perjantaina, syyskuuta 04, 2009

Perinteinen perjantaipostaus :)

Perinteisillä saatesanoilla - eli jälleen kiireinen viikko takana. Töissä alkoivat syyskiireet, jotka jatkunevat jouluun saakka, huhheijaa. Minä kyllä pidän kiireestä, olen paljon tehokkaampi pienen paineen alla.. mutta mitä todennäköisemmin syksystä on tulossa todella kiireinen. Let´s see. Sitten on nämä itseaiheutetut kiireet kotirintamalla - iltaisin minun on pakko päästä jumpalle tai juoksemaan, sitten perinteiset kotihommat, pyykkäykset ja silitykset, sitten tämä rakas koruharrastukseni... kun tuohon vielä lisätään koukuttumiseni niin tv-sarjoihin, facebookiin kuin blogimaailmaankin niin onko ihme, etten ennätä öisin nukkua riittävästi... :) Kahvin voimalla siis mennään, kahvia tulee kitattua päivän aikana aivan liikaa. Ja kun on oikein väsy, huomaan kaipaavani kahvin seuraksi jotain makeaa... mieluiten suklaata. Huoh.

Tiedossa on myös kiireinen viikonloppu kyläilyineen - missähän ihmeen välissä etsin kaapeista ja hinnoittelen lastenvaatteet kirppikselle - olen varannut pöydän maanantaista lähtien eli su-ma väliseksi yöksi riittää hommia... Muille toivottelen rauhallisempaa viikonloppua! Luvataan sateisia kelejä joten kynttilät kehiin ja tulet takkaan :)


6 kommenttia:

 1. Aika tuttua toi kiireinen viikko.. Ihanaa kuitenkin kun on perjantai! :)

  Meille tulee vieraita tänään ja huomenna ja vaikka onkin mukavaa, niin on siinä aina oma työnsä miettiä tarjottavat ja ehkä siivota vähän enemmän kun normaalisti (vaikka siivoan kyllä lähes päivittäin muutenkin eli suursiivousta meillä sitten harvemmin onkaan.. :)
  Mullakin on ollut lastenvaatteet kirpparilla koko viikon ja onhan siinä ollut oma työnsä. vaatekaapit on tullut pengottua ja siivottua ja vaatteita hinnoiteltua, juostua kirpparilla pöytää siivoamassa jnm.. Toisaalta nyt on kaapit siistit ja kirppariltakin taitaa jäädä ihan hyvä summa käteen. :)Yksi vinkki, joka saattaa nopeuttaa hinnoittelua, on kirjoittaa hinta maalarinteipille.

  Oikein mukavaa viikonloppua!
  /Sanna

  VastaaPoista
 2. Kiitos Sanna vinkistä, pitääpä käydä ostamassa pari rullaa maalarinteippiä! :) Mullahan oli pöytä lastenvaatekirppiksellä jo alkukesästä mutta vielä on paljon myytävää jäljellä - ja kaapitkin taas uudelleen täynnä :O Vielä kun saisi itsestään irti käydä läpi myös omat vaatteensa, niistä pitäisi myydä / viedä uffille about kolmeneljäsosaa... Sinne suunnalle mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Yritäpä nyt ehtiä levähtämään sinäkin!

  Kun saiskin aikaiseksi varata edes sen pöydän...

  VastaaPoista
 4. Komppaan Vekarusta, koeta myös levätä :) Mukavva vkonloppua!

  VastaaPoista
 5. Heippa! ü
  Missä sinulla on pöytä varattuna? ü
  Ihanaa viikonlopun jatkoa! ü

  VastaaPoista
 6. Pöytä on lastenvaatekirppiksellä Tampereella. Kunhan nyt saisin nuo vaatteet joskus hinnoiteltua... ei vaan jaksa.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)