lauantaina, huhtikuuta 03, 2010

ihan (pääsiäis)aiheen vierestä


Bongasin viime yönä surffaillessani jossain blogissa nämä allaolevat ihanat mekot...
tahtoo tuollaiset! Ovat tosin hieman liian arvokkaita siihen nähden mitä tuollaisille ainakin minulla
olisi käyttöä... mutta niin kauniita, ja ihanan värisiä... ja entäs nuo varvastossut - ne taidan hankkia. Kesäkelejä odotellessa :)


Nämä löytyvät Otto-putiikista. Oletteko tilanneet tuolta mitään? Minulle uusi tuttavuus...

Tuntuupas ihan sunnuntailta, kuten tuntui eilenkin, ja tuntuu varmaan huomennakin :)
Eilinen ihana auringonpaiste on kadonnut jonnekin - onneksi kävin siis illalla kävelyllä.
Tänään suunnataan hetkeksi kaupungille ja sieltä lätkämatsiin.
Pitäähän sitä Tapparaa käväistä kannustamassa!

Leppoisaa lauantaipäivää toivotellen,

10 kommenttia:

  1. Voi mitä ihanuuksia, tahtois kans. :P Minkä hintaisia nuo mekot ja varvasläpsyt on?

    VastaaPoista
  2. Voi miten ihanat mekkoset...olen joskus kuvaston tilannut tuolta, mutta muuta en sitten ole tilannutkaan:) Täytyykin taas käydä kurkkaan...
    Ja PITÄÄ kannustaa TAPPARAA, mun veli on siis sponsorina Tapparalle:) Ja pienestä asti ollaan kannustettu Tapparaa. Kyllä kai sitä Ilvestäkin nyt vois tsempata, etteivät ihan mestikseen tipu:) Kivaa viikonvaihdetta ja pyhiä koko poppoolle!

    VastaaPoista
  3. Ihanat mekot! :) Tykkäsin itekkin, mutta sama mulla kans, että käyttöä noille taitaisi olla liian vähän hintaan nähden!
    Otto-putiikki ihan uus, täytyypä alkaa käydä kurkkailemassa siellä siellä silloin tällöin..

    VastaaPoista
  4. Kauniita vaatteita:-)) Mukavaa lauantai iltaa!

    VastaaPoista
  5. Hih, meillähän on enemmänkin yhteistä :) Olen nimittäin intohimoinen Tappara-fani. Meinattiin kans lähteä tänään peliin, mut ei sitten kerettykään... Hyvä Tappara!

    VastaaPoista
  6. Jee hyvä TAPPARA! Olipas hyvä matsi ja vielä päättyikin hyvin :) Minä olen kanssa ollut pienestä pitäen Tappara-fani, isän ja papan kanssa olen hallilla jo pikkutyttönä ollut, sittemmin teininä Teppo Nummista ihaillut... Penkkareissa mulla oli Ojasen vaatteet ja mieskin sai 3-kymppislahjaksi aikoinaan Tapparan pelipaidan :))

    Naana - oliskohan nuo mekot olleet reilusti päälle sata euroa (eli ihan liikaa =/ kun ei edes ole mitään juhlia tiedossa), varvasläpyskät sen sijaan 40 euroa about.. ne taidan oikeasti kyllä sortua tilaamaan :)

    VastaaPoista
  7. Tosi kauniit mekot ja näyttävät mahtavilta varsinkin noin ruskettuneella iholla. Itse olen vakiovalkoinen, aurinko saa korkeintaan aikaiseksi miljoona pisamaa. :-(

    Täytyypä käydä kurkkaamassa tuota merkkiä, ihan uusi tuttavuus itselle.

    VastaaPoista
  8. Kiitti vinkistä! Olikin ihan uusi tuttavuus tuo Otto-putiikki. Varvasläpyskät kivat.

    PS. Tänään kävin taas juoksemassa, jo hieman pidemmälle. Olen juossut nuorempana ja tykkään siitä. Viime kesänä tuli juostua jonkun verran. Kunto kasvaa yllättävän nopeasti. Mahtava fiilis, kun huomaa jaksavansa aina enempi ja enempi. Jenni Vartiaista vaan soimaan ja menox... ;)

    VastaaPoista
  9. Ihanat mekot, oikeanpuoleisen pukisin päälleni mielelläni ;)

    Olen lukenut blogiasi pitkään, pidän tyylistäsi kirjoittaa. Juoksu on myös minulle tärkeä harrastus...HCR odottaa reilun kuukauden päästä :)

    VastaaPoista
  10. Jassu - juu ja oletettavasti ei näyttäisi ihan noin upeilta nuo mekot meikäläisen yllä... on tuo nainen hieman sorjempi, ja tosiaan, hieman ruskeampi myös :D

    Ira - uhuuh, mäkin haluan juoksemaan! Eilen kävin pitkällä kävelylenkillä - käveleminen ei koske jalkaan yhtään. Mutta yritän nyt vielä malttaa juoksematta ainakin pari päivää. Onneksi ulkona on sateista, ei ihan niin paljon tee mieli juoksemaan ;) Tosin juokseminen on kivaa sateessakin! En kyllä vielä vuosi sitten olisi edes uskonut sanovani näin - saati oikeasti juoksevani vesisateessa :D

    TiinaM - kiva kun jätit kommenttia! Sen oikeanpuoleisen mekon mäkin nimenomaan haluaisin... enää puuttuu käyttötarve - ei ihan työasuksi kävisi :) Mies on meilläkin juossut HCR:t ja HCM:t jo monesti, mulla vielä nekin kokematta... mukavia juoksulenkkejä sinulle!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)