maanantaina, tammikuuta 19, 2009

Podetaan vielä tämä päivä...

... josko huomenissa tytöt pääsisivät hoitoon - olisi jo korkea aika päästä näiden seinien sisäpuolelta jonnekin muualle! Ulkonakin on tullut jälleen talvi, ihanan valkoinen on maisema tästä työhuoneen ikkunasta... kauneimmillaan meillä näyttää tällaiselta.
Mistähän se johtuukin, että valkoinen on niin kaunis väri - ja kuinka monta valkoisen sävyä onkaan olemassa! Bongasin juuri Ikean sivuilta pari valkoista lamppua, tämmöinen esimerkiksi olisi kiva, niin lattiavalaisimena kuin pöytämallinakin.
Pidän myös tekstiileistä joissa on tekstiä, erityisesti nämä Ylva Skarpin jutut ovat vieneet sydämeni - http://www.skarpkalligrafi.com/. Ottaisin meille vaikka heti tällaisia tyynyjä tai lampunvarjostimen... Tietääkö kukaan saako näitä mistään Suomesta?

Näihin mietteisiin tällä kertaa, nyt etätöihin...

2 kommenttia:

 1. Ai että.minäkin pidän juuri näistä Skarpkalligrafin jutuista...enkä ole Suomessa törmännyt!Suuri harmitus...No,josko jonkin ajan kuluttua niitä saisi täältäkin:)
  Iloista viikonjatkoa toivottelee 'Onnelan'Anu

  VastaaPoista
 2. Hei!

  Ihania kuvia sinulla!

  Tuotteita ei saa ainakaan vielä Suomesta, mutta on kuulemma viritelmiä käynnissä, että joku rupeaisi myymään. Minä tilasin juuri suoraan Ylva Skarpilta suoraan (www.skarpkalligrafi.se). Olen maksanut ne ja nyt odottelen pakettia! :)

  t. Heidi

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)