleen, kivan pitkä tanssillisille tunneille ja combatiinkin sopiva. Ja vaikka kaappi on jumppavaatteita täynnä, haluaisin nyt käyttää vaan tätä yhtä ja samaa. Onneksi löysin näitä kaksi niin ehtivät pesuunkin välillä ;)


Huomenna minulla onkin se toinen käynti Askelklinikalla - ja saan uudet pohjalliseni. Enää puuttuvat uudet, Englannista tilatut Asicsit - siellähän ne edelleen jossain päin saarivaltiota odottelevat tuhkapilven hälvenemistä. Joten mitä aikoo tehdä blondi... mennä ostamaan äkkiä jotkut toiset uudet lenkkarit! Pakkohan mun on nimittäin heti päästä testaamaan uusia pohjallisiani in action :) Ajattelin ostaa jotkut Niken kengät (Zoom Vomerot varmaankin), tosin eilen tykästyin myös New Balance -merkkisiin, jenkkilässä suosittuihin lenkkareihin - kellään kokemusta merkistä?! Suomessa ainakin TopSport myy moisia.

Tällaista tällä kertaa... jatkoa aiheesta seurannee piakkoin :) Meillä kun tämä juokseminen on muutenkin nyt pinnalla - miehen pitäisi juosta ensi sunnuntaina Hampurin maraton... mikäli orastava flunssa ei kaada miestä petiin. Niin ja mikäli tuhkapilvi väistyy ja pääsemme lentämään ensi lauantaina... let´s see!

12 kommenttia:

  1. Samaa ihmettelin minäkin kun Johannan blogia luin. :D En nyt ole moneen vuoteen käynyt, mutta ei mitään sääntöjä täälläkään ole ollut. Hihattomia minäkin vaan käytin/käyttäisin.

    VastaaPoista
  2. Heips!

    Minäkin luin "kirjoittamattomasta siveyssäännöstä" ( ;0) ) ja olin hämilläni, koska olin juuri samana päivänä ostanut ja käyttänyt zumbassa hihatonta toppia =0D ! Noh, ehkä se sääntö ei täällä päin päde =0)

    Enkusta saa kyllä paljon halvemmalla lenkkareita. Tilasitko Startfitness:istä?

    t. Hv76

    VastaaPoista
  3. Mulla ei varmaan ole yhtään jumppa t-paitaa kaapissa - vain toppeja. Suomessa ei ihan vissiin olla niin konservatiivisia, vaikkakin olen sitä mieltä, että osa jumppatopeistakin on nykyään melko paljastavia. Eihän tarkoituksena ole se, että tissit tursuaa kesken punnerrusten ulos ;)

    Mäkin olen kuullut hyvää noista New Balanceista. Mies aikoo ostaa lähiaikoina sellaiset; vaikka hintavat ovatkin niin palvelevat kuulemma hintansa edestä :)

    VastaaPoista
  4. Samat mietteet olivat myös minulla. Käytän salilla ja jumpassa vain hihattomia toppeja, enkä halua luopua niistä. Olen sen verran "allerginen" hielle (hih), että haluan pitää ilmavia ja niukkoja vaatteita päällä.

    VastaaPoista
  5. Mä kans ihmettelin sitä siveyssääntöä?! Kivan näköinen toi sun toppi! Mäkin kävin tänään salilla, sain oman ohjelman ;) Hirveesti haluttais ostaa jotain toppeja mutta nyt on niin paljon muutakin ostettavaa ;)

    VastaaPoista
  6. No mä taas ajattelin, että ehkä pukukoodit jumppasaleille ovat muuttuneet siitä kun noin kolme vuotta sitten jumpassa olin! :-D

    Tuo paita on just kiva, kun vähän pidempi!

    VastaaPoista
  7. Hei! Suosittelen lämpimästi New Balancen juoksukenkiä, ovat kevyet mutta samalla napakat. Olen lähes aina kärsinyt jonkinasteisista polvivaivoista juoksun yhteydessä, mutta NB:lla tätä vaivaa ei ole ilmaantunut vielä ja kaksi vuotta olen nyt käyttänyt samaa merkkiä. Sopivat ainakin mun raskausaikojen myötä "levinneisiin" jalkoihin mainiosti!
    Kiitos mukavasta blogista ja antoisia juoksuja!
    -Leena

    VastaaPoista
  8. En ole itsekkään törmännyt ettei saisi hihattomassa topissa jumpata...
    Ite tykkään kans jumpata topeissa tai sit sellasissa t-paidoisa, joissa on todella vähän sitä hihaa.. :) Hikipyyhe kulkee mulla kans mukana, sillä itelläni ainaskin hikinoro valuu kasvoja pitkin.. :DD
    Ps. Huomenna muuten meen ekaa kertaa kokeilee zumbaa, ootan jo innolla!! :) Etkös säkin harrastanut zumbailua?? Ja oon kuullut, että siellä se hiki vasta virtaakin.. Joten pyyhe myös sinne mukaan!! :))

    VastaaPoista
  9. En ole ikäpäivänä kuullut moisesta "hihasäännöstä" Suomessa.Ja aika omituiselta se kuulostaa jo ajatuksenakin...
    Ostin just viime viikolla New Balancet ja kolmen juoksu/kävely lenkin jälkeen olen tosi tyytyväinen valintaan.Oli muuten hyvä tarjouskin Top Sportilla ,125 euron kengät nyt 49 euroa,viime vuoden malli ja mustat,mutta ihan passelit jalkaan ja kevyet.Nauhat kierre mallia joka tavallaan lukittuu ja näinollen pysyvät hyvin kiinni.

    VastaaPoista
  10. HV76 - ei mitään käsitystä mistä tilasin ne lenkkarit.. mies siis tilasi ;)

    Maria - kerrohan sitten mitä miehesi tykkää New Balanceista!

    Leena - kiva kuulla kommentteja New Balanceista! Ne jäi nyt mulla vielä ostamatta sillä sorruin Niken Zoom Womeroihin. Mutta itseasiassa mä tarvitsen vielä yhdet lenkkarit, pronaatiotuetut - jotta voin juosta myös ilman teetätettyjä pohjallisia..

    Saara - no kävitkö Zumbassa?! Mitä tykkäsit? Minä tosiaan olen siitä tykännyt, ja todellakin hiki siellä tulee. Mutta nyt en ole muutamaan viikkoon käynyt ollenkaan (enkä combatissakaan :( ) kun jalat ei ole antaneet myöden =/ Nyt penikkatauti tuntuisi helpottaneen että ehkä mä jo ens viikolla taas voisin mennä kokeilemaan... Zumba tuntuu olevan ihan erilaista eri saleilla! Ja riippuu vetäjästäkin. Meillä on tunteja pitänyt kaksi eri vetäjää, molemmat Salsa Pasion -tanssikoulusta (kolumbialaisia miehiä, joilla tuntuu lanteet olevan ihan irrallaan muusta kropasta :D ) - toinen puhuu puolet ajasta, toisen tunneilla edetään hirveällä vauhdilla kappaleesta toiseen :)

    Anonyymi - hitsit, mun pitää siis käydä vielä kerran Top Sportissa :) Tosin mun kokoa tuskin löytyy. Normaalit kengät mulla on kokoa 39-40 mutta juoksukengät pitää näköjään olla vähintään 41,5 - ja tuntuu että aina on tuo koko jo myyty, jos sitä edes on ollut saatavilla... Aurinkoisia lenkkeilykelejä sinullekin!

    VastaaPoista
  11. Lisää näitä päivänasua postauksia!!! :) Olet tosi kaunis ja sulla on niin hyvä tyyli, että olisi kiva useammin seurata pukeutumistasi. :) Ihanaa kevättä, t. vakkarilukija

    Ps. ota seuraavalla kerralla kuvat ilman salamaa. :)

    VastaaPoista
  12. Anonyymi - :) kiitos kehuista! Ihan tahallani räpsin kuvia salamalla jotta a) likainen peili ja b) salamavalo hieman peittäisivät meikäläisen ryppyjä ja makkaroita ;)) Ihanaa kevättä sinulle myös!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)