maanantaina, tammikuuta 19, 2009

Unelmaolohuoneeni...

... näyttää kutakuinkin tällaiselta. Olen tallentanut tämän kuvan jo vuosia sitten ja edelleen tuossa on sitä jotain... Toisaalta myös tällainen avaruus ja valoisuus puhuttelee...
Täällä siis pähkäilen sisustuksia :) Hyvin huomaa, että ollaan tyttöjen kanssa oltu monta päivää vain kotona - on ollut aikaa kierrellä taloa ja korjailla tyynyjen asentoa.. se taitaakin olla ainoa mitä olen saanut aikaiseksi. Ja tuossa takanani valtava lastenvaatepino odottaa edelleen huuto.nettiin laittoa, puhumattakaan silitystä odottavasta pyykkivuoresta... Päivän polttavin kysymys on kuitenkin lattia - haluaisin pyökkiparkettimme tilalle jotain ihan muuta. Mutta mitä? Itse olen kallistumassa johonkin valkomattaiseen lankkulaminaattiin / parkettiin - ajatuksena, että moinen raikastaisi hirsiseiniä. Vai voisikohan nykyisen parkettimme vain hioa ja käsitellä valkeaksi?!

5 kommenttia:

 1. Hei vastavierailulle tultiin:) Minulla on tuo ylinnä oleva kuva lehtileikkeenä tallessa. Taitaa olla samanlaisia sisustusunelmia:) Itse laittaisin leveää lankkua lattiaan ja maalaisin valkoisella..

  VastaaPoista
 2. Kyllä nuo kuvat minuakin miellyttää, kauniit, niin kauniit...

  Kiva kun aloit bloggailemaan =D

  Kiitos vinkistä, koitan tänään vielä paremmalla onnella..hiukan epäilen..

  T. Sarppa

  VastaaPoista
 3. Voi miekin oikein pysähdyin katselemaan laittamiasi kauniita kuvia... on kyllä ihana tunnelma kummassakin, vaikka ovatkin niin erilaisia.

  Ja kiitos vierailusta blogissani, mie tulen tänne kohta taas uudestaan! :)

  Terkuin,
  Kantriina

  VastaaPoista
 4. Hei!
  Ihana blogi sinulla. Oli kiva huomata "itsensä" sun blogilistalta. =)
  Palaan uudestaan...

  VastaaPoista
 5. Mulla on jo ikävä blogipäivitystä, joten älä odotuta liiaksi :) Terveisiä!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)