sunnuntaina, lokakuuta 23, 2011

{ blossa }

 Joko olette maistaneet tätä tämänvuotista kahviaromista  Blossan  glögiä?


Minä en vielä ole pulloa korkannut... mutta ainakaan en jäänyt tänä vuonna ilman :)
Iltakävelyllä menneellä viikolla poikkesin vartavasten Alkossa ja lenkkeilin loppumatkan
Blossat kainalossa... ;D Oikeastaan ihan sama miltä tuo glögi maistuu, pullo itsessään
on niin kiva...  Kuvakin siis feikattu, kupissa höyryää tuore kahvi... ;)

Ihastelen sitten vaan pullon ulkonäköä mikäli sikseen tulee... ainakin tuota voi käyttää
vaikka kynttilänjalkana, ellei muuta... kuva alla :)


(these two photos from internet)


... ja taas takaisin hommiin, vinkatkaapa kivoista kylppärikuvista tai ideoista 
jos löydätte moisia!! Tänään loppuu K-Raudassa tarjous valkoisista laatoista enkä vieläkään 
tiedä valitaanko alakertaan kiiltävää vai mattaa laattaa?! Siitäkin kaikki mielipiteet tervetulleita 
- kumpi parempi käytännössä, kiiltävä vai matta seinälaatta?!

pähkäily jatkuu...

23 kommenttia:

  1. Blossat on ostettu! Jos ei nyt osta, niin varmaan jää ilman. Tänä vuonna Blossa tulee jakamaan mielipiteitä, kahvin maku on niin selkeä. Meillä mies tykkää, kun on kahvi-ihmisiä. Itse en taas pidä vahvasta kahviaromista yhdistettynä glögiin.

    VastaaPoista
  2. Käypä kurkkaan Booli.se ja sieltä Inspiration-välilehti.
    Siellä voi katsoa ruotsissa myynnissä olevia asuntoja. Siellä voi valita vaikka vain kylpyhuonekuvia ja tästä linkistä pääset suoraan katsoon kylppäreitä:

    http://www.booli.se/inspiration/badrum/#2689593

    Nyt sinne on vaan tullut tuollainen lisäjuttu, että pitää aina vastata inspiroiko kuva vai ei ennenkuin pääsee seuraavaan kuvaan ;)

    VastaaPoista
  3. Jaahas, mä en tuollaisesta glögistä ollut kuullutkaan, kiitos siis vinkistä. Pitää katsoa olisko laivalla (tuskin)..

    VastaaPoista
  4. Mä valitsin meille valkoista matta-laattaa koossa 30x60 meidän saunaosastolle. Laatan kokoinen syvennys tehtiin shampoo ym. pulloille, joka tulee lasimosaiikista. Ja lattiaan vaalean harmaata 10x10-laattaa. Jotenkin tuntui virkistävältä kaiken tumman jälkeen.. Tosin meillä tilat pieniä, joten ehdottomasti haluttiin valoisaa ja avaruuden tuntua. Sitä haetaan myös saunan ja pesuhuoneen välisellä lasiovella ja sen viereen tulevalla isolla ikkunalla. Ns. Spa-henkeä! :) Tsemppiä suunnitteluun -se on mun mielestä ollut kivointa tässä OKT-projektissa!

    Ps. paikallisessa K-raudassa sai tunnin ilmaista sisustussuunnitteluapua. Itse käytin sitä tapettien valintaan. Olisikohan sitä tarjolla muillakin paikkakunnilla?

    VastaaPoista
  5. Hei,

    kävin juuri perjantaina ostamassa noita K-Raudan tarjouslaattoja. Itsekin mietin kiiltävän ja matan välillä, mutta se kiiltävä oli luonnossa aivan peilaava. Joten en sitä sitten valinnut, en halunnut katsella omaa kuvaani muualta kuin peilistä. :)

    Terveisin Päivi

    VastaaPoista
  6. AIKKU - pitää kyllä avata tuo oma pullo.. minä pidän kahvista joten saas nähdä :)

    SOILE - kiitos vinkistä, olinkin vallan unohtanut tuon sivuston..! Meen samantien tuonne :)

    TERHI - eikös tuo ole ruotsalaista glögiä joten luulisi laivalta löytyvän... käsittääkseni tuota ei ollut viime vuonna edes myynnissä Suomessa.. mutta nyt siis on, ja tosiaan pullon takia ostin.. tuossa voi sitten vaikka kynttilää poltella :)

    VastaaPoista
  7. HANNA - kiitos sisustussuunnitteluvinkistä! Pitääpä kysäistä meidän K-Raudasta! Eniten tarvitsisin apua valaistussuunnittelussa - aivan älyttömän vaikeaa osata suunnitella valaistusta!! Ja aikalailla samalta kuulostaa meidän suunnitelmat - saunaan lasiovi ja sen vieressä oleva seinän yläosakin lasia...

    PÄIVI - ai hitsit, en mäkään halua itseäni peilailla suihkussa :) mattaa siis?!

    VastaaPoista
  8. Blossat ostamatta, heti haettava, kiitti vinkistä :D

    Matta vai kiiltävä... no, niposiivoajana ottaisin noihin tiloihin mattaa. Kiiltävässä näkyy kaikki ruiskeet ja roiskeet ja mulla menisi hermo niitä pyyhkiessä täydellistä kiiltävää pintaa ylläpitäessä!

    VastaaPoista
  9. Minulta lähtee pisteet kiiltävän kannalle, se on helpompi pitää puhtaana :D

    VastaaPoista
  10. Hitsi, että harmittaa kun minulla oli jemmassa tyhjä valkoinen Blossa pullo ja mies vei sen epähuomiossa lasinkeräykseen. Olin jemmannut sitä maljakoksi, mutta ei voi mitään. Minusta tuo valkoinen vaan oli niin kaunis.

    VastaaPoista
  11. Olen luksuksen kannalla eli tykkään kiiltävästä...

    VastaaPoista
  12. Laivalla Blossaa juuri katselin, samoin kuin suomalaisten vastinetta Loimua joka tänä vuonna sisältää karpaloa. Sen uskoisin olevan enemmän mun makuun kuin kahvin ja glögin yhdistelmän, mutta onhan tuo pullo kaunis!
    Laatoista sen verran, että meille valittiin juurikin sen pienen luksuksen vuoksi märkätilohin suuri, vitivalkoinen ja kiiltävä seinälaatta. Selvitettiin etukäteen veden kalkkipitoisuus (alhainen) joten uskallettiin siihen päätyä. Ei ole roiskejälkiä näkynyt :)

    VastaaPoista
  13. Meillä kylppäriremppa loppusuoralla ja kaikki laatat haimme Lielahdesta Laattapisteeltä. Seiniin valkoinen iso KIILTÄVÄ laatta ja lattiaan tumman ruskea laatta tumman harmaalla saumalla. Suihkun takana kaistale tulikiven ruskeaa mosaiikkilaattaa ja kokonaisuus on raikkaan tyylikäs. Laattapisteeltä löytyi kivan hintaisia laattoja ja asian tuntema palvelu, suosittelen että piipahdat siellä!

    Remontointi on mukavaa, harmi vaan kun tuo työssä käyminen rajoittaa päivien puuhatunteja kotosalla.

    Löytyyköhän tuota glögiä paikallisesta alkosta?
    Täytyykin piipahtaa siellä kauppareissulla.

    Idearikasta remppaa,
    Ylöjärveläinen lukijasi

    VastaaPoista
  14. RILLA - no tuota siivouspuolta ja roiskeiden näkymistä mäkin mietin... mutta sitten taas EKATERINA tuossa on juuri toista mieltä - että kiiltävä on helpompi pitää puhtaana... eli olen aivan sekaisin :O :D Pitäisi nähdä molemmat vaihtoehdot valmiina ja päättää vasta sitten!

    EKATERINA - hitsit, en osaa päättää! Kun toisaalta minustakin tuntuu, että vaikka matassa ei niin roiskeet näy, on mattapinta vaikeampi puhdistaa...

    HANNA - oih ja voih, tuo valkoinen pullo olisi niiiin ihana!!

    VastaaPoista
  15. Ehdottomasti kiiltävää laattaa, sanon minä :) Mitä olen seuraillut blogiasi, taitaa makusikin olla enemmän sinnepäin nykyään? :D Ja varmaankin kiva, että ylä- ja alakerta olisivat erilaiset ;)

    Terkuin Mansen Mimmi

    VastaaPoista
  16. MARJUKKA - pitäisiköhän minunkin avata tuo pullo... eikä vain ihailla :)

    MARITA - voihan luksus... onko kiiltävä luksusta? Mitäs mata sitten on? En osaa määritellä ollenkaan? :O

    J&M - mäkin katselin myös tuota Loimu-glögiä mutta jotenkin kahvinmaku on enemmän se mun juttu... ainakin oletan niin maistamatta :) Ja hitsit, en vaan osaa päättää laattoja!

    YLÖJÄRVELÄINEN LUKIJA - juu löytyy paikallisesta Alkosta ;) ja kiitos vinkistä, ei mulle tullut tuo Laattapiste edes mieleen! Tai en edes itseasiassa tiennyt että moinen on Lielahdessa... Hitsit, nyt kyllä haluaisin nähdä teidän kylppärin - kuulostaa niin hyvältä!! Muutenkin mietin juuri tänään lenkillä, että pitäisi varmaan poiketa soittelemaan kaikkien uusien talojen ovikelloa ja pyytää päästä käymään kylpyhuoneessa - jotta näkisi livenä erilaisia vaihtoehtoja ja valaistusideoita...! :D Jos sulla on kuvia teidän kylppäristä niin laitahan ihmeessä mulle!

    VastaaPoista
  17. No nyt munkin on pakko VIHDOIN käydä hakemassa tuota Blossaa, kun olen jo pari vuotta kuullut hehkutuksia siitä!

    Upeita kylppärikuvia sulla on jo ollutkin!

    VastaaPoista
  18. Hei,
    Kävin perjantaina ostamassa 3 Blossaa. Yksi itsellemme, yksi pikkujoululahjaksi ja yksi säästöön ;)Emme ole vielä raaskineet maistaa. Yhtenä vuonna jäin ilman ja yhtenä vuonna ei muistaakseni tullut Suomeen myyntiin ollenkaan :(
    Olisipa mukava jos omistaisi kaikki ilmestyneet pullot ;)

    VastaaPoista
  19. MANSEN MIMMI - totta :) paitsi etten halua koko kodista liian kiiltävääkään... siksi mietin niitä mattapintaisia... kodarin kaapistot tulevat kuitenkin olemaan korkeakiiltoiset valkoiset...

    JASSU - hih, hae ihmeessä :) Minäkin olen juurikin niiden hehkutusten uhri... ;)

    JADE - samaa mietin, olisi kiva omistaa kaikki nuo pullot... no, nyt on ainakin yksi ;D

    VastaaPoista
  20. Heippa Marja!

    Minäpä otan muutaman kuvan sinulle ja laitan huomenna sähköpostiisi. Laattapisteellä kannattaa ilman muuta käydä. Otimme sieltä myös sellaisen "sade-suihkun", lasisen hyvin yksinkertaisen suihkuseinän sekä lavuuaarin ja sen alle kaapin. Ja niinkuin mainitsin, hinta ei päätä huimannut.

    Itse kun lenkkeilen paljon koiriemme kanssa, monesti katseeni kurkkii talojen sisälle ja mieli tekisi päästä katsomaan miltä talo näyttää sisältä. En siis mikään tirkistelijä ole, mutta kauniit kodit viehättää aina :)

    Mutta, postia tulossa!

    Ylöjärveläinen lukijasi

    VastaaPoista
  21. Moi,

    ihana blogi, käyn usein lukemassa, mut nyt jätän ekaa kertaa kommentin :)

    Mistä nuo ihanat lyhdyt on hankittu (ekassa kuvassa)? Aivan täydelliset!

    Tsemppiä remonttiin! :)

    VastaaPoista
  22. YLÖJÄRVELÄINEN LUKIJA - en ole saanut mailiasi - mikäli sellaisen jo laitoit? Mietin vaan onkohan mun gmail ihan täynnä...

    annaM - kiitos, ihanaa kun jätit kommentin!! :) Nuo lyhdyt on Kodin Ykkösestä! Ovat Riverdalen. Mulla kävi taannoin hyvä säkä kun nuo oli jostain syystä alennuksessa vitosen kipale! Sittemminkin olen niitä Kodin Ykkösessä nähnyt mutta ovat olleet normaalihintaisia (oliskohan ollut 15-20 euroa?)... noita on myös isompina, hieman erilaisella kuvioinnilla.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)