maanantaina, tammikuuta 30, 2012

| ihana tunnelma

.


Voihan ihanuus minkä kuvan bongasin upeassa Helt Enkelt -blogissa...!
Mikäli näen tihrustaa (uusilla silmälaseillani, huom ;D ) oikein niin kyseinen kuva
on napattu tanskalaisesta (?) sisustuslehdestä nimeltä RUM. Tuon lehden haluaisin
saada luettavaksi. Muutenkaan en pistäisi hanttiin jos joku kauppaisi minulle vinoa
pinoa tanskalaisia sisustuslehtiä... ;)

Ylläolevassa kuvassa minua miellyttää miltei kaikki! Tietty rouheus... valkeus ja valoisuus...
Kaikki mustat ja ruskeat yksityiskohdat... valaisimet... vanha puulattia... tuo matto...
Minussa selkeästi taistelee kaksi  ihan erilaista sisustajaa - moderni kivitaloihminen sekä
vanhojen puutalojen (tai kivitalojen le-veil-lä ikkunalaudoilla...!!) asukas. Toisaalta - onneksi
nuo kaksi puolta voi yhdistääkin, sellaiseksi sopivaksi sekamelskaksi ;)


maanantaitunnelmissa...
miten maanantait on aina puolta pidempiä kuin muut päivät?!

9 kommenttia:

 1. Iiiihanan näköistä, vaikka ei aivan mun näköistä olekaan.. =)

  VastaaPoista
 2. Valoisa ja yksinkertaista.

  Juuri viimeksi kynttilöitä ikkunalle sytyttellessäni totesin, että on ihanaa kun on syvät ikkunasyvennykset/ikkunalaudat, ei ihan niin syvät kuin jugend-taloissa, mutta kyllä 50-luvun muurattujen talojen ulkoseinät olivat vielä aika paksuja.

  VastaaPoista
 3. Kivan näköistä. Itsen olen joka kerta Kööpenhaminassa käydessäni tuonut sieltä pari sisustuslehteä. Muistaakseni kerran tuon ihanaisen Rum:nkin. Tansakalaisessa sisustustyylissä ja designissa on paljon ihanuuksia . Olipa mukava löytää tämä blogi.

  VastaaPoista
 4. NANNA - samat ajatukset mullakin :) Voisin kyllä kuvitella asuvani tuollaisessakin kämpässä.. vaikka ei ihan mua olekaan. Vai onko, en tiedä :D

  LUMO - oi, sinulta löytyy kunnolliset ikkunalaudat! Niitä kaipaan nykytaloihin... Mieheni asui seurustelumme alkuaikoina vanhassa kerrostalossa missä oli ihanan leveät ikkunalaudat - hyvin mahtui istumaan ikkunalla ja ihmettelemään maailmanmenoa... :) Vielä joskus meillä toivottavasti moiset on - sitten kun lapset ovat muuttaneet pois kotoa, ja me miehen kanssa muutamme takaisin kaupunkiin, jonnekin keskustaan... :)

  SANNI - kiva kun löysit tänne, tervetuloa :) Ja voih, pitäisköhän suunnata Köpikseen...!

  VastaaPoista
 5. Hei, päädyin sivuillesi KPE-blogin kautta. Tuo tanskalainen tyyli kyllä on upeaa. Olen itsekin sellainen "sekamelskasisustaja". Löytyisköhän sille aivan virallista termiä?
  Sanna

  VastaaPoista
 6. Onpa kyllä kaunis kuva, tanskalaisessa sisustustyylissä yhdistyy kyllä kivasti tyylikkyys ja sopivaan ripaukseen rentoutta ja jopa pientä rosoisuutta.

  Ja täällä on myös modernista kerrostalon kattohuoneistosta haaveilija, joka rakastaa yhtälailla vanhojen talojen tunnelmaa ja leveitä ikkunalautoja. :)

  VastaaPoista
 7. Hei! Kommenttini ei liity millään tavoin blogiisi, ja ymmärrän hyvin jos haluat poistaa tämän. Huomasin kuitenkin, että olet seurannut Bean Beyond Contemporary -blogia. Blogin viimeisin päivitys on tehty keväällä eli melkein vuosi sitten, ja blogin kommenttiboxissa käydäänkin tällä hetkellä melko hurjaa keskustelua bloggaajan kohtalosta: http://beyondcontemporary.blogspot.com/2011/05/surffarin-tenttipaiva.html
  Mahdoitko itse tuntea bloggaajaa henkilökohtaisesti, eli pystyisitkö katkaisemaan huhuilta siivet tai ainakin vinkkaamaan asiasta jollekin, joka sen pystyisi tekemään?

  VastaaPoista
 8. ANONYYMI - en kyllä tunne Beaa millään lailla - paitsi blogiaan seurasin kyllä. Nyt en olekaan hetkeen käynyt vilkaisemassa hänen blogiaan. Eli minusta ei valitettavasti ole mitään apua :(

  VastaaPoista
 9. Sekamelska viehättää itseänikin: vanhaa ja uutta, printeistä ja modernia, tummaa ja vaaleaa.
  Makea kuva!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)