perjantaina, elokuuta 14, 2009

elokuisia tunnelmia...

... katselin tässä menneen viikon valokuvia ja ajattelin tännekin laittaa muutaman kuvan Särkänniemi-reissultamme - huvittelureissuja Särkkään onkin tullut tehtyä useita sillä meillä on sinne kausikortit. Viimeksi huvipuistossa oli niiiiin paljon väkeä, että käytiin lähinnä vain tukkijoella ja Näsinneulassa... joka vuosi otan tytöistä perinteisen kuvan neulassa istumassa - tänä vuonna tytöt eivät suostuneet ottamaan normaalia ilmettä, eivät lahjomalla saati uhkailemalla :)

Köpiksessäkin on nyt sitten käyty - eikä tehnyt meikäläiseen tuo kaupunki minkäänlaista vaikutusta - mitä kovasti ihmettelen kaikkien muiden kehuessa paikkaa kovasti..?! Missä te siellä kiertelette? Mistä löytyy ne kaikki ihanat lastenvaate- ja sisustusputiikit mitä kuvittelin löytäväni vieri vierestä...?! Tosin täytyy myöntää, etten kauheasti jaksanut tehdä esityötä asian suhteen ja näin ollen kierreltiin pitkälti vain siinä ihan keskustassa, kävelykaduilla ja tavarataloissa. Ja kallistahan siellä oli eli sinänsä hyvä juttu, etten ostanut MITÄÄN, nothing.

Nyt on arki alkanut, töihin palasimme eilen - ja tänään sitä ollaankin sitten heti kotona kun Pepille nousi yöllä kuume ja ovat molemmat kovin tukkoisen oloisia. Saas nähdä onko tämä nyt ihan tavallista flunssaa vaiko jo possusellaista. No, kotosalla siis podetaan - ja niin piti lähteä huomenna käymään Lintsillä. Mutta ei voi mitään, tätähän tämä syksy taas tulee olemaan...

aurinkoista viikonloppua toivotellen,

2 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia. On se huvipuistoreissu niitä mukavia kesäjuttuja. :) Suloisia tyttöjä!

  Noi voi harmi, että et tykännyt köpiksestä. On se kaupunki vaan niin kaunis kuitenkin.. Kävittekö tivolissa?Minusta Tivolin tunnela varsinkin illalla oli todella ihana. Ihan mukavia kahviloita siellä oli myös.

  Mukavaa viikonlopun jatkoa!
  /Sanna

  VastaaPoista
 2. Sanna - juu tivolissa kävimme, ja tosiaan, siitä kyllä pidin tosi paljon! Varsinkin juuri illan hämärtyessä tunnelma oli ihana... Mutta muuten kaupunki ei ollut mielestäni mitenkään muita kaupunkeja kummallisempi - minulla taisi olla ihan ylisuuret odotukset :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)