perjantaina, lokakuuta 16, 2009

tunnustus yms. höpinää

Sain tällaisen tunnustuksen Huvikummusta - kiitos Tiina :)

Säännöt
1. Laita tunnustus blogiisi.
2. Kirjaa sinne myös nämä säännöt.
3. Linkitä blogiin, josta sait tunnustuksen.
4. Listaa viisi aistia ja kerro mitä ne merkitsevät sinulle.
5. Haasta viisi muuta blogia jättämällä niihin kommentti.

NÄKÖ - en näe kunnolla ilman silmälaseja tai piilolinssejä. Sain silmälasit jo ala-asteella eli ne ovat olleet osa elämääni aina. Nyt kun jumppaan ja juoksen varsin aktiivisesti, olen alkanut haaveilla entistäkin enemmän silmäleikkauksesta - olen käynyt taannoin jo esitarkistuksessakin.. kun vaan vielä saisi jostain (tai oppisi säästämään!) rahat leikkaukseen niin menisin heti! Näin vanhemmiten silmäni ovat alkaneet kuivua entistä herkemmin, piilolinssit hiertävät enkä millään jaksaisi venkslata niidenkään kanssa. Olen onnellinen, että näen - rakastan kaikkea kaunista, niin luonnossa kuin vaikkapa sisustuksessakin.. On ihanaa nähdä omien lastensa kasvavan. Niin, ja toki on mukavaa rentoutua katsellen tv:sta lempiohjelmiaan :)

HAJU - kävin pari vuotta sitten poskionteloleikkauksessa ja sen seurauksena hajuaistini on jotenkin parantunut. Haistan välillä liiankin tarkasti - mieheni onkin ehdottanut, että voisin tarjoutua vaikkapa tulliin huumekoiraksi :D Hajuaisti on minulle näön ohella tosi tärkeä - erilaiset hajut tuovat mieleen erilaisia asioita ja muistoja, ihan lapsuudesta saakka. Ja mikäpä voittaisi vastaleivotun pullan, vastaleikatun nurmikon tai tuoreen kahvin tuoksua...!

KUULO - kuuntelen paljon musiikkia. Tuoksujen ohella myös musiikki tuo mieleen muistoja. On mukava kuunnella myös sateen ropinaa, veden liplatusta, ukkosen jyrinää, takkatulen ritinää, lasten höpötystä ja naurua...

MAKU - rakastan suklaata... mitä menettäisinkään ellen voisi nauttia tuosta ihanasta mausta :) Menettäisin myös paljon ellen voisi maistella mieheni erilaisia kokkauksia, nam.

TUNTO - kun minulle on nousemassa kuume, tiedän sen ensimmäiseksi ihostani - pehmeinkin pusero hiertää, iho on kosketusarka ja jotenkin yliherkkä. Kunnon hikijumpan jälkeen on ihanaa kun jokainen lihas on väsynyt, kuinka mukavalta silloin tuntuukaan iholla saunan lämpö ja suihkun raikkaus. Kissamme Otto on pehmeintä mitä tiedän - on ihana silitellä kissan lämmintä ja sileää turkkia, ja tuntea kissan kehräys.

Tämä on tainnut kiertää jo miltei kaikissa blogeissa joten napatkoon tästä ken vielä haluaa :) Olen tällainen sääntöjen rikkoja ;D

Toivottelen tässä samalla aurinkoiset viikonloput kaikille! Itse olen taistellut flunssaa vastaan koko viikon, tänään annoin periksi ja pysyin päivän kotona. Oikein harmittaa kun en päässyt aloittamaan viikonloppua normaaliin tapaan combatissa hikoillen... mutta onpahan ollut rentouttava päivä, olen vaan ollut ja kuunnellut musiikkia. Okei, erehdyin myös tekemään töitä, pahuksen etäyhteys =/ Mutta nyt taidan keskittyä vain ja ainoastaan perjantai-illan viettoon yhdessä tyttöjen kanssa, mies huitelee vielä kuntosalilla...

2 kommenttia:

  1. Kivoja tuntemuksia aisteista sinulla! Ja tosi kaunis tuo lyhty mikä on kuvassa!!! Ihan hurmaava, mistä ja kenen?

    VastaaPoista
  2. Siis muistelisin ostaneeni lyhdyn Satulta Villa Harmoniesta... siitä on kyllä jo aikaa ainakin vuosi? Otin tuon lyhdyn just sisälle ja virittelin siihen koristevalot - aika kiva niinkin :)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)