sunnuntaina, lokakuuta 25, 2009

onpas m a k e a t ...

... nimittäin nämä upouudet Brukan kulhoni :) Pitkään olen näistä haaveillut, lähinnä valkoisista - mutta eilen osuivat silmiini nämä, harmaa ja tuollainen miltei musta, kuulemma ihan upouusi väri, ja mielestäni aivan ihana! Nyt pitäisi käväistä ostamassa kulhot täyteen irtokarkkeja :)

Muun perheen lähdettyä mummiukkilavisiitille, kulutin minä eilisen lauantaipäiväni Helsingissä - lähdin aamuvarhain kotoa jotta olin heti kauppojen auetessa perillä, ja kauppojen sulkeutumiseen saakka viipotin Hesan keskustassa eestaas. Aamukahvin kävin juomassa perille päästyäni, sen jälkeen en edes ennättänyt istahtaa, saati pistää mitään suuhuni koko päivänä - minäkö himoshoppailija... kyllä :D Rahavaroillani ei tosin mitään kauhean erikoista shoppailla. Kiersin kyllä vaate- ja kenkäkauppojen ohella myös Cobellon, Papagenan, Benicon ja White on Whiten mutta tyydyin lähinnä vain ihailemaan ja haaveilemaan kaikesta kauniista... kuten Riviera Maisonin torkkupeitoista yms. Nuo kulhot raaskin ostaa, lisäksi pari vaatetta tytöille, ja talvitakin itselleni. Mutta minulle pääasia tuollaisessa kaupunkipäivässä ei olekaan se kuinka paljon löydän ostettavaa (ja siis löytyisihän sitä jos olisi rahaa), vaan se, että saan koko päivän kierrellä yksinäni, omaan tahtiini, kaikessa rauhassa... ihanan rentouttavaa. Illalla kotiuduimme koko perhe samaan aikaan - kaikki yhtä väsyneinä mutta onnellisina :)

Tänään onkin sitten pitänyt palata arkeen - jotenkin koti on taas viikossa päässyt kaaoksen valtaan, ja sitä kaaosta olen vaihteeksi tämän päivän yrittänyt ottaa hallintaani. Tyttöjen huoneesta keräsimme tänään iso kassillisen kaikkia turhia leluja pois, sellaisia millä tytöt eivät enää leiki - ne laitetaan kiertoon ilahduttamaan muita lapsia. Nyt on pyykit koneessa, talo imuroitu, sängyissä puhtaat petivaatteet, mies juoksemassa ja tytöt katselemassa elokuvaa...

... mitä tekeekään siis perheenäiti... ottaa kupillisen kahvia ja hiippailee koneelle, monta ihanaa blogia kun on lukematta parin päivän ajalta... taustamusiikiksi valitsin Musea eli tämän http://www.youtube.com/watch?v=k7la0SndoCI ja tämän http://www.youtube.com/watch?v=TntXy36euYQ - voi että olisin halunnut bändin keikalle viime torstaina mutta huomasin moisen liian myöhään.

Leppoisaa sunnuntai-iltapäivää toivotellen,

17 kommenttia:

  1. Hienot kulhot ja se ajatus niistä irtiksistä, mmmm...
    Eilen itsekin haahuilin lähikaupungilla, ILMAN lapsia ja mukavaa oli. Päivän kruunasi ystävättären kanssa syöty lounas kaikkine höpötyksineen. Ostokset siis tosiaan ole aina pääosassa vaan se hypistely, kulkeminen, oma aika.

    Meillä on kanssa viikonloput raivaustöitä varten. Miten sitä viikolla ei saa aikaiseksi mitään erikoista, pyykkivuorta vaan kasvatellaan.

    VastaaPoista
  2. Moro. Meillä sama harrastus, yksin koko päivä kauppoja kierrellen ja haaveillen;) Se on niin kivaa hommaa etten paremmasta tiedä...
    Tuo miltei musta kulho on haettava, meilläkin on tuo harmaa, mutta tänä syksynä tummat värit ovat alkaneet vilkuilemaan mua "sillä silmällä".
    -Marjut

    VastaaPoista
  3. Marjut - minuakin tumma vilkuilee, valkoisen ohella :) Suunnittelen hiovani meidän parketin ja käsitteleväni sen valkeammaksi.. sitten siihen mustanharmaa matto... Noita kulhoja oli mustana kaikilla muillakin teksteillä, ainakin niitä isompia, joissa tekstinä popcorn tai snacks. Huoh, kai nekin pitää vielä saada - seuraavasta palkasta sitten ehkä... :)

    VastaaPoista
  4. Kaunis blogi sinulla! Eka kertaa eksyin tänne.
    Upeat kulhot olet löytänyt! Ja kyllä kuulostaa ihanalta tuo kaupungilla kiertely yksinään, ihan kotiäidin luksusta :) Pitäisikin varmasti pian järjestää tuollaista itsellekin piristämään tätä arkea :)
    Itse kyllä pääsin Cobellossa käymään vknloppuna, ja mukaan tietenkin tarttui pientä kivaa...

    VastaaPoista
  5. Aivan todella MAKEAT kulhot. Minä tahdon kanssa!! :) Saako kysyä, että mistä ne on hankittu?

    VastaaPoista
  6. Kiitos mukavasta bloggailusta. Samanlaista minäkin teen ja kovasti nautin OMASTA rauhasta, mutta ihmisten ilmoillakin.

    Mukavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  7. Tosi kivalta kuulosti sinun shoppailupäivä! Minä nautin ihan vain kaupungilla kiertelystä ja katselemisesta. Siitä kun saan rauhassa tutkia kaikkia ihanuuksia. Aina ei tarvitse ostaa (ainakaan paljon ;) ). Todella ihanat karkkikulhot :) Minulla vaan vaarana että ne olisivat aina tyhjät ja kohta painoa olisi muutama kilo enemmän ;)

    VastaaPoista
  8. Hih, löytyy siis muitakin, jotka nauttivat samasta asiasta :)

    Hanna, ostin tuon harmaan kulhon Papagenasta ja mustan Benicosta.

    VastaaPoista
  9. Nuo Brukan kulhot ovat ihania. Ja minä nauttisin myös tuollaisesta päivästä. Suunnitelmissa on tuollainen päivä, päättäisin sen vielä mieheni kanssa lounalla hyvän ruoan merkeissä. (Yksin kuitenkin kauppakierrokselle ;))

    VastaaPoista
  10. Mullakin on sipsikulho tollanen, mut vaaleensininen. Askosta sen kesällä ostin.Siihen mahtuu kivasti koko pussillinen nachosipsejä, joihin meikä on villinä :-). Kiva olis kans saada namukipot kans!


    Kirsi

    VastaaPoista
  11. Ihanat kulhot ja kauniita kuvia jälleen! :)
    Mukavaa alkanutta viikkoa! :)

    VastaaPoista
  12. Ihania kuvia ja kauniita kulhoja!! Nuo Brukan kulhot ovat ihania. Lähden mammojen irtiottoviikonlopulle Tukholmaan ja sieltä suunnittelin hankkivani jouluksi punaisen Coocies kulhon ja valkoisen Sweets kulhon!! :)

    VastaaPoista
  13. Kauniit kulhot! Askossakin olen nähnyt ja ovat tosiaan kivan oloiset.

    VastaaPoista
  14. Onpas kivannäköiset kupposet! Mukavaa viikon alkua sinulle! Toivottelee Sari

    VastaaPoista
  15. Päädyin blogiisi tänään ensimmäistä kertaa ja piti heti kommentoida kivaa ulkoasua, kaniita kuvia ja mutkatonta kirjoitustyyliäsi!:)

    Mistäköhän tuo kulhokuvan lamppu on peräisin? Olen etsiskellyt jotain samanlaista yöpöytälampuksi, mutta tuloksetta.

    VastaaPoista
  16. trés chic - kiitos kehuista! Mulla lienee tapana jaaritella niitä näitä mutta kiva jos joku jaksaa lukea :) Olen tuon lampun (tai itseasiassa kaksi, toinen on työpöydällä) ostanut joskus alkuvuonna Ideaparkin Minimanista. Vastaavia mutta paaaljon kalliimpia löytynee monestakin sisustusliikkeestä.

    VastaaPoista
  17. Ei voi olla totta! Hieno löytö! Kiitos vielä pikaisesta vastauksesta:)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)