sunnuntaina, elokuuta 02, 2009

Tekstiä tekstiä...

... tyynyissä nimittäin. En vaan voinut olla tilaamatta näitä H&M:n uusia tyynynpäällisiä - vaikka kuvittelin jo olevani kyllästynyt erilaisiin tekstijuttuihin... nämä eivät onneksi paljon maksaneet ja sopivat oikein hyvin keittiössämme majailevan puusohvan päälle.

Muuten sisustusrintamalle ei kuulu mitään uutta - kuten ei myöskään korurintamalle... jotenkin aivoni ovat ihan off-asennossa, kaiken suhteen. Heinäkuu oli ja meni jotenkin tosi nopeasti, töissä käydessä ja illat kuntoillen. Viime viikolla olin yksin kotona - muun perheen lomaillessa Kuopion suunnalla, mummiukkilan maalaismaisemissa. Kuvittelin saavani yksinäni toooosi paljon aikaiseksi - koruja, siivousta, kuntoilua, shoppailua... mutta viikko vilahti ohi miltei huomaamatta...

Elokuu tuo tullessaan pari viikkoa lomaa, ei hullumpaa :) Alkuviikolle meillä ei ole suunnitteilla mitään - ellei lasketa huomista kynsihuoltoa ja kampaajaa ;) Asuntomessuilla pitäisi käydä kun tuossa lähellä ovat. Torstaina tytöt pääsevät mummivaarilaan yökylään ja me mieheni kanssa suuntaamme Helsinkiin "yökyläilemään" :D Ohjelmassa kaupungilla kiertelyä, toivottavasti aurinkoisia terasseja ja Madonna... Seuraavalla viikolla on vielä vuorossa reissu Kööpenhaminaan - miehellä oli ylimääräisiä lentoyhtiön pisteitä, joten pakkohan ne on käyttää :) Luin juurikin jostain lehdestä, kuinka Köpis on oikea shoppailijan paratiisi... huoh, ja tällä himoshoppaajalla on luotto piikissä ja tili tyhjänä.. apua! No, pääsen ainakin nauttimaan tuon kaupungin tunnelmasta. En olekaan aiemmin Kööpenhaminassa rautatieasemaa pidemmällä käynyt, joten kaikki vinkit otetaan ilolla vastaan! Tuon reissun jälkeen alkaakin sitten arkinen aherrus kohti syksyä...

rauhallisissa sunnuntaitunnelmissa,

5 kommenttia:

  1. Samaiset tyynyliinat hankin minäkin, kauniit ovat ja edullisetkin.

    Ihastelin teidän tyttöjen huonetta, ihana värimaailma siellä. Samankaltaista olen meillekin miettinyt, pikkutyttöjen tuleva huone on kai seuraavaksi remppalistalla :)

    VastaaPoista
  2. Tosi kivat tyynyt! Itse en ole vielä kokeillut mitään H&M:n Home mallistosta.

    Köpis on kyllä ihana, mekin ollaan siellä monesti lentopisteiden takia oltu :) Ruotsalainen Magnolia blogi listasi joskus reilu vuosi sitten Köpiksen kivoja sisustuskauppoja, katso jos löydät sieltä.

    VastaaPoista
  3. Hienot tyynyt olet hankkinut! Meiltäkin löytyy aika paljon kaikki teksti ja tähtijuttuja, saa nähdä koska kyllästyn. Köpis kuulostaa ihanalle, mutta tiedän peeaa-tunteen, mun pitäisi lähteä elokuun lopussa Roomaan, tilit tyhjänä, lomarahat shopattu joten ei hyvälle näytä. Tyhmä minä, mutta kun näen jotain kivaa, en paljon ajattele. Ja nyt odotan sitä korua;) Joten Roma, here I come, maybe next year...

    VastaaPoista
  4. Ihanat tyynyt!!Kiitos vinkistä!pitää käydä katsastamassa tuo H&m home mallisto. :) kööpenhamina on kyllä kaunis kaupunki, joten varmasti viihdyt!Kivalta kuulostaa myös yhteinen reissu miehesi kanssa.
    /Sanna

    VastaaPoista
  5. Minä tilasin saman tyynyn, vaikka samantapaisia meillä olikin riittämiin... En vaan voinut vastustaa, kun halvalla sai. :) Ne olivat jo ehtineet loppua varastosta, joten joudun odottamaan omaani lokakuun loppuun.

    Köpis on Italian jälkeen suosikkimatkakohteeni - rakastut siihen aivan varmasti!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)