sunnuntaina, lokakuuta 18, 2009

luovutusvoitto...

... koristevalot - aviomieheni 1-0 :D Olihan se jo pakko hieman valoja viritellä (miehen vastustuksesta huolimatta)... ei tuon enempää kuitenkaan vielä. Kylläpäs nuo tuovatkin valoa pimeyteen - varsinkin iltamyöhällä on mukava hipsiä nukkumaan ja aamuvarhain herätä kun ei ole ihan pilkkopimeää...

Viikonloppu on mennyt ihan vaan ollessa, ja flunssaa potiessa. Muu perhe on suhteellisen hyvässä kunnossa, minä itse olen ihan tukossa. Plääh, ei millään malttaisi vaan potea - tässä tilassa huomaa hyvin kuinka addiktoitunut sitä onkaan kuntoilemiseen ja liikkumiseen. Miltei ärsyttää, etten osaa vaan vaikkapa istua nojatuolissa ja lukea kirjaa - kun kuitenkin moisesta usein haaveilen... tänäänkin olen kuluttanut koko päivän järjestellen kotia, miten ihmeessä kaikki paikat ovat aina kaaoksen vallassa?!

6 kommenttia:

 1. Moikka!
  Samaa ihmettelen minäkin tuon kaaoksen suhteen, vaikka kaiken vapaa-aikansa laittaa ja puunaa, on koti edelleen ja aina törkypesä. Otin perjantaina tämän vuoden kierrokset kun näin meidän mikron, siis häh, kuka täällä oikeasti sotkee?! Kyllä kuuli mies kunniansa, huusin kuin hinaaja miten välinpitämätöntä sakkia meillä asuu. Aika hiljainen viikonloppu ollut;)
  Mulla ajatuksissa pitkä, reilusti pitkä kaulakoru, hopeinen tai yleisilmeeltään vaalea. Ideoita? Katselin niitä tekemiäsi vaalean tinanvärisiä helmiä, kävisikö ne?
  Koitahan parannella!

  VastaaPoista
 2. Heipsan keikun:)
  Aivan ihana tuo viimeinen kuva...ja nyt tekee mieli törkkästä itekkin johonkin jo valot!!!

  VastaaPoista
 3. Ai että kun on taas ihania kuvia! Minäkin laitoin eilen yhdet puoliksi rikki palaneet valot lyhtyyn...tarttis lähteä ostamaan uusia.

  VastaaPoista
 4. Yritähän nyt vaan potea rauhassa! Tämä potee varmaan jo yhdeksättä viikkoa poskionteloja.. Niin turhauttavaa..
  Kivat valot, suunnittelin itsekin ulos laittavani.. Naapurit kyllä varmaan ajattelee, että on se hullu, kun jouluvaloja virittää.. =)

  VastaaPoista
 5. Jaana, koristevaloja ne on tässä vaiheessa ;) Just käväsin lääkärillä hakemassa antibiootit, selkeä poskiontelotulehdus... kuinka yllättävää.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)