tiistaina, huhtikuuta 13, 2010

heipat remppahaaveille...



Näin tämä meillä usein menee... minä intoudun suunnittelemaan jos jotakin ja mitä tekee vastineeksi mies... menee "vaan käväisemään" (tällä kertaa) pyöräliikkeessä ja tuo mukanaan tällaisen menopelin... mallia maantiepyörä :) Hieno pyörähän tuo on ja ihan sinänsä järkevä ostos kun mies on maratonien ohella hurahtanut myös pyöräilyyn - mutta minä taidan joutua sanomaan Bestå-haaveilleni heipat...

Huoh, tällaista tällä kertaa :)

17 kommenttia:

  1. Voi pöh! Ei noista miehistä ole välillä muuta kuin vaivaa ;)

    Joskus siis kaipaan sitä että sais tehdä päätökset iiiiihan itse! :)


    Seuraavaksi on toivottavasti sinun haaveidesi toteutumisen vuoro.

    VastaaPoista
  2. No höh! Vaika onhan toi pyöräilykin ihan mukavaa!Minäkin haaveilen uudesta pyörästä. Seuraavaksi sitten se sun remppahaave vuorossa, eikö vain? :) Mullakin on vaikka kuinka paljon juttuja mitkä haluaisin tehdä kotona, mutta yks projekti kerrallaan.. ensi kesänä olohuoneen ja makuuhuoneen maalaus. uus kirjahyllykin olis kiva, mutta saa vielä odottaa..
    Mukavaa tiistaita!
    /Sanna

    VastaaPoista
  3. Höh!!! Just niin miesmäistä...
    Mutta on kyllä hieno pyörä ;)

    VastaaPoista
  4. Jotenkin pysytn samaistumaan, valitettavasti ;)

    Hieno pyörä tosin!

    VastaaPoista
  5. Hieno pyörä Jlla :) mutta voihan pöh, että just nyt sen meni ostamaan. Tuo kun ei ihan pikkurahalla irronnut :O Mitähän se keksii seuraavaksi.

    VastaaPoista
  6. Wau! Taas osui ja uppos! Välillä tuntuu kuin lukisin omasta elämästäni ku luen sun blogia! Meillä mies hurahti maantiepöräilyyn muutama vuosi sitten...ja nyt on saanut minutkin samaan innostukseen! Voin suositella sinullekin!! Mukava yhteinen harrastus!! Bodycombatin rinnalle tietenkin!!! T:pyöräilevä sisustaja Savosta

    VastaaPoista
  7. Toi on varmaan miehen logiikalla "asiat tärkeysjärjestykseen" juttu.... Mahdoit edes hieman pauhata...

    VastaaPoista
  8. Komea pyörä.
    Älä luovuta, kyllä ne sinun haaveet vielä toteutuu!

    VastaaPoista
  9. Epistä! Miksi me naiset ei koskaan osata tehdä mitään noin ihanan itsekästä! Seuraavan kerran muistat, että sulla on yksi kana kynimättä ja tyynen viileästi käppäilet johonkin liikkeeseen "ihan vaan katselemaan"... :-D

    VastaaPoista
  10. Hih olipas teillä osuvia kommentteja - kaunis kiitos myötätunnosta ;) Tosin pitää kyllä tähän väliin todeta, että kyllähän minäkin pahus painelisin samallalailla "ihan vaan katselemaan" jos olisi tilillä rahaa "katselemista varten" - mutta mulla sitä ei tunnu ikinä olevan. Ja toki palkkakin on selkeästi pienempi. Lisäksi mies osaa pistää rahaa sukanvarteen - toisin kuin meikäläinen... eli teoriassahan mä voisin painella Ikeaan ja ostaa haluamani... jos olis millä ostaa.

    Ja juu, minäkin kyllä tykkään pyöräillä - aloitin itseasiassa kuntoiluni (ja laihduttamisen) taannoin just pyöräilemällä - tosin huom. niin silloin kuin edelleenkin liki 20 vuotta vanhalla pinkillä käyräsarvisella Crescentilläni ;D Että ehkä tosiaan pitäisi itsekin hommata jossain vaiheessa uusi pyörä...

    VastaaPoista
  11. Ainiin ja hauska juttu Pyöräilevä sisustaja savosta - siis että osuu ja uppoo :)) Terveisiä savoon, siellä me Vehmersalmella välillä kyläillään mummilassa :)

    VastaaPoista
  12. Förstår inget, men väldigt fin cykel...Ha det gott.
    Kramkram Anne

    VastaaPoista
  13. Just noin.
    Meidänkin tallissa komeilee uusi hieno polkupyörä, kesäauto ja nyt tuo taviskin(auto:) kuulemma vaihdetaan uudempaan...
    Siis koska mä saan mun kamiinaan?!

    VastaaPoista
  14. Pakko lisätä vielä tuohon pyöräaiheeseen...odota vaan kun tulee taas talvi ja tuo Bianchi kannetaan trainerin päälle keskelle olohuoneen lattiaa ja televisiosta pauhaa Tour de France!!! Siinä vaiheessa meinaa mun hermot ainakin olla koetuksella... Mutta hyvinhän tuo pyörä teidän sävyihin natsaa!Osasi Mies värin valita!! Mut by the way...en olis minäkään uskonut että mun maalaisromanttisessa sisustuksessa koskaan nähdään Lance Armstrongin kuvaa seinällä,mut siellä se nyt komeilee kaiken romuromantiikan keskellä...ja ihan minun ripustamana! Iloisin terveisin:pyöräilevä sisustaja savost(ei tosin läheltä Vehmersalmea)

    VastaaPoista
  15. Totta - onhan tossa sentään valkoinen satula ja sarvet :D ja muutenkin kaunis harmaa sävy... toihan passaa itseasiassa siis työhuoneen tuleviin kalusteisiin kuin nenä päähän :) Mutta siis ei meille mitään pyöräilijöiden eikä maratonareidenkaan kuvia seinille - pari lätkänpelaajaa (esim. Tuomo Ruutu) voisin kyllä seinille kelpuuttaa ;)

    Anne - sorry, I always forget to translate my words =/ My husband has invested all his money to this new great bicycle... THE money I thought we are going to spend in IKEA next weekend - I have dreamed of some new furniture... but now the money has gone... and my great blogg friends are so understanding with my feelings :))

    VastaaPoista
  16. Hih. Tai siis oi ei. No, laitoin sulle tunnustuksen blogiini :)

    VastaaPoista
  17. Oi ei... Kuulostaa jossain määrin tutulta.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)