sunnuntaina, tammikuuta 25, 2009

Rakkautta ensi silmäyksellä...

... koin eilen kohdatessani tämän ihanuuden... sadasosasekunnin ajan harkitsin tunteitani :) ja niin muutti meille uusi lamppu.

Nälkä tosin kasvaa syödessä - nyt haluaisin löytää samanlaisen lattiaversion nojatuolin taakse lukuvaloksi.. Ikeassahan olisi samantyylisiä mutta ainakaan netin mukaan niitä ei ole metallin värisinä - tosin monissa blogeissa olen moisia kyllä nähnyt?

9 kommenttia:

 1. Ihana lamppu! Olen miettinyt samanlaista työpöydälle, toistaiseksi se on vielä liikkeessä.
  Meillä on sellainen Ikean Barometer jalkavalaisin metallinvärisenä. En tosin tiedä ovatko korvanneet sen tuolla valkoisella vai saako niitä molempia.

  VastaaPoista
 2. No onpa todellakin kaunis pöytälamppu!
  Toivottelen onnea jalkalampun etsintään :)

  VastaaPoista
 3. Ihana,sikäli mikäli tuli yllätyksenä että PIDÄN SIITÄ!!!Mistä moisen olet löytänyt?

  VastaaPoista
 4. On kyllä kaunis ja kauniita taasen kuvasikin! :) Terkkuja täältä maalta!

  VastaaPoista
 5. Ihana valaisin ja kauniita kuvia! Itse ostin Barometer valaisimen Ruotsista Ikeasta (metallin värisen). Toivottavasti löytyy kuitenkin Suomestakin :)

  Hanna

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteista :)

  ANU - kohtasin rakkauteni niinkin arkisessa paikassa kuin Ideaparkin Minimanissa =O Ihailtuani ensin Pussukassa vastaavaa lamppua, kolminkertaisella hinnalla varustettuna...

  HANNAT - voihan Ikea sentään.. pitänee soittaa ja kysyä löytyykö Barometer-lamppua metallinvärisenä - Ruotsinkaan Ikean sivuilla ei ole tarjolla kuin valkoisena, punaisena ja mustana... =/ Tosin eihän tuo valkoinenkaan paha ole!

  VastaaPoista
 7. Kiitos tiedosta:) Haen Ideaparkista puukirjaimia tälläviikolla Enfantista,kurvaan sitten myös Minimaniin kurkkiin lamppua,kun tuo sopisi tuon meidän vanhimman pojan koulupöydälle! Joskus nuo hinnat heittää liikkeiden välillä huimasti...Pussukka on yksi minun 'vakkariliikkeistä' Ideaparkissa,mutta on hyvä olla tarkkana noiden hintojen suhteen.

  VastaaPoista
 8. Onpa kaunis lamppu! Olisipa saattanut lähteä minunkin matkaani. Jostain löysin tänne kauniiseen blogiisi ja tätähän pitää nyt alkaa seuraamaan. Mukavaa viikon jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
 9. Kaunis lamppu ja kauniit kuvat..

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)