keskiviikkona, syyskuuta 09, 2009

Voihan kurkkukipu sentään...

... vaikka kuinka käsiään pesisi ja yrittäisi sinnitellä terveenä, niin tuleehan se flunssa kun on tullakseen... kurkku on kipeä, veto veks ja eilen lenkillä oli meno varsin tukkoista. Eihän tässä muuten mitään, mutta kun ensi lauantaina olisi se Finlandia Marathon... olen oikeasti odottanut ja jännittänyt elämäni ensimmäistä juoksutapahtumaa - vaikka vain puolikkaan matkan olenkin juoksemassa. Mutta siihen tässä nyt on valmistauduttu ja juoksukilometrejä reenattu... ja sittenkö tuleekin juuri nyt tämä pahuksen flunssa ja selättää. En ihan vielä suostu potemaan!! Vasta sunnuntaina pliiiiiiiiiiis.

(kuva: Sandra Lane)

3 kommenttia:

 1. AATULAN ÄISKÄN kommentti (onnistuin jotenkin tuhoamaan alkuperäisen postaukseni ja samalla tämän kommenttisi, anteeksi!):

  No voi rähmä, toivottavasti tauti ei pääse päälle ja pääset näyttämään kyntesi juoksutapahtumassa! Pidän peukkuja.
  Jouduin sitten minäkin jo labrakokeisiin, niin on väsynyttä ja tukkoista touhua välillä tämä reenaaminen ja koko elämä;) Toivon toki, että elimistö ei vaan kestä tätä säännöllisen epäsäännöllistä vuorotyötä ja väsymys johtuisi vain siitä. No, multa otettiin kaikenlaisia kokeita,mm.lihasentsyymejä katsotaan. Kertoo sitten kuulemma jos mulla on ollut infarkti! Niin, olin itsekkin ihan äimän käkenä ja kysyin enkö itse tietäisi jos näin olisi päässyt käymään, en kuulemma. Olen tunnollisesti kyllä tehnyt tuota juoksukoulun ohjelmaa, välillä kevyesti ja välillä olo on ollut tosi raskas. Ja penikkatautiset koivet valittaa, ärsyttävää. Ei auta kuin kärsiä, urheilijathan ei tervettä päivää näe vai miten se meni? Periksi en anna, nautin ihan täysillä tästä uudesta harrastuksesta. Vielä kun se painokin tajuaisi lähteä laskuun;)
  Pikaista tervehtymistä ja tsemppiä!
  -Marjut

  VastaaPoista
 2. HEI!
  Tsemppiä flunssaa vastaan tappelussa!

  Olen uusi blogisi lukija. Toivottavasti et pahastu, että lisäsin blogisi listalleni.

  Iloa syksyyn, flunssista huolimatta!

  VastaaPoista
 3. No voi hittolainen! Mä muistan kans lukeneeni sun blogista jo aiemmin tuosta Marathonista ja ihastelin tarmokkuuttasi ja kuntoasi! Ei meistä ihan jokainen pystyisi sellaiseen suoritukseen.

  Toivottavasti nyt parannut pian ja pääset osallistumaan tuohon upeaan tapahtumaan!!!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)