torstaina, heinäkuuta 09, 2009

sataa sataa ropisee...

... tilitilitom :) Juu sataa siis kaatamalla, ja tytöt tuolla hyppivät ulkona vesilätäköstä toiseen... Tylsää että sateet saapuivat nyt juuri kun Tampereella on menossa Tammerfestit. Olemme anyway illalla menossa kuuntelemaan Sir Elwoodia - sopivaa sadekelimusiikkia :) Sateen ropistessa tässä muutama kuva mummiukkilan maalaismaisemista viime viikonlopulta.

Meillä alkaakin loma tältä osin käymään vähiin.. maanantaina kutsuvat jälleen työt - mutta onneksi on kesää, ja lomaakin vielä jäljellä myöhemmin - sen ajatuksen voimalla jaksaa puurtaa heinäkuun töissä lähes kaikkien muiden lomaillessa... Sitäpaitsi muutaman viikon päästä meitä odottaa Metallica Porissa, elokuussa Madonna... eli mukavaa ohjelmaa tiedossa loppukesäksikin :)

Sateen tuoksuista torstaita toivotellen,

5 kommenttia:

 1. Jaa vai Metallica...minä olen menossa myös sinne mieheni kanssa...ehkä näemme, eihän siellä ole paljon muita :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan kesäisiä tunnelmia. Täällä sataa myös kaatamalla. Vähän väsyttävää tämä ropina ja harmaus on, toivottavasti jo pian muuttuisi auringonpaisteeksi.

  Wau, Metallica on ollut oma ja mieheni lemppari jo teinivuosista. En edes tiennyt, että bändi on tulossa tänne kesällä! Nauttikaahan! Madonna ei välttämättä ole oma suosikkini, mutta jo pelkästään rouvan lava-show on taatusti upeaa katseltavaa!

  VastaaPoista
 3. Sari, juu Metallicahan esiintyi jo muutama viikko sitten Hesassa ja nyt vielä heinäkuussa uudelleen Porissa :) Mä olen rockband-pelin myötä tykästynyt bändiin uudelleen - ihan hauska mennä katsomaan siis! Ja Madonna kiinnostaa juurikin lavashown vuoksi, ja jotenkin tuntui, että pitäähän se Madonna kerran elämässään nähdä - eri asia sitten mitä siellä oikeasti näkee, 80.000 muun ihmisen joukossa =O Madonnan uudempi musiikki sen sijaan ei puhuttele minua yhtään, harmi ettei esitä konsertissa pelkästään vanhempaa tuotantoaan ;)

  PrinsessaTrio, tapaamisiin siis Porissa ;D

  VastaaPoista
 4. Se on muuten pili pili pom :-P


  Kiks

  VastaaPoista
 5. Kirsi, ei muuten oo... googletapas tuo :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)