tiistaina, syyskuuta 22, 2009

vaatekaapit täyttyy...

Tässäpä hieman hankintoja syksyksi... pidän kovasti näistä H&M:n simppeleistä yksivärisistä puseroista - hintalaatusuhteeltaan ovat aivan loistavia! Samoin nämä H&M:n pussihameet, ihanat! Sattumalta löysin Lindexin alesta asuihin sopivat suloiset polvisukat...

Maratonreissullamme Jyväskylässä minulla oli ennen juoksu-urakkaa aikaa kierrellä Paviljongissa Hyvän olon -messuilla - sieltä tarttui mukaani tällainen hauska Kimperin hame. Siitä tuli tytöillä sen verran kiistaa, että pitänee tilailla samasta putiikista myös joku toinen hame. Minulle suht uusi tuttavuus - jyväskyläläisille selkeästikään ei sillä juoksunkin aikana bongasin reitin varrella monella pikkuisella Kimperin trikoomyssyn :D

Vielä tekisi mieli Phister&Philinan muutamaa mekkoa mutta ensin pitää tienata kirppiksellä ;)

5 kommenttia:

 1. Ihania vaatteita!Isekin olet ostellut aika paljon uutta lapsille viime aikoina. Itsekin tykkään, että h&m:stä monesti on löytynyt kivoja vaatteita.
  /Sanna

  VastaaPoista
 2. Ihania vaatehankintoja!! Meidänkin pikkuisilta löytyy Kimperin trikoomyssyt :)

  VastaaPoista
 3. Ihanalta näyttää tuo sinun hameesi ja tuo Kimperin hame on kans tosi kiva! Täytyykin laittaa mieleen niin vois kokeilla itsekin tehdä tytöille tuon tyyliset!

  VastaaPoista
 4. Löysin ihanan blogisi nyt ensimmäisen kerran :) Huuto.netistä oletkin ennestää tuttu :) Tytöt ovat kasvaneet kovasti!

  Meillä on Kimperin musta-punainen leppishame ja se on ihan lemppari!

  VastaaPoista
 5. Kimperi on kiva kauppa, vaikken siellä tänä kesänä ehtinyt käydäkään, vain ikkunasta sisään kurkkailla, kun oli pahus juuri mennyt kiinni. Asustin nuoruusvuoteni Jyväskylässä ja Kimperin liike löytyi entisen asuintaloni vierestä, Harjun kupeesta.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)