torstaina, heinäkuuta 02, 2009

Aurinkoista rantaelämää...

... ollaan vietetty viime päivät - pitkästä aikaa meille on osunut mitä parhaimmat lomailukelit! Ensin olimme viileämmän ja sateisemman ajan sopivasti reissussa, ja kotiuduttuamme on Suomenkin suvi näyttänyt parhaat puolensa.. ongelma vaan on se, etten saa auringosta tarpeekseni - kunpa tuota ihanaa valoa ja lämpöä voisi jotenkin kerätä talteen!! Olen ainakin yrittänyt niin tehdä :) En myöskään saa tarpeekseni valoisista kesäöistä - en malttaisi mennä nukkumaan ollenkaan kun on niin ihanan valoisaa... huomaan vuosi vuodelta nauttivani luonnonvalosta yhä enemmän ja enemmän - ja kuinka sitä kaipaakaan sitten pimeämpään aikaan!

Ensi viikolle luvataankin näköjään paljon viileämpiä kelejä, niin tylsääääää. Mutta jospa silloin sitten saisi kotihommiakin tehdyksi ennen töihinpaluuta.. menemme molemmat heinäkuussa muutamaksi viikoksi töihin, ja jatkamme lomailua vielä elokuussa parin viikon ajan. Ei hullumpi idea vaihtaa lomarahat lomapäiviin :)

Mutta nyt vielä nautitaan näistä ihanista lämpimistä päivistä kera bikinien, hellemekkojen, jäätelön ja sangrian - juu jäätiin Espanjassa koukkuun ja nyt mies tekee sangriaa joka päivä :D

3 kommenttia:

  1. Minä jo odottelen hieman viileämpiä päiviä, olen kait hullu?! Koti on kuin sodan jäljiltä kun ollaan oltu vain ulkona :)

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia ja voi itku, miten mua harmittaa, että olen ollut nämä helleviikot töissä ja kun ensi viikolla alkaa loma, tulee ne viileämmät kelit... No, pitää yrittää keksiä siitä huolimatta jotain kivaa tekemistä lasten kanssa..

    VastaaPoista
  3. No johan alkoi mullakin tehdä mieli sangriaa, meilläkin mies edellisjuhannuksena siitä innostu :) Kauniita rantakuvia.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)