keskiviikkona, helmikuuta 01, 2012

| viimeinen lista uunista ulos

.

Siinä ne nyt on. Meidän uudet lattiat. Ja lattialistat. Ja valkoiseksi maalattu hirsiseinä...
mistä tuli itseasiassa yllättävän hyvä! Kyseiset kuvat siis tyttäremme rempatusta huoneesta...
Hyvästi siniseksi petsatut hirret ja vanha kulunut pyökkiparketti. Tervetuloa valoisuus!


Millähän lahjoisi Pepin muuttamaan kimppaan sisarensa kanssa... tämä huone kun kelpaisi
tälle äidillekin, työhuoneeksi :) Tämän illan vietin istuen kyseisen huoneen lattialla, miettien miten 
huone nyt sitten Pepille sisustettaisiin... tuohon tapettiseinälle on tulossa liitutaululla maalattu
iso vanerilevy - tapettia kun en raaski maalata (lue: pilata) mustalla maalilla :) Säkkituolia Peppi 
toivoisi omaan huoneeseensa - vaan lienee rempparahat nyt kulutettu, ei siis uusia kalusteita tiedossa, 
ainakaan tähän huoneeseen. Voi kuinka ihanaa olisikaan näin remontin myötä laittaa koko sisustus
aivan uusiksi! Pitänee muistaa lotota... Anyway, tästä tuli (saunan ohella) minun lempihuoneeni 

Nyt takan ääreen lämmittelemään... kohtalaisen kova pakkanen tuolla!! Ihanaa, mä niin tykkään
tällaisista keleistä - talvi tuntuu jälleen talvelta! Ja tuo ihana valo - päivät pitenee!!
(Ehkä siis joskus luvassa valoisiampia kuviakin...)

32 kommenttia:

  1. Upealta näyttää! Oikein ihanaa pakkaspäivää sinne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Olikin taas aika kaunis pakkaspäivä... mun tekee aina näin kovilla pakkasilla mieli tuulettaa petivaatteita :D

      Poista
  2. Ihanalta näyttää! Usko tai älä pyydän lisää kuvia;) kirpakkaa pakkaspäivää

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ja juu, lisäkuvia aivan varmasti luvassa kunhan ennätän kuvaamaan ja saadaan paikat kuntoon :)

      Poista
  3. No mä kans katsoin että seinähän näyttää tosi hyvältä, jes! Mä täällä vielä kahvikupposen kanssa, nähdään kohta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mistähän tämä mun kommenttiboksi keksii nämä kellonajat.. sä olet muka kommentoinut puoli yhdeltätoista illalla :O Vaikka kommentoit aamulla.. ei sitten paljon ehditty töissä vaihtaa kuulumisia. Pitää ne lattioiden ihmettelytreffit sopia sekä teille että meille!! :)

      Poista
  4. Valoisa todella, ihana lopputulos.
    Onnistunut lastenhuone kaikinpuolin,
    jos sinne itekin haluaisi omat romppeet raijata ;)
    Meillä kaikki keskeneräiset rempat vaan seisoo ja
    odottaa tekijäänsä. Puuuh.
    On kyllä totta tosiaan talvi, hhhrhrrhhrr..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saa nähdä jääkö meilläkin ne muutamat listat laittamatta paikoilleen.. mitkä siis vielä puuttuu. Nyt remonttimiehet vapautettu hetkeksi muihin hommiin, muutaman viikon päästä maalaavat vielä meidän portaat. Sitten alkais periaatteessa olla valmista..

      Poista
  5. Näyttää kauniilta, harmoniselta! Olisi kiva nähdä vierekkäin ennen-jälkeen kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, harmoninen onkin aika kuvaava sana - hitsit, sopisi niin hyvin työhuoneeksi :) Harmonian nimittäin rikkoo aikas äkkiä kaikki lelut ja sekamelska... Ja juu, lupaan kaivella niitä ennen kuvia! Mun itseasiassa piti jo aikoja sitten tehdä blogipostaus kyseisestä huoneesta - siis silloin kun Peppi muutti sinne.

      Poista
  6. Ihanan valoisalle näyttää! Vau! Tulee takuulla upea sisustettunakin. :)
    Kivaa pakkaspäivää, koitetaan tareta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onkin tosiaan meidän kodin ainoa valoisa huone.. pitäisköhän sittenkin maalata nuo olkkarinkin hirsiseinät... mies ei siihen kyllä suostu. Terkut -23 asteesta! Eihän tää vielä ole edes kylmä, viime talveen verrattuna. Muistelin juuri että viime vuonna kävin juoksemassakin miltei 20 asteen pakkasilla - kai kun oli tottunut -30 asteeseen :)

      Poista
  7. En yhtään ihmettele että tuosta tuli lempihuoneesi?

    Onko lattia laminaattia vai parkettia? Kauniin värinen!

    T.Lattiamteriaaleja pohdiskeleva..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lattia on laminaattia.. aiemmin ollaan aina oltu parketin kannalla mutta kun ei meinannut sopivaa löytyä niin päädyttiin tuohon laminaattiin (Kaindl merkiltään, tarkempia speksejä en muista).. oli AINOA laminaatti minkä mies kelpuutti - kaikki muut näyttivät kuulemma joko liian muovisilta tai muuten vaan epäaidoilta.

      Poista
  8. Hyvältä näyttää! Olis kiva näissä muutoksissa nähdä ennen/jälkeen-kuvat vaikka tiedänkin, miltä ennen on näyttänyt. Mä muuten jotenkin luulin, että teille tulee koko taloon valkoiset lattiat. Terveisin puusilmä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, lupaan laittaa ennen / jälkeen kuvia.. :) Paitsi ettei meillä taida olla ihan hirveästi kuvia Pepin huoneesta ennen.. kun en tykännyt niistä seinistä. Mutta muutama löytyy. Ja siis ei meille ole missään vaiheessa ollut tulossa valkoisia lattioita - paitsi mun haaveissa ;D Mieshän ei moisiin suostunut sitten millään, ehdoton ei tuli siihen asiaan. Nyt vasta viime tipassa miltei suostui mutta ei enää viitsitty vaihtaa valkoiseen kun keittiö oli jo laitettu tuolla laminaatilla... tuo olisi ihana JOS kaikki seinät olis valkeat... ja ONNEKSI sopii yllättävänkin hyvin olkkarin hirsiseinien kanssa!

      Poista
  9. Kaunis lattia, juuri tuollaisesta haaveilen "unelmien asuntoon", joka tällä hetkellä on olemassa vain Pinterestissä ideakuvina...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mä en itseasiassa tiedä millainen lattia omaan unelmieni asuntoon tulisi... varmaankin joku valkeampi :) tai kiillotettu betoni kuten CaisaK:lla (luetko hänen blogiaan?)... tosin värisävyltään tämä meidän uusi lattia on tismalleen oikea.. voisi vaan olla hieman vaaleampi.

      Poista
  10. Niin, lattia on TOSI HIENO! Kerroppas vielä mikä lattia on kyseessä, jos et oo jossain jo sanonut..Kiitti! T

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Laminaatti siis kyseessä, Kaindl merkiltään. Tarkemmin mallia 37232 Ash (Classic Touch). Löysin jopa linkinkin http://www.kaindl.com/en/products/product-lines-collections/laminate-77/classic-touch-80/37232-ash-authentic-touch-630021/#/impressions/2/

      Poista
  11. Uutena lukijana olen monesti käynyt blogiasi lukemassa ja niin ihania kuvia katselemassa. :)
    Onpa kauniit lattiat ja seinät! :) Minäkin tykkäisin nähdä ennen remppaa-kuvia. ;) Aikaisempia kuvia katselleena jo tiedän, että sisustamisen jälkeen huone näyttää vieläkin ihanammalta tytön (tai sinun) huoneeltasi! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) ja kiva kun eksyit tänne! Ja juu, nyt olen niin monelle mennyt jo lupaamaan noita ennen-kuvia että pakko niitäkin on tänne laittaa.. ;D Kunhan jossain vaiheessa ennätän.

      Poista
  12. Lattia näyttää kyllä ihanalta - lisää kuvia ; )

    Ihan kiva tuonne ulos on katsella, kun on niin kaunista. Tuo -30 asteen pakkanen alkaa kuintenkin olla liika ja tuntua päässä, kun ei päästä ulos.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Lisää kuvia tulossa - kunhan saataisiin edes hieman paikkoja järjestykseen... kaikki kun on edelleen ihan vinksinvonksin ja heikunkeikun - niin Pepin huone kuin muutkin :) Meillä pakkasta -23, ihana keli! Juoksemaan tosin ei ole tehnyt mieli (enkä kyllä olisi jaksanutkaan - nyt kun remppa alkaa valmistua, lienee taas enemmän energiaa juoksemiseenkin, ja enemmän aikaa!)...

      Poista
  13. Kaunis lattia, tuollaisen ottaisin meidän yläkertaan. Minäkin haaveilen omasta työhuoneesta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thanks! Minäkin halajan tätä samaa lattiaa yläkertaankin... sinne kun jää vielä toistaiseksi vanha pyökkiparketti... huoh. Muuttuisi kyllä Nellinkin huoneen ilme, samoin kuin meidän makuuhuone, uudella lattialla...

      Poista
  14. Kaunis lopputulos. :)

    Millä hirsiseinä oli aikaisemmin käsitelty? Ja miten käsittelitte sen valkoiseksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Hirsiseinät oli tuossa huoneessa petsattu sinisiksi. Tavallaan hauskat - mutta ei yhtään meidän näköiset.. siksi meidän oli pakko maalata puunsyyt peittoon - sininen petsi oli niin syvällä ettei sitä saanut hiomallakaan pois. Ja koska olen niin korviani myöten täynnä hionta- ja kivipölyä, totesin että peittoon vaan! Eli ihan perusmaalilla jollain tuo maalattiin. En tiedä pilattiinko koko seinä mutta ihan hyvä lopputuloksesta tuli... nyt vasta jälkikäteen mietin olisiko pitänyt vahata tms. Mutta siihen petsin päälle ei tarttunut vaha.

      Poista
  15. Kaunis lattia! Harkitsemisen arvoinen meillekin sitten joskus :) Ja vau, hirrestähän tuli tosi hyvä! Laitas jotain lähikuvaa myös hirsifanille :)


    Mukavaa viikonloppua, Marja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) En taida kehdata laittaa lähikuvia kun ei lopputulos ihan niin priima ole. Jostain raoista kuultaa vielä (damn!) sininen sävy läpi... mietin josko tuon maalaisi vielä kertaalleen...

      Poista
    2. Niin ja siis olkkarin seiniä ei ainakaan vielä käsitellä valkeiksi.. ei jakseta hiomishommaa, eikä hirteen muuten tartu mikään petsi eikä vaha. Eli ilman hiomista ei saa kuultovalkeaa aikaiseksi millään.

      Poista
  16. Meillä ei hiottu yläkerran makkarissa mitenkään sitä hirsiseinää ja ihan kuultovalkea tuli ;) Ihanalta näyttää tämä huone!Hei, meillä olis sama urakka viimeistään kesän alussa tiedossa. Mietin, että lastenhuoneen voisi tehdä jo pääsiäisenä kun lapsenvahditkin on lomalla ;)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)