tiistaina, tammikuuta 03, 2012

{ rohkeaa }

kk
 Välillä vallan huvittaa kun huomaa postanneensa tai aikovansa postata samasta aiheesta
jonkun muun kanssa. Tällä kertaa niinkin tärkeä aihe kuin kynnet - terkkuja vaan Terhi ;D

Olen ollut rakennekynsiin koukussa jo aivan liian kauan... niin kauan, että nämä tuntuvat
ihan omilta ;) Säännöllisen epäsäännöllisesti minulle tosin tulee jokin luonnollisuuden ja
aitouden kaipuu - tuollaisena hetkenä päätän aina luopua kynsistä... kunnes huomaan 
varaavani aikaa kynsihuoltoon :) Sinänsähän olen aika huono asiakas, että
kynteni kasvavat toooosi hitaasti ja niin geelit kuin akryylitkin
pysyvät kiinni hyvin - joudun siis käymään huollossa melko harvoin,
selviän näillä kuusikin viikkoa... pankkitilinkin onneksi. 

Viime viikolla olin jälleen kerran jo päättänyt luopua kynsistä kunnes istuin huollossa, ja
normaalin "tavallisen ranskiksen vaan"  sijaan yllätin niin itseni kuin kynsien laittajankin
haluamalla jotain muuta... ei toki mitään liian räväkkää ja rohkeaa mutta jotain pikkuisen
erilaista. Lopputulokseen olen päivä päivältä tyytyväisempi - valkoisen kärjen päälle
sekoiteltiin hopeaa, shampanjaa ja vaaleanpunaista hilettä...   


Saas nähdä mitä seuraavaksi? Omat kynnet vaiko jotain vielä hurjempaa... ;D

turhamaisissa tunnelmissa tällä kertaa.. mutta se sallittakoon sillä jäin 
juuri KESÄlomalle loppuviikoksi! :)
joka nämä kuvat nähtyään päätti yrittää muistaa 
rasvata käsiään hieman useammin...! Alkaen nyt.

22 kommenttia:

  1. Äh voi kateus sanoo tämä täällä katsellessaan omia epämääräisiä töpöjä. Mulla ei ole eläessäni kertaakaan ollut mitään muuta kuin kynsilakkaa!! Pitäisköhän... Hmmm... Kovasti houkuttelisi, mutta aina jäänyt, milloin mistäkin syystä.
    Ihanat nuo on, tykkään kovasti!!

    VastaaPoista
  2. On kyllä ihanat <3 Mun ois kans ainakin näin ekalla hurjalla kerralla pitäny laitattaa tää räväkkä hile ranskiksen päälle.. No, nää on nyt näin ja that's it. Sä mitään kynsistä luovu, höpöhöpö ;) Ei muuten ehdi Poika Saunoo perjantaiksi :( Että alahan harjoitella Kaksi Puuta :D

    VastaaPoista
  3. RILLA - älä kokeile, jäät koukkuun... ;) ihan turhaa rahanmenoahan nämä ovat mutta kun ei osaa enää olla ilmankaan. Vaikka viime aikoina musta on alkanut tuntua, että alan olla jo liian vanha rakennekynsiinkin... voihan neljänkympin kriisi :D

    TERHI - ei nääkään ole ihan sitä mitä meinasin.. kylmässä led-valossa ovat oikein kivat mutta tietyssä valossa liian kultaan / kupariin vivahtavat - ja vaaleanpunaiset hileet shiftaa ärsyttävästi vihreään aina välillä. Huoh ;D Ja huoh, meillä ei oo Kahta Puuta (uuden vuoden aattona oli vierailla mukana)... Meillä vaan Poika saunoo :D Mutta onkos teillä PS3? Jos on, niin voidaan ottaa levy mukaan.

    VastaaPoista
  4. Koukussa myös ja ilman en toimeen tule. Minulla tuppaa vaan kasvamaan liika nopeasti ja 3 viikkoa hyvä huoltoväli. Eli rahaa kuluu :(. Mutta kehuin jo edellisessä postauksessa, että on sinulla tosi kauniit kynnet. Minulla on valkeaan taittavaa hilettä ja siitä olen tykänny.

    VastaaPoista
  5. Joo on meillä PS3 eli Poika mukaan!! Mä tosin tyydyn kuuntelemaan teidän muiden lauleloita - jos avaan suuni, niin te ette enää ikinä tuu meille :O

    VastaaPoista
  6. Mä en voi ollenkaan töissä pitää pitempiä kynsiä tai lakkaa, niin eipä ole huolta kynsistä!

    Mulla oli vuosikaudet pitkät (omat) kynnet ja tykkäsin laitella niihin hileitä, erilaisia lakkauksia ja kuvia. Oli ne ihan kivat, mutta voin helposti elää ilmankin=)

    Tosi kauniit kynnet sulle on laitettu.

    VastaaPoista
  7. Nätit kynnet! Mä jätin just tauolle omani...ihan just rahansäästösyistä :) mutta kyllä ne takaraivossa houkuttaa..ja ne tosiaan koukuttaa..

    VastaaPoista
  8. Hei Marja! Kauniit ovat kynnet, siitä ei pääse mihinkään. Se vaan minua häiritsee rakennekynsissä, että kaikki näkevät niiden olevan tehdyt, ei aidot. Se ei näytä kuitenkaan haittaavan rakennekynsien hankkijoita, sen verran kova buumi tuo on ollut jo useamman vuoden. Ja täytyy myöntää, että omia luonnollisia kynsiään saa todella hoitaa! Että varmasti noi pääsee helpommalla vaikka kukkaron päälle käykin. Itse en voisi työni tai harrastustenkaan takia noin pitkinä edes kynsiäni pitää, mutta onneksi saan pidettyä suht pitkinä omat kynteni. Hoitoa se kuitenkin vaatii. Tuntuu muutoinkin, että näin talvella iho on myös käsissä todella kovilla, rasvaputeleita löytyy kotoa jos jonkinmoista. Kynsinauhat vaativat minulla suurta rasvamäärää, ettei kuivu pahasti.

    Hyvää tätä vuotta Sinulle ja perheellesi!

    Kati

    VastaaPoista
  9. Rillan sanoin kateuskortti tuli mullekin. Vaikka perus-ranskin on munkin suosikki niin noi on ihanan erilaiset, mutta kuitenkin hillityt. Tykkäisin niin pitää noita, mutta mulla huoltoväli oli pahimmillaan 3 viikkoa joka ihan liian aikaavievää ja kallista :(

    VastaaPoista
  10. Siis noi on tosi kivat!! Mä tykkäisin just tuosta väristä. Mut mun "huoltajalla" ei ole kyllä tommosta.. hmm.. pitäisköhän printata kuva mukaan ens kerraksi??

    Mulla on taas mukamas tämmönen neutraali, hopeaa ja sinistä.. heh heh. Mie aina suunnittelen niitä perusvalkosia, mutta huomaan aina lähteväni kotiin jossain ihan muissa väreissä. Mulla on huoltoväli yleensä 4 viikkoa, nyt poikkeuksellisesti 5, koska tarviin hyväkuntoiset kynnet häihin. Saa nähdä, kestääkö nää edes tuonne seuraavaan huoltoon, on kasvaneet ihan hurjana taas. Plääh.

    Mulla on onneks sen verran edullinen paikka, jossa käyn, ettei ihan hirveesti kukkaroa rasita.

    VastaaPoista
  11. On muuten tosi kauniit kynnet! Ihana tuo shampanjan sävy! Itsellänikin ollut juuri samanlaista, geelikynsiä ottanut useasti peräkkäin ja sitten kaipaa niitä "omia". Nyt ollutkin jo pitkään nää omat ja taitaiskin tän postauksen myötä tekemään taas mieli tuollaisia, ehkä ristiäisiin vaikka.. Pitäis vaan tehdä ihan lyhyet, että vauvelin kanssakin pärjäis : ). Hyvää alkanutta vuotta sulle!

    VastaaPoista
  12. Kauniit on! Mutta juu vaaleanpunaisessa hileessä on aina se ongelma, että shiftaa tietyssä valossa vihreään. Mulla on tällä hetkellä pelkkää hopeaa hilettä, enkä laita sinne värigeeliä ollenkaan alle. Väristä tulee tosi täyteläinen, kun laittaa vaan yhtä hilettä ilman värillistä geeliä. :) Itse olin puolisen vuotta ilman kynsiä, kun oli matskut loppu enkä ole nyt tehnyt asiakastöitä pitkään aikaan, joten tuntui hullulta ostaa kalliit matskut vain omaan käyttöön. Pyörsin päätökseni kuitenkin syksyllä ja nyt laittelen omia ja siskon kynsiä. ;)

    Rakennekynsien ei mun mielestä ole tarkoituskaan näyttää miltään muulta kuin rakennekynsiltä. Täysin luonnollisen näköisiä niistä ei koskaan saa, joten miksi pitäisi? Mun mielestä rakennekynsissä se juttu on huolettomuus ja aina viimeistelty ulkonäkö. Omia kynsiä kun saa sitten olla lakkailemassa ja viilailemassa ihan koko ajan eikä ne mulla ainakaan kovin kauaa pysy saman mittaisina. Ja mulla on paha tapa repiä kynsinauhoja, mutta sitä en tee, kun mulla on rakennekynnet.

    VastaaPoista
  13. Kauniit kynnet :)!
    Mä olin kesällä ihan koukussa geelikynsiin, vielä kun mun sisko niitä on aina laittanut niin ilmaiseksi sain.
    Teki kyllä aika huonoa kynsille, ja ne olikin ihan karseessa kunnossa jos joku tippi sattui irtoamaan, niin siitä muodostuikin ihan hirveä kierre, aina oli pakko laittaa uudet :)..
    Nyt ennen joulua oli niin kiire etten ehtinyt käydä niitä laittamassa ja nyt oonkin jo aika tottunut olemaan ilman, eikä oo ees yhtään alaston olo :D!
    Mutta nyt nuo sun kynnet nähtyäni alkoi taas kyllä houkuttaa..
    Että kiitti vaan ;)!

    VastaaPoista
  14. Kauniit kynnet. Omat ovat aivan surkeassa kunnossa nyt, eivät edes kasva, kun heti repeää. Johtunee kun vähän aikaa sitten postin geelit, joten kai se oma kynsi siitä hiljalleen taas vahvistuu. Ihanaa "kesä"lomaa Marjalle! :D

    VastaaPoista
  15. Minäkin ihailin noita sinun kynsiäsi jo edellisessä postauksessa. Itselläni on myös ollut rakennekynnet jo moooonta vuotta, ei niitä ilman vain osaa enää olla. :oD Itse pidän noista hile jutuista tosi paljon ja varsinkin näistä mun tämänhetkisistä (löytyy kuva mun blogista jostain marraskuun puolestavälistä :oD), jotka ovat olleet nyt jo..ööö, 7 viikkoa, enkä vieläkään ole varannut uutta aikaa huoltoon, eli kestää tosi hyvin, ja todellakin kukkaro kiittää! :o)

    VastaaPoista
  16. Kauniit! Itsellä kasvaa kynsi ihan järjetöntä vauhtia (ja katkeilee vielä nopeammin) joten kynsiä sai huollattaa alle neljän viikon välein ja silloinkin olivat melkoinen näky. Tällähetkellä katsellaankin omia nöpöjä ja ihastellaan muiden kynsiä.

    VastaaPoista
  17. Kauniit on kynnet...itselleni laitoin(itse)tuossa uudenvuoden aattona ne ranskalaiset kynnet ja huh,huh,oli siinä työ...kolme tuntia meni.

    Kynsistudion hankin viime vuonna ihan omaan käyttöön.

    VastaaPoista
  18. Tykkään tosi paljon! Ihanan sävyn kynsimuotoilijasi on saanut sekoitettua.. pitäisköhän itsekin taas.
    Juuri otin sellaiset "varmanpäälle" kynnet, että ensi huolto saadaan mahdollisimman nopeasti tehtyä, eihän sitä tiedä jos olen jo siihen mennessä jakautunut :o

    Minullakin on kuusi viikkoa huoltoväli :)

    VastaaPoista
  19. Hi! Kynsiin en nyt osaa sanoa muuta kuin että ihqut ovat niinkuin on rouvakin ;) KIITOS viimeisestä! Kerro sitten miten menee se huominen. Ja nautihan kesälomastasi! Saataiskos tulla joku arki-ilta tytöjen kanssa käymään niin näkisin livenä teidän keittiön ja kylppärin/saunan?

    VastaaPoista
  20. Hei Marja!
    Olen nyt jo hetken aikaa käväissyt joka päivä blogissasi etsimässä uutta kirjoitusta :) Ihana blogi sinulla ja todella kauniita kuvia!! Minulla ei ole koskaan ollut tuollaisia kynsiä ja kyllä nyt minuunkin tarttui pieni into niistä :) Täällä taustalla mukana hipsutellen Pienen Paperipuodin Piritta

    VastaaPoista
  21. Täällä yksi töpökynsi vaihtaa sujuvasti puheenaihetta ja ihastelee sun kahvikuppiasi. Mistä olet moisen ihanuuden hommannut?
    - KahviLiinu

    VastaaPoista
  22. Hitsit, mulla jäi vallan vastaamatta teidän kommentteihin.. anteeksi.

    KAHVILIINU - nuo mukit on kuule Kodin Ykkösestä, hintaa huikeat 2,95 euroa :D Niitä on kolmea erilaista - siis raidat ovat eri levyiset...

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)