tiistaina, elokuuta 04, 2009

Asuntomessuilla...

... tuli käytyä eilen. Ajeltiin Valkeakoskelle vasta iltapäivällä, joten tehtiin suhteellisen pikainen kierros. Mielestäni ehdittiin kuitenkin näkemään ihan riittävästi. Mitään suuria tunteita en messuilla kokenut - eikä tullut edes hirveää rakennus/remointointikuumetta... toki ihastelin sillä silmällä kauniita lattioita ja kylpyhuoneen kaakeleita... Kotona illalla totesin, etten ollut edes ottanut kovin montaa kuvaa messutaloista - lähinnä räpsin kuvia joistain kivoista yksityiskohdista, verhoista, tuolista, ikkunasta, seinän väristä tms. Ohessa muutama otos...

Hmm... nyt kun katselin nuo kuvat itsekin läpi niin huomaan tykästyneeni tuollaisiin harmaan ja beigeharmaan sävyihin. Yhdessä kuvassa näkyy valkoinen selkeälinjainen työpöytä minkä kelpuuttaisin meillekin. Ja monessa talossa oli ihania isoja, lattiaan saakka jatkuvia ikkunoita... Niin ja tuo alimman kuvan ulkoseinän väri on ihana... pitäisiköhän maalata talo? ;)

moisissa mietteissä suuntaan silittämään pyykkiä ulos aurinkoon...

4 kommenttia:

 1. Vähän samat fiilikset asuntomessujen suhteen, ei mitään mullistavia tunteita herättänyt siellä mikään. Talojen väreihin kiinnitin huomion minäkin ja tykkäsin tosi paljon!
  Mukavaa illan jatkoa
  -Marjut

  VastaaPoista
 2. Minä myös ihastuin talon väriin, mutta hiukan myöhästyin, kun osa laudoista jo seinässä ;)

  VastaaPoista
 3. Hannukka - kävin vastavierailulla sinun blogissasi ja olitkin ottanut samoista paikoista kuvia messuilla kuin minäkin :) Tsemppiä rakennusurakkaan!

  Marjut - toinen talo minkä väri sykähdytti oli sellainen graffitin/mustikanharmaa valkoisilla ikkunanpielillä.. olisiko ollut mustarastas tms. nimeltään...

  VastaaPoista
 4. Kaunis väri tosiaan tuossa alimmaisessa kuvassa! Äkkiäkös sitä yhden talon maalaa ;)

  Kivoista yksityiskohdista olet kuvia ottanut, juuri minun makuuni kaikki kuvat!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)