torstaina, huhtikuuta 08, 2010

blondin logiikkaa...?


Koska minua on viime päivät niiiiiiiiiin ärsyttänyt nämä mun koipeni kaikkine kipuineen,
tai siis lähinnä se, etten ole päässyt juoksemaan niin...

... lohdutukseksi menin ja ostin itselleni uuden tuoksun :D Tätä tuoksuttelin jo viime kesänä mutta en raaskinut ostaa... mutta nyt kun bongasin samaisen tuoksun tulleen jälleen myyntiin ja edelleen tuoksusta pitäväni, en voinut enää vastustaa kiusausta. Vaikka olenkin maailman huonoin hajuvesien käyttäjä - en vaan meinaa muistaa niitä käyttää. Ja nykyään miltei kaikki tuoksut käyvät ärsyttämään silmiäni.

Mikä on sinun lempparisi tällä hetkellä?
Oma kestosuosikkini on Lancomen Miracle. Mutta vaihtelu virkistää, toivottavasti :)

Edit. Hemmetti nyt ärsyttää, tätä samaa Summeria näyttää olevan Stockan Hulluilla Päivillä hintaan 29 €!





Juu ja vyökin on uusi, Vilasta, ihan ohuenohut.

Kävin eilen siellä Askelklinikalla. Oli ihan hyvä käynti, vahvisti omatkin epäilykseni. Eli astun väärin, tai siis jalkani on väärässä asennossa. Painon pitäisi olla enemmän ulkosyrjällä, minulla jalka "lätsähtää" askeleen tullessa maahan / seistessäni. Ilmankos nämä niin räpylöiltä ovat aina tuntuneetkin :) Ja tuosta kuulemma johtuu sitten nämä vaivatkin - pohjelihas on ihan jumissa (mitä en ollut edes havainnut!), ja kotiläksyksi sainkin venyttelyä siihen saakka kunnes saan jalkojeni mukaan tehdyt pohjalliset. Niin ja mun juoksukengät on kuulemma liian pienet joten nyt on siis senkin vuoksi pakko hankkia uudet....

Nyt yritän sinnitellä vielä toisen viikon rasittamatta koipiani (pyöräily sallittua), ja sitten yritän taas juosta. Saas nähdä miltä juokseminen sitten tuntuu, uusilla pohjallisilla.

Tällaista tänään... Mua on harmittanut muutamissa blogeissa käydyt kipakat keskustelut ja blogien sulkemiset ja salasanat yms. Päätin että oma blogini saa pysyä tällaisena pinnallisena, materialistisena, ihan vaan raapaisuna meidän elämään. Syvempiä tuntoja pohditaan muualla.

22 kommenttia:

  1. Täytyypä käydä nuuhkimassa tuota tuoksua, josko olisi minunkin mieleeni. Olen myös huono käyttämään hajuvesiä ja käytänkin niitä vain juhlissa, joita on yleensä pari kertaa vuodessa. Mielestäni ihminen tuoksuu parhaimmalta vain omana itsenään, eli en tykkää jos ympärillä leijuu pilvi keinotekoista hajua. Mutta välillä se on tosi piristävää ja pienissä määrin sitä voisi harkita jopa useammin käytettäväksi. JOS tuoksusta ei tule migreeniä, mikä on taas minulle tyypillinen vaiva :(

    Minulla on tällä hetkellä lempparina Escada Ocean Lounge, tosin vartalovoiteena. Sitä kun sipaisee sääriin tai käsivarsiin, ei tuoksu pääse liian voimakkaana nenääni eikä migreeniä ole tullut vielä kertaakaan.


    Hyvä, että sait jalkaongelmasi selvitettyä! Nuo pronaatio-ongelmat ovat yllättävän yleisiä. Uskon, että oikeilla pohjallisilla vaivat loppuvat ja voit taas jatkaa lempiharrastustasi entiseen malliin :)


    Paistaakos siellä tänään aurinko? Täällä se näyttäytyy ensimmäistä kertaa taas muutamaan päivään. Nyt siis ulos taas levittelemään lumia! Mukavaa päivää!

    VastaaPoista
  2. Kauniita kuvia aina blogissasi.
    Koita nyt levätä kinttusi kanssa välillä. Pitkä juoksukesä tulossa.Ja uudet juoksuttimet.
    Naiset vaan on kovia arvostelemaan, parempi kun ei lähde siihen kelkkaan. Tuotteita olen kyllä kova arvostelemaan ja asiakaspalvelua, se sallittakoon niin kauan kuin maksan.

    Ennen vanhaan olin niin kyllästetty tuoksuilla että nyt lemppari tuoksu on puhtaat valkeat lakanat. Saako sitä hajuvetenä vai odotanko , että saan lakanat liehumaan tuuleen. Oi, se on ihanaa!

    VastaaPoista
  3. Mä olen viime aikoina myös koettanu muistaa tuoksutella. Mies toi mulle tuliaisiksi Chanelin no vitosta, ja sitä oon tupsutellu parempiin tilaisuuksiin. Se on kyllä aika klassinen tuoksu, ja vaatii vielä harjottelua.. Arkena käytössä estee lauderin pleasures, se pinkki pullo. Hulluna olen myös oriflamen petal quartsiin, ihan uskomattoman hyvä tuoksu ja edullinen! Toivottavasti sitä on saatavilla vielä, kun mun pullo uhkaa huveta :)

    Koeta sä lepuuttaa sun koipia, ettei mee ihan pahaksi!

    VastaaPoista
  4. Onpas kaunis pullo! Tuota en olekaan vielä tuoksutellut, tosin tuli mieleeni yksi lempparini, Ralph Laurenin Romance.. Siis värimaailmasta.

    Minulla on tällä hetkellä ehkäpä jopa liikaa hajuvesiä, mutta kun tykkään niin käyttää niitä fiilikseen, asuun, juhlaan.. erilaisia.

    Olisi kamalaa, jos huominen olisikin "makean hajuveden" päivä, mutta joutuisin laittamaan "puhdasta pyykkiä". On näillä oikeatkin nimet :)

    Kuulostaa aika hurjalta tuo väärin käveleminen, ihan varmasti moni meistä kävelee väärin, mutta ei vaan itse tiedä sitä. Kerro sitten noista pohjallisista! Voi tuntua askel _hieman_ kevyemmältä.

    VastaaPoista
  5. Ihan ensiksi pitää myös todeta, että surullista, että keskustelut välillä "riistäytyvät käsistä". Monia hyviä blogeja laitetaan tämän takia salasanan taakse tai jopa suljetaan. Toisaalta on rikkaus, että kaikilla on eri mielipiteet, mutta niin kuin jossain blogissa (olisikohan ollut Kalastajan vaimo...) todettiin, niin jonkinlaiset käytöstavat olisivat silti paikallaan.

    Mutta, kestosuosikkini kautta aikojen on Burberryn Weekend. Hyvänä kakkosena Laura ja kolmantena J'Adore.

    Tällä hetkellä hajuaistiani kutkuttaa eniten Dior Miss Cherie tuoksu :)

    Toivottavasti juoksulenkit alkaa jatkossa sujumaan. Itse odotan vieläkin sitä, että juoksulenkkarini kaivautuisivat pölyn alta itsestään :)

    VastaaPoista
  6. Iida - juu, täällä miltei paistaa, ihanaa! :) Oikein jo odotan aurinkoisia lämpimiä kelejä! Meillä on onneksi töissä kiva kattoterassi minne pääsee aurinkoon lounaalle (istumaan likaiselle lattialle mutta ihan sama :) )... sitä odotellessa!

    Tyttötiimi - johan se on puhtaat lakanat -tuoksukin keksitty... Clean-merkillähän on ainakin nimeltään juuri tuollaisia tuoksuja. Fresh Laundry. Warm Cotton. Shower Fresh - tätä minulla onkin ja olen kyllä tykännyt. Ihan erilainen kuin muut tuoksut! Mutta hieman liian voimakas aluksi, tuntuu silmissä :)

    Teija - jaahas, tuo Oriflame on mulle ihan uusi tuttavuus, pitääpä yrittää jossain (kutsuilla?) tuoksutella :)

    LPP (sori lyhenne :D ) - yksi mun kestosuosikeista on myös tuo Romance. On vaan mun makuun liian voimakas päivätuoksuksi. Mullakin on liikaa hajuvesiä - siihen nähden mitä tulee käytettyä. Ja juu, miltei jännittää miltä sitten juokseminen uusilla pohjallisilla tuntuu!

    VastaaPoista
  7. Blondin logiikkaapa hyvinkin - pitää hemmotella itseään :) Mun lemppari on Bossin Woman ja toinen se raikas tuoksu, jota sä suosittelit. Litteä plo, vaaleansininen korkki. Jos vaikka nyt laivalta löytyis joku kiva uus... Hyvä, että sait tolkkua koipiasioihisi :) Niin ja blogisi on hyvä just tällaisenaan!!

    VastaaPoista
  8. Maria - juuri noin mäkin tuumin suurinpiirtein. Ja on niin veteen piirretty viiva siinä, mikä tuntuu toisesta normaalilta mikä reteilyltä, mikä neutraalilta kommentilta ja mikä negatiiviselta.

    Terhi - juu se Gaultierin (tuli oikosulku, onko se Gaultier?) Light Blue on munkin yksi suosikeista! Se on niin ihanan raikas! Samoin se meidän toinen yhteinen tuoksu - se valkoinen pullo keltaisella tekstillä (miten mä nyt unohdin senkin nimen?), Calvin Kleininkos se oli... Oikein aurinkoista ja kivaa reissua teille - laitahan kuulumisia matkan varrelta!

    VastaaPoista
  9. Pullo on ainakin kaunis vaikka jäisikin hyllynreunalle vain koristeeksi.

    Tästä blogimaailman kauheudesta vaan sen verran että itse lopetin edellisen blogini ihmisten takia jotka sitten tulivat työpaikalleni kertomaan "totuuksia" ja jotkut tietysti anonyymit kommentoivat erittäin kipakakasti ja negatiivisesti asioitani blogiini. Tuntui sen verran kauhealta että nykyään vain tooosi varovaisesti kirjoittelen asioita. Eli just niin pinnallisesti!
    Juoksemiseen en osaa sanoa mitään...(inhoan juoksua;))

    VastaaPoista
  10. Piti jo tuohon edelliseen postaukseen kommentoida, että nuo samaiset työhuoneen kuvat Tila-ohjelmasta löytyy täälläkin arkistosta. On minusta aivan ihana tuo Bestå-sarja kiiltävine ovineen ja tykkään myös ideana tuosta pöydästä... Saisi kivasti tietokoneen toisellepuolelle ja ompelu/askartelunurkkauksen toiselle puolelle... Sit vois mies istuu tietsikalla ja mä ommella, ni ois juttuseuraa... :) Nyt meillä toimitaan näin keittiönpöydällä ja voit arvata, että kun alkaa iltaisin väsyttään, ni kerääkö kukaan niitä romppeita pois? Ehei...

    Tuoksusta... Nuuskuttelin tota jo viime vuonna, mutten kans raaskin ostaa. Pitääpä nuuhkutella uudestaan, jos vaikka tänä kesänä sit... Mun pitäs kyl eka käyttää vanhat tuoksut pois, ku oon sellanen hamsteri niiden kans, et nytki mulla on varmaan 15 pulloa tuol puolilleen käytettynä.

    Hei ja kerro mitä tuol Onnelan Anun blogissa on käynyt? Miks se on kiinni? Päivän kun on poissa blogeilta, ni johan tapahtuu... En ehtin lukasta tota "ihan sama mitä sanon..." kirjoitusta... Taasko on ilkeät blogistit ottaneet uuden uhrin?
    Vai mitä tarkoitit noilla blogeissa käydyillä kipakilla keskusteluilla?

    P.S Tästä nyt tuli romaani, mutta piti vielä sekin sanoa, että hienoa että saat jalat kuntoon. Varmasti juokseminen helpottuu uusien pohjallisten myötä!!

    VastaaPoista
  11. Täydellistä logiikkaa tuo tuoksun hankinta ;) Muistan joskus lukeneeni Merja Larivaaran haastattelusta, kuinka hän aina kun on ollut rankkaa lasten kanssa/ yöheräämistä tms. hän viettäää tulevan päivän tehden vain kaikkea mikä on tosi kivaa! Mun mielestä ihan loistava ajatus jota koitan itsekin noudattaa!!!
    Ja tuon tuoksun voisi ostaa jo pelkän pullon vuoksi, niin kaunis :)
    (Light Blue taitaa muuten olla Dolce&Gabbanan...)
    Itsellä käytössä Calvin Kleinin viime kesän tuoksu ja Chanelin Allure (yksi mun kestosuosikeista).

    Hyvä että jalkavaivat alkaa selvitä, krempat on aina inhottavia!

    Ja mitä tähän blogien kommentoitiin tulee, niin on tosi kurjaa jos täällä ruvetaan muita haukkumaan ja käyttämään omien tunteiden roskakoreina. En edelleenkään ymmärrä miksi pitää käydä lukemassa blogeja jos ei kiinnosta :O Eikö kannattaisi käyttää sekin aika johonkin muuhun ja itseä kiinnostavaan?!

    Ja romaani tuli tästäkin, joten lopetanpa tähän. Mukavaa torstai iltaa :)

    VastaaPoista
  12. Burberry Brit Sheer, ihan mieletön tuoksu ja ehdoton lemppari <3

    VastaaPoista
  13. Hienoa, että sait apua jalkoihisi.

    Ikävä kyllä, mä en kestä enää hajuja ollenkaan. Shampoonkin pitää olla hajuton, muutoin en saa nukutuksi. Onneksi tuoksuttomia tuotteita tulee lisää kokoajan.

    Muakin harmittaa blogien sulkeminen. Blogien lukeminen ei todellakaan ole pakollista, joten kenenkään ei tarvitse ilkeillä kenelläkään. Onneksi mä olen saanut vain ihanan kannustavia kommentteja.

    VastaaPoista
  14. Tirlittan - tuota olen myös tuoksutellut monta kertaa... tykkään! Mutta tää Summer on vielä enemmän mun juttu.

    Linda - joo, D&G:aa mä ajoin takaa :D Mistähän mä tuon Gaultierin keksin. Olisi pitänyt odottaa kotiin saakka ja tsekata mitä hajuvesipullossa lukee... ;) Mä arvasin että te näette saman logiikan minkä minäkin tuon tuoksun ostossa, hihii :D Hoitovapaalla sitä "palkitsi" itseään valvotuista öistä yms. lähinnä herkuilla, ja siitä seurauksena mulle kertyi ylimääräisiä kiloja. Tämä tuoksun osto sentään ei ollut niin lihottava vaihtoehto - kukkarokin laihtui :))

    Melike - kivaa kun kirjoitatte romaaneja :) En oikein tiedä miten Onnelan kävi, suljettuna näyttää olevan =/ Ilmeisesti Anu kyllästyi kommentteihin, tai koko touhuun. Aika näyttää. Minä puolestani meinaan kyllästyä koko vatvomiseen joten se siitä! :) Tosiaan, mäkin voisin suunnitella uutta työhuonetta myös koruiluun - tällä hetkellä korumateriaalit lojuu yleensä olkkarin rahilla ja heti on koko kämppä sotkuisen näköinen... :)

    Mutta nyt mä lähden polkemaan, tylsää...

    VastaaPoista
  15. Mä olen kanssa tosi huono käyttämään hajusteita, lähinnä siksi että töissä pitää olla hajuton ;)

    Kaunis pullo ainakin, tuoksu mulle vieras...ja ihania kuvia taas kerran!

    Toivottavasti saat jalat kuntoon! Minäkin kuules aloitin kuntoilun ;) Liityin taas jäseneksi salille ja teetin kehonkoostumus testinkin ;) Tulos ei ollut ihan niin paha kuin pelkäsin. Tästä on hyvä jatkaa....

    Mä olen kanssa huomannut että suosituilla blogeilla on nyt selvästi ilkivaltaa liikkeellä! Toivottavasti sinä säästyt siltä!

    VastaaPoista
  16. Täytyy käydä hajuvesiosastolla...kävinkin juuri, mutta en löytänyt mitään mieleistä ja en kauhean monia hajua pysty haistelemaan,koska pää tulee kipeäksi.

    Samaa olen ihmetellyt, siis näitä ihmisten komentoimisia yms., tämähän bloggauksen kuuluu olla kiva harrastus!

    VastaaPoista
  17. Rakastan tuoksuja ! Niin myös tuosta ostamastasi ja omasta kevään arkituoksustani DKNY:n Be Delicious:sta.
    Ja tämä blogisi. Olen koukussa... Monta blogia olen taakseni jättänyt, syystä tai toisesta, mutta luonasi käyn "vieraisilla" aina vaan :) Hyvää kevään jatkoa ja paranemisia!

    VastaaPoista
  18. Mä käytän nyt Ferren Rose Princess tuoksua. Se on ainakin just nyt lemppari :)
    Toivotaan, että saat apua niihin sun jalkoihin!

    VastaaPoista
  19. Heippa taas!
    Kiitos juoksuaiheisista kirjoituksista =0) Niitä tässä taannoin hiukan kaipailin... =0)
    Mulla oli edelliset juoksulenkkarit liian pienet ja pohkeet kipeytyivät. Ostin uudet isommat ja pohjesärky juostessa häipyi.
    Kerrohan niistä pohjallisista sitten, miten toimivat !

    Tuoksuista: Minä en kestä tuoksuja, saan niistä päänsärkyä ja aivastelua! Välillä olisi kyllä kiva suihkauttaa jotain ihanaa tuoksua, mutta ei auta =0/

    Hv76

    VastaaPoista
  20. Terkkuja lapista :)

    Lempparituoksu on tällä hetkellä Guccin Rush2. Aivan superihana! Tuo Burberryn on myös tosi kiva, työkaverillani on sitä ja aina nuuhkailen sitä :)

    Mikä lienee vaivaa blogistaniassa, ei ymmärrä! Kateus on kurjaa, mutta valitettavasti vain niin suomalaista. Toivottavasti jatkat blogiasi samaan malliin.

    Mukavaa viikonloppua!

    ps. toivottavasti pääset pian juoksemaan!

    VastaaPoista
  21. Heips!

    Pakko kommentoida, että kiva kun pidät blogisi tällaisena ja ilman salasanaa, tykkään kovasti.

    Asiattomia kommentteja tulee ja menee ja kaikkia ei voi miellyttää ja ihan pienistä ei kannattaisi "vetää hernettä nenään"(se tulisi bloggaajien ymmärtää), mutta niin kuin joku peräänkuulutti, käytöstavat tulisi olla puolin ja toisin! Nyt näiden salasanojen ja sulkemisten myötä, olen pohdiskellut, että ovatkohan kaikki bloggaajat osanneet miettiä aloittaessaan blogejaan mahdollisia seurauksia (esim. näitä epäasiallisia kommentteja)...

    VastaaPoista
  22. Hei!
    Tuo tuoksu on ihana! Kiva kun jaksat pitää blogisi kaikille avoinna. Täällä on kivoja bloggauksia ja kauniita kuvia.
    Mari

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)