maanantaina, syyskuuta 14, 2009

Puolikkaasta selvitty!

Jyväskylän puolimaraton siis takana, hengissä selvisin - tosin koville otti kun olo oli aivan puolikuntoinen. Olin ja olen edelleen aivan tukossa, tuntuu, ettei henki kulje kunnolla - ainoa muistikuva koko juoksusta onkin se, kuinka haukoin henkeä kuin kala kuivalla maalla. Sykkeet huiteli hirveissä lukemissa koko ajan ja pelkällä tahdonvoimalla juoksin maaliin saakka... Juoksusta jäi puuttumaan se ihanan euforinen tila mikä moisesta yleensä tulee, tuota olotilaa ei näköjään nyt tullut ollenkaan =/ Ainoastaan hurjan väsynyt ja tukkoinen fiilis. Sen päätin, etten enää ikinä lähde tuollaiseen koitokseen puolikuntoisena - pakko olla täysin kunnossa jotta juoksemisesta saa kaiken ilon irti, ja kelvollisen tuloksen. Yltiöpäisesti lähdin nytkin kunnostani viis veisaten tavoittelemaan kahden tunnin aikaa, maaliin pääsin ajassa 2.12.40. Sinänsä olen tyytyväinen, etten kertakaikkiaan parempaan olisi nyt pystynyt. Jos ja KUN joskus aion juosta täyden maratonin, niin otan tavoitteekseni vain ja ainoastaan maaliin pääsyn alle kuudessa tunnissa!

Piti liittämäni tähän kuva meikäläisestä juoksemassa mutta näköjään kamera / muistitikku päätti, että kuvani ovat julkaisukelvottomia - muistitikku nimittäin väittää olevansa tyhjä, vaikka ei taatusti ole =/ Onko kenelläkään kokemusta miten saada palautettua kuvat muistikortille?! Meillä on ollut kotikone jumissa pari viikkoa ja kuvat ovat odotelleet kamerassa... ja nyt siis ovat kadonneet taivaan tuuliin. Sinne meni monta hyvää kuvaa tyttäristä, huuto.nettiin otetut vaatekuvat ja paaaaljon korukuvia =/ Ja tosiaan kuvat maratonreissultamme. Plääh.

(kuva: http://www.finlandiamarathon.fi/)

4 kommenttia:

 1. Vautsi ja onnea suorituksestasi!
  Olet kyllä sitkä sissi!
  Olen seuraillut blogiasi silloin tällöin ja varsinkin sen jälkeen, kun aloitit juoksemisen. Itsekin aloitin tuossa huhtikuulla , enkä ole ennen juossut. 10 km oli tän kesän tavoite ja se on nyt kahdesti saavutettu. Hiukan ollut itsellä lenkkiinto hukassa, pihatöistä johtuen ( ko ? ) .
  Mutt ota nyt levon kannalta, ettei pääse tulemaan pahempaa tautia !
  hv76

  VastaaPoista
 2. Onnittelut suorituksesta! Älä nyt enää mene sitten puolikuntoisena!!!!! Saat vielä jonkun vakavan taudin...T:hoitsu

  VastaaPoista
 3. Hienosti selvitty, vaikka puolikuntoisena! Minä olin samoissa juoksukisoissa kurkkukipuisena, mutta juoksin vain Rantaraitin 12 km. Ajaksi sain 1:12:08, mikä oli paljon parempi kuin olisin odottanut. Reitti oli helppo, ilmat suosivat ja kanssajuoksijoiden kanssa oli hauska rupatella lenkin lomassa. Ihan mahtava tapahtuma! Ensi vuonna koitan puolikasta ja kahden vuoden päästä kokonaista maratonia. :)

  VastaaPoista
 4. Bionda - onnea sullekin, hyvä aika! Keli oli tosiaan hieno, samoin reitti. Mulla ei olisi kyllä rupattelusta tullut mitään, sen verran koville otti pelkkä hengittäminen =/ Nyt olen parina iltana käynyt juoksemassa, ja hitsit kun kulkee taas paljon paremmin. Oikein harmittaa kun tauti oli just Jyväskylässä päällä.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)