torstaina, huhtikuuta 15, 2010

lehdestä bongattua ja juoksuaskelia ja tunnustus :)



Bongasin puolivahingossa tällaisen kauniin kodin Avotakasta.
Vaikka oma sisustusmakuni on selkeästi menossa vaihteeksi modernimpaan suuntaan niin silti tässä on
sitä jotain... vaaleaa, skandinaavista, kodikasta, tunnelmallista... tuo ruokailutila erityisesti on mieleeni.
Tai lähinnä tuo lamppu. Ja keittiön selkeät linjat. Okei, ja tuo takka myös.





Ja loppuun kuulumiset meiltä. Nellille nousi eilisiltana kova kuume, yöllä oksensikin ressukka (varmaan kuumeen vuoksi). Tänään on ollut yöhön nähden varsin pirteä - mutta kotipäiviä siis vietämme loppuviikon. Mikäli huomenissa tytöt ovat suht terveinä, saamme yökylään tyttöjen hoitokaverit, kaksostytöt hekin - mitähän siitäkin tulee?! :) Luvassa ainakin hihitystä ja höpötystä... :))

Minä puolestani olen niiiiiiiiiiiiiiiiiin iloinen! Tai ehkä tuosta muutama ii pitäisi kuitenkin ottaa varuiksi pois. Kävin toissapäivänä juoksemassa! Tuli töissä sellainen tunne, että voisin jo kokeilla - jalkoihin ei enää ole kauheasti koskenut viime päivinä. Tarkoitus oli aloittaa varovasti ihan pieni lenkki vaan mutta enhän mä malttanut :) Lähdin nimittäin kiertämään ekaa kertaa viime kesäistä lempilenkkiäni - ihanissa maalaismaisemissa järven ympäri kiertävää hiekkatietä. Ja kun aurinko paistoi ja juokseminen tuntui hyvältä niin jatkoin koko 12,5 km :) Hieman toiseen sääreen koski mutta vain hieman. Nyt lähden kokeilemaan saman lenkin uudelleen! Yritän kuitenkin hieman himmailla jotta pääsisin sinne Tukholmaan - ihan sama vaikka reittiin kuluisi silloin koko sallittu kuusi tuntia... mulle riittää nyt se, että pystyn juoksemaan edes tämän verran!

Niin, ja eilisillanhan juoksin tietysti myös, Hulluilla Päivillä :) Siitä raporttia kenties huomenissa...


mutta nyt trikoot jalkaan ja menoksi...

Edit. Sain Johannalta tämän tunnustuksen - kiitos ihana Johanna :)
Minähän tämän jaoinkin jo taannoin eteenpäin joten nyt tyydyn vain niiata niksauttamaan :)

19 kommenttia:

  1. Tuntuu, että teillä on tytöt tosi usein kipeinä:( Kurjaa! Ja ihanaa, että pääsit juoksemaan! Minä oon nyt ollut reilut kaksi viikkoa urheilematta järkyttävän köhän vuoksi ja voi prrrr..että alkaa jo ottaa päähän! :D Tänään on ollut jo paljon vähä-köhäsempi pv, joten elättelen toivoa, josko la pääsisin zumbailemaan...

    VastaaPoista
  2. Moi Marja. Itsellä on suunnitteilla ruokailutilan uudistus ja juuri jotain tuon tyylistä ratkaisua olen siihen ajatellut. Oi joi... Pitäisi vaan ensin päästä eroon tuosta vanhasta kokonaisuudesta, niin sitten voisi keskittyä kunnolla uudesta haaveiluun.

    Ja pikaista paranemista pikkuneidille. Meillä on tytär kuumeessa ja kovasti röhäinen. Joten kotosalla pötköttelyä tiedossa ainakin tämä ja luultavasti huominenkin päivä.

    Ja onnea tunnustuksesta, olet sen ansainnut!

    VastaaPoista
  3. Mukavaa, että jalkat kestävät jo juoksua =0)
    Parantavia tuulia sairastupaan!
    t. Hv76

    VastaaPoista
  4. moi.
    bongasin samaiset kuvat Avotakan nettisivuista, ja mulle kolahti! Kauniita kuvia!

    VastaaPoista
  5. Moi, sulla on kyllä tosi kaunis blogi:)
    Kirjoittelen täällä, kun ajattelin kysyä vinkkejä maratonintreenausta varten...mun täytyy lähtee ihan nollasta, kun kunto päässyt rapisemaan viime vuosina. Pystyisitkö laittaan jotain postausta aiheesta tai onko sulla vinkkejä mistä vois saada tietoa harjoittelujutuista yms? :)
    Toivottavasti tyttäresi paranee ja saavat kaverinsa yökylään!:)

    VastaaPoista
  6. Bongasin tuon jutun myös Avotakasta. Ihana koti! Riviera taitaa myydä tuota lamppua ainakin.

    Kiva että oot päässy jo juoksentelemaan! Ja paranemisia tyttöselle myös.

    VastaaPoista
  7. Meilläkin podettu räkätautia koko viikko ja nyt vuorossa äiti ;( Voimille ottaa vanhalla ja kun lepääminenkin äiteelle on niin vaikeaa...

    Kiva että juoksu sujuu! Mun kuntoilut on tämän viikon olleet tauolla kun toi flunssa vie voimat! Jospa ensi viikolla sitten...

    VastaaPoista
  8. Onnea tunnustuksesta!

    Ilmeisesti sait apua jalkakipuihin, kiva kuulla.
    Sisustussuunnitelmat näyttävät houkuttelevilta.

    VastaaPoista
  9. Pikaista paranemista ja toivottavasti hoitokaverien vierailu sujuisi mukavasti!

    Ihanaa, että pääsit jo juoksemaan. Itse investoin viime syksynä kunnon juoksutamineisiin ja sitten homma lopahti sikainfluenssaan enkä sen jälkeen enää saanut talvea vasten aloitettua uudestaan. Eipä se ennen influenssaakaan kovin hyvin edennyt, en tiedä onko mua vaan tarkoitettu juoksemaan. Jospa vielä kerran kokeilisin!

    VastaaPoista
  10. Paranemisia.

    Ihana että oot päässy juoksemaan. Jospa se siitä rupeis taas sujumaan, muistathan lepäilläkkin.

    Kauniita nuo sisutuskuvat, mut liian valkosta. Tohon jos lykkäis valkosen sijaan ruskeen erisävyt olisin myyty. Mikä lie ruskee villitys?

    VastaaPoista
  11. Aloitetaan tervehtymistoivotuksilla! Taas :/ Onneksi meillä ollaan oltu jo reilu viikko terveenä! Niin kauan!

    Oletko saanut ne pohjalliset? Niilläkö juoksit? Tsemppiä harjoitteluun :)

    Ihania kuvia, tuo olisi _niin_ minun kotini...

    VastaaPoista
  12. Kiitos kaikille toivotuksista. Podetaanko meillä tavallista useammin? En ole niin kokenut - yhtä paljon ovat flunssassa kuin muutkin päiväkodin lapset. Yleensä eivät vaan pode yhtä aikaa, sehän olisi liian helppoa :) Ensin toinen, sitten toinen - ehkä siksi tuntuu että podetaan usein.. mutta onneksi pääsääntöisesti sitä perussettiä, nuhaa, kuumetta, yskää - mieluummin vaikka viisi flunssaa kuin yksikään vatsatauti :) Kuulemma yökyläilykaveritkin ovat samassa nuhassa, joten voivat siis tulla yöksi kun tarttunut tauti on jo anyway :)

    Mitä tulee mun juoksemiseen niin saan ne uudet pohjalliset vasta ensi viikolla. Uudet lenkkaritkin on tilattuna (tuli selkeästi edullisemmaksi ostaa Englannista) mutta nekin tulevat vasta ensi viikolla. Joten tyhmä kun olen, oon nyt juossut nämä pari kertaa vielä vanhoilla kengillä. Näköjään lepo ja juoksemattomuus parin viime viikon ajalta kuitenkin teki tehtävänsä ja sääret tuntuvat nyt paremmilta. Tosin tuo penikkatauti taitaa kyllä olla mun perusvaiva - jos kerran johtuu askelluksestani =/ Tai katotaan nyt mitä pohjallisilla saadaan aikaan.

    Mirtzi - mitä tulee maratonreenaukseen, niin siitä minä en liene oikea henkilö kertomaan sen enempää. Olen nimittäin harmitellut, ettei tullut mentyä mihinkään maratonkouluun. Tosin mulla nyt on maratonari omasta takaa kotona valmentamassa meikäläistä ;) Mutta voin mä jossain vaiheessa tehdä postauksen aiheesta anyway :)

    VastaaPoista
  13. Ihania kuvia, minäkin tykkään erityisesti tuosta ruokatilasta. Sama juttu täällä, että maku on taas menossa enemmän modernimpaan suuntaan :)

    Tosi kiva, että olet päässyt juoksemaan. On se vain niin kivaa. Minun pitäisi päästä ostamaan toiset kengät ulkojuoksemista varten niin pääsisin sitten ulos kokeilemaan. Alkaa matolla juokseminen jo hieman tökkimään.

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  14. Ihanan näkösiä kuvia, täytyy kipasta hakemaan lehti Combatin jälkeen. Ai niin, tänään on kaupat edelleenki kiinni... Noh huomenna si!

    Me ollaan kaveriporukalla kans nyt "hurahdettu" juoksuun. Tänä vuonna juostaan ihan vaan kymppi, ens vuonna puolikas ja sit oiski maratonin vuoro. Huhhuh, kuinkahan mahtaa käydä meille. Miestä pyysin jo ilmottamaan mut juoksukouluun, aika hintavaa touhua, mut kai se on sit sen väärti...

    Hauskaa viikonloppua ja onnea sekä ulkosalla että Hulluilla juoksemiseen. :)

    VastaaPoista
  15. No onpas kyllä ihania kuvia.
    Oma inspiraatiokansioni on nyt niin sekava. En tiedä mihin tämä tyyli tästä muuttuu, mutta varmaankin joksikin tosi sekavaksi :)

    VastaaPoista
  16. Ihania kuvia! Ja kiva kuulla, että juokseminenkin jo sujuu. :)

    Niistä Humanityn rannekoruista muuten sen verran, että itse tilasin kokoelmaani heidän omilta nettisivuiltaan täydennystä ja kolmessa viikossa olivat perillä. Eli kannattaa ehdottomasti tlata sieltä, ovat aika reippaasti kauppojen tarjontaan verrattuna halvempia.

    Ihanaa viikonloppua!!!

    VastaaPoista
  17. kiva kuulla että olet päässyt taas juoksemaan! :)
    minä ilmottauduin ensi kuussa alkavaan juoksukouluun niin jospa tulisi aloitettua juokseminen taas nii ettei into lopahda heti ;)

    pikaista paranemista tytöille ja mukavaa viikonloppua!!

    VastaaPoista
  18. Kauniita kuvia:-)
    Muistahan ottaa juoksun kanssa varovaisesti!
    Mukavaa lauantai iltaa:-)

    VastaaPoista
  19. Mulla on kans vähän sama fiilis; katselen juuri tuollaisia sisustuskuvia ihastellen ja haaveillen ja kuitenkin halajaisin kotiin vähän modernimpaa lookkia:) Ja juoksu; minäkin olen jo pari kertaa käynyt 9 km:n juoksulenkin, kun tiet ovat nyt sulaneet. Eka juoksukerralla vähän polvi kipeytyi vimpalla parilla kilometrillä, mutta toka kerta sujui jo kuin leikki:) Mulla on semmonen liikuntaohjelma ollut jo koko vuoden alun; 2-3 krt lihaskuntoa, 2-3 kertaa kävelylenkki, joista yksi pitempi (12 km) ja nyt on sitten tiistai aina juoksupäivä:)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)