torstaina, lokakuuta 06, 2011

{ vaahteranlehtiä }

 

Tässä vielä muutama otos viime viikonlopun "kuvauksista"... joiden seurauksena
tytöillä vuotaa nenät ja kurkutkin taitavat olla hieman karheina... vaan sain kyllä
omasta mielestäni niin ihania kuvia...



 


... nälkähän tosin kasvaa tunnetusti syödessä joten olen lahjonut (tulee tosi kalliiksi!!)
tyttäret jo seuraavaankin kuvaustuokioon - löysin nimittäin eilisen juoksulenkkini 
varrelta kivan kuvauspaikan ja paaaljon vaahteranlehtiä... :) 

Löysin myös taannoin aivan upeita, ulkokuvaukseen sopivia NoaNoan neulemekkoja 
kun piipahdin ihanassa Putiikissa Rannalla - sain putiikissa myös yhden kivan idean, 
josta lisää jatkossa... :) Mekkoja tosin pitää käydä sovittamassa tyttöjen kanssa sillä
tunnetustihan meidän maut eivät enää mene yhtään yksiin... minä vaan jo näen kameran
linssini läpi tytöt leikkimässä lehtien seassa, syksynsävyiset neulemekot yllään, huoh...

... mutta nyt juoksuvaatteet päälle ja menoksi! Ulkona käy pahus suht kova tuuli - kunpa se
ei pudottaisi ihan kaikkia lehtiä puista ennen seuraavaa aurinkoista keliä eli meidän kuvauspäivää!

torstai on toivoa täynnä,
joka kirjoitti jo joulupukille toivoen uutta objektiivia kuvauksiaan varten... ;)

18 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia ja tyttöjä! Tytöt on niin luontevan ja rennon oloisia. Toivotaan että lehdet säilyy puissa ensi kertaa varten :)

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia, kuten ne aiemmatkin. Mä aloin tässä suunnittelemaan meille perhekuvausta tuonne sanotaanko vuoden päähän. Onks sun kalenteri kuinka buukattu, sillä haluaisin EHDOTTOMASTI sut kuvaamaan!!! Siis niinku ihan oikeasti. Terkkuja tytöille!

    VastaaPoista
  3. Sä oot niin ihanan aito näiden kuvaussuunnitelmiesi kanssa.<3 Ja todella söpöt ja nätit tytöt, vaatteineen päivineen.

    VastaaPoista
  4. Aivan ihania kuvia!Ja kiitos ideasta:) Taidanpa ottaa pienen vilustumisriskin myös meidän neidin kanssa: jotain söpöä päälle ja lehtikasoihin pomppimaan...

    VastaaPoista
  5. Kannatan lahjonnan jatkamista, näitä kuvia on kiva katsoa:)

    VastaaPoista
  6. No on kyllä tosi ihania kuvia ja tytöt! Oikeat söpöliinit!

    VastaaPoista
  7. Katselin tuota ekaa kuvaa ja mielessä käväisi, ennenkuin kerkesin edes kuvatekstiä alla lukea, että mitenkähän tuosta on terveenä selvitty =)

    Nooh, vastaus löytyikin sitten samantien. Mutta ihania kuvia olet kyllä ottanut, kannatti senkin uhalla, että kipeeksi tultiin.
    Voi, kun minäkin kerkeisin perehtymään tuohon kuvaukseen taas...olisi ihanaa saada kivoja kuvia lapsukaisista.

    VastaaPoista
  8. Olipa taas kerran aivan ihania kuvia! Meilläkin on vaatera pihalla ja mietin kun näin telkkarissa sen lehtikasa mainoksen, että tulisi ihana kuva. En vain tiedä kuka suostuu malliksi;)

    VastaaPoista
  9. Ihania kuvia kerrassaan!! Mutta niitähän tulee, kun on noin ihanat mallit! ;) Tuli kyllä nyt itellekin himo kuvaamaan tyttöjä. Täytyy vaan odottaa hyvää ilmaa. Nyt on niin kauhea tuuli ja sade, että ei huvita ollenkaan mennä ulos. Meilläkin on pienimmät sairastaneet tällä viikolla, ensin toinen ja sitten toinen. Molemmilla tauti alkoi kovalla kurkkukivulla ja sitten nousi korkea kuume, yli 39 astetta, joka kesti päivän verran.

    MUKAVAA VIIKONLOPPUA TEILLE!! :)

    VastaaPoista
  10. Aivan ihania kuvia! Näitä on ihana katsella sitten vuosien päästä. Meillä tytöt on siinä iässä nyt ettei kameraa saa viedä lähellekään.
    Mukavaa viikonloppua ja paranemisia tytöille!

    VastaaPoista
  11. On niin söpösiä tyttöjä :D Mulla olisi mielessä myös yksi (huom, vain yksi) kuvaussessio, mihin liittyy lapset. Saas nähdä, miten saan meidän esiteinin tuohon mukaan!
    PS. Dagens tuossa alla on NIIIIN kiva. Hitto kun en ostanut tuota tummansinistä. Ei niitä enää ole, kävin ihan katsomassa!

    VastaaPoista
  12. Apua mihinkäs nämä päivät taas kiitävät... nyt vasta ennätän kommentoida kommentointeja :)

    MARIE E´S RUM - kiitos... ihan jokaisessa kuvassa eivät kyllä olleet ihan yhtä luontevan näköisinä ;D Todellakaan...

    TERHI - jaahas, jaahas, mikäs viikonloppu me buukataan kuvaukseen... mulla on jo monta ideaakin mielessä. Oikeasti. Liittyen esim. teidän ameriikanrautaan... :) Olisi hauska edes kokeilla kuvata teitä! Terkkuja koko poppoolle ♥

    ALMA - kiitos ♥ Mun mies aina nauraa, että kun innostun jostain, niin innostun ihan täysillä ja kaikki muu unohtuu.. nyt innostuksena siis tämä tyttöjen kuvaaminen :) Taannoin kutominen, korujen tekeminen yms...

    VastaaPoista
  13. UNELMA SÄLEIKKÖ - kiitos ja ole hyvä vaan ideasta :) Ei meillä onneksi tullut pientä nuhaa kummempaa, ja itseasiassa Peppi on pysynyt terveenä (koputan puuta!), Nelli ollut hieman flunssainen...

    NINA - kiitos :) Mähän jatkan...

    MARIKAN - :D no juu, osasin kyllä odottaakin pientä flunssaa moisen jälkeen... tosin kuten tuossa yllä mainitsin, yllättävän pieni oli vilustuminen siihen verrattuna kuinka kauan ulkona oltiin...

    VastaaPoista
  14. M-K - kiitos ♥ Söpöliinit niin halutessaan.. ;)

    MIA - kiitos ♥ ja voih, teillä olis vaahtera omalla pihamaalla.. meillä ei ja siksi jouduttiin oikein etsimään hyvää kuvauspaikkaa - ja siis sellaista missä ei kulje muita ihmisiä kun tytöt heti hämääntyvät... :) Siksi uimaranta oli aika otollinen kuvauspaikka tähän aikaan vuodesta :D

    KATI - kiitos ♥ Eilen tosiaan ei ollut ihan se otollisin kuvauskeli... jätin jopa juoksulenkin illalla väliin kun oli niin tosi kolean tuntuinen ja tuulinen keli, hrr... Mutta tänään me taas kuvattiin :D :D Pikaista paranemista sinne suunnalle, vai ovatkos neidit jo parantuneetkin?!

    SARI - niinpä, kunhan kuvat vaan säilyisivät vuosien päähän! Pakko tallentaa ne cd:lle ja viedä jonnekin tallelokeroon :) Niin me itseasiassa ollaan tehty aiemminkin, pitäisi taas muistaa tallentaa kaikki tärkeät ja rakkaat valokuvat!

    RILLA - kiitos ♥ Kuvaussessiot on kyllä aina yhtä yllätyksellisiä... välillä onnistuu ihan kivasti - välillä ei sitten ollenkaan. Kuten tänään... käytiin taas vähän kuvaamassa - tyttöjen ilmeet tasan pelkkiä irvistyksiä joten tyydyin kuvaamaan saapikkaita ja vaahteranlehtiä :D Niin ja kiitos asukehuista.. kieltämättä tuo pellavajakku on ollut hyvä ostos, sekä sinisenä että vaaleana!

    VastaaPoista
  15. Olet näemmä vaihtanut pongasdus ikkunaan. Toimiskohan kommentointi nyt - kuukauteen ei ole toiminut : (
    Ei kotoa, ei töistä, ei anonyyminä ei mitenkään. Olin juuri laittamassa mailia asiasta, kun huomasin, ettei kommentointi ole enää tekstin alle upotettuna

    VastaaPoista
  16. Voi miten ihanat neitoset - mistä noin kauniita hamosia saa?

    - am

    VastaaPoista
  17. AMALIA - no hitsit, päätin kokeilla tätä ponnahdusikkunaa (vaikka en jotenkin tykkääkään tästä niin paljoa) mutta jos toi toinen ei kerran toimi... mä joskus aiemmin käsitin ettei se liittynytkään kommentointivaikeuksiin onko kommenttiloota omana ikkunanaan vaiko tuolla tekstin alla.. mutta ilmeisesti liittyykin siihen. En kyllä tajua miten ja miksi?!

    Mutta kivaa kun pääsit kommentoimaan :)

    AM - kiitos :) Nuo hameet on minunkin mielestäni niiiiin ihanat!! Ovat Pompdeluxin (http://www.pompdelux.dk/) viime vuoden mallistoa.. tilasin niitä onneksi silloin kaksi.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)