sunnuntaina, lokakuuta 11, 2009

hullutellen...

... tai sitten ei. Minulta menivät tämän kertaiset Hullut Päivät jotenkin ihan ohi - en vaan ehtinyt, jaksanut, viitsinyt... tai no, käväisin minä pari kertaa hulluttelemassa ;D mutta vain muutaman keltaisen muovikassin raahasin kotiin - keskityin jälleen lähinnä näihin keltaisiin donitseihin, nam... :P

Mitä te muut löysitte Stockalta?! Minä olisin ehkä jopa saattanut löytääkin jotain mutta kun rahavarat on mitä on, niin mitään jospa nyt tämän ostan ja palautan jos ei sovikaan -juttuja ei mukaan lähtenyt... Tytöille ostin Benettonin collegetakit (tyttöjen lemppareita ennestään joten loistava löytö) ja Ticketin mustat henkselimalliset toppahousut. Muutaman Benettonin käsipyyhkeen ja parit sukkahousut. Eli siis ihan harvinaisen vähän, tällaiselle shoppailuhullulle :) Perjantai-iltanakin valitsin bodycombat-tunnin hulluttelun sijaan, ja lauantaina olin jo juoksulenkillä ennenkuin Stocka ja hullut päivät olivat edes sulkeneet ovensa. Hyvä minä! ;)

Toivottavasti aurinkoista alkavaa viikkoa toivotellen, kuntosalilta juurikin kotiutuneena, miehen kokkaamaa herkullista lohipastaa odotellen,

4 kommenttia:

 1. Minä en ole koskaan käynyt Hulluilla Päivillä, johtuen sijainnistani (Jyväskylä). Mille nuo keltaiset donitsit maistuvat? Minä olen myös viime aikoina keskittynyt enemmin liikkumaan kuin shoppailemaan ;) Mukavaa alkavaa viikkoa :)

  VastaaPoista
 2. Minä taas olen hullutellut mutta en kuntoillut ;) Tosi kauniita kuvia, oikein tunnelmallisia!

  VastaaPoista
 3. :) tuo keltainen kuorrutus on sitruunan makuista - tyttärien mielestä kirpeää, minun mielestäni raikasta.

  VastaaPoista
 4. Kirpakkaa syyspäivää! Minäkin kun nyt saikulla Nilkku-Kikkana olen niin enpä Stoccalle missään nimessä konuamaan lähtenyt. Mummun kyllä pistin asialle Eccon talvikengät Neidille ostamaan. Siinäpä ne :-).

  Päivitähän hieman Nassukirjaa....sinusta kuulee nykyään ihan liian vähän!


  Kirsi

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)