torstaina, heinäkuuta 23, 2009

Vaihtelu virkistää...

... tällä kertaa vaihtelua tuo tyttöjen huoneen uusi järjestys. Ei tosin mitään maatamullistavaa.. muutimme tyttöjen nukkumajärjestelyjä hieman. Loman aikana tottuivat reissuissa nukkumaan vierekkäin ja kotona nukkumisesta ei meinannut tulla mitään kun hipsivät aina toistensa sänkyihin, eivätkä saaneet yksinään unta. Niinpä siirrettiin sängyt vierekkäin - tuo riitti (koputan puuta!) rauhoittamaan yöt. Ja näköjään pienikin muutos piristää, ainakin äidin mieltä :)


Minulla alkaa taas remontoimiskuume nostaa päätään.. tekisi mieli tehdä sitä ja tätä - mies tosin ei innostu asiasta.. no, haaveillahan aina saa :)

14 kommenttia:

 1. Söpö tyttöjen huone!! :) ..minä odotan aikaa, että meidän karpaasin voisi siirtää isoveljen kanssa samaan huoneeseen, vielä nukkuu niin huonosti ja valvottaa, että ei viitsi.. :(

  VastaaPoista
 2. Suloinen tyttöjen huone! Pulpetti on varsinkin kiva!

  VastaaPoista
 3. OI, nythän tuo näyttää kivalta (ei sillä, että entisessäkään vikaa olis ollu ;) ). Hienoa, jos yöt on rauhoittuneet, toivottavasti niin on jatkossakin!!

  VastaaPoista
 4. Iiiiiiiiiihana huone!! :) Hei, teillä on tuommoinen tähtivalaisin yöpöydällä... Mistä olet sen tytöille hankkinut? Olen etsinyt samaa vaaeansinisenä....

  VastaaPoista
 5. Kiitos kiitos, tuo tyttöjen huone onkin minun lempihuoneeni meillä :) Tähtivalaisin on tilattu Ellokselta (vai olisiko ollut Hobby Hall?) mutta siitä on jo aikaa.

  VastaaPoista
 6. Ellokselta se oli..ostettiin samaan aikaan ;-). Minusti sängyt verekkäin on tosi kivan näköinen!


  Kirsi

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana huone teidän tytöillä!!Meillä sama juttu tuon remontoimisen kanssa. Haaveilla saa tietty aina.. :)
  Iloa päivään!
  /sanna

  VastaaPoista
 8. Onpa teidän tyttösillä tosi ihastuttava huone! Ja minäkin kiinnitin huomiota tuohon kauniiseen, vanhaan pulpettipariin!

  VastaaPoista
 9. Oikein somalta näyttää, mistä nuo tähtipeitteet ovat?

  VastaaPoista
 10. Marikan - tähtipeitteet on pari vuotta sitten Hemtexiltä löydetty.

  VastaaPoista
 11. Ihana huone tytöillä! Komeat sängyt...meillä samanlaiset :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)