torstaina, lokakuuta 13, 2011

{ pikainen gallup }... aiheesta liesituulettimet/kuvut :)

Minähän siis haluan tämän ylläolevan kuvan mallisen liesituulettimen...
En välttämättä juuri tuota mutta jonkun vastaavan.

Mutta sitä ennen haluaisin kuulla viime hetken kommentit tuollaisista liesituulettimista.
Ovatko yhtä toimivia kuin muutkin? Yhtä tehokkaita?

Ja kummasta mallista pidät enemmän:


Tästä ylemmästä mallista Kite vaiko allaolevasta mallista Om?

 kuvat www.savo.fi

Vai tuleeko mieleesi jotain muuta vastaavaa, vielä kivempaa mallia!?

Tiedän, on monia, jotka eivät tämäntyylisistä liesikuvuista pidä ollenkaan,
mutta minä olen nyt jostain syystä ihastunut tällaisiin. Johtunee siitä, että
haluan tulevaan keittiöön jotain aivan muuta kuin mitä meillä nyt on... :)

sen pidemmittä puheitta singahdan välillä pumpiin,


ps. en myöskään osaa päättää millaisen keittiöhanan haluan...
saati millaisen suihkun haluan kylpyhuoneeseen... apuuva!

17 kommenttia:

 1. Oi, ihan uus tuttavuus mulle tuo Kite ja se kyllä miellyttää kovastikkin silmää! Tuo Om jo jotenki niin nähty, varsinki mustana tuon tyylisiä on ollu jo niin monessa kuvassa, että itse päätyisin varmaan valkoiseen Kiteen...on varmasti vaikea tehdä valintaa, huoh! Ei käy kateeks ;). Mut sulla on niin makee tyyli et varmasti löydät teille parhaimmat ja sopivimmat ratkaisut!! Tsemppiä valintoihin!

  VastaaPoista
 2. Minäkin aloin heti tykkäämään ja haluaisin ehdottomasti tuollaisen ylläolevan valkoisen!

  VastaaPoista
 3. Oi, tuollaisen Kiten olisin halunnut meille ellemme olisi päätyneet saarekkeeseen! Alempi Om näyttää...hmmm...töpseliltä ehkä? :D
  Tai suurelta himmenninominaisuus- valokatkaisimelta! Eli ei omaan makuun :)
  Sulla on edessä vaikea valinta! Hanojakin on vaikka mitä ihania :)

  VastaaPoista
 4. Meiltä peukku ylemmälle vaihtoehdolle. Kannattaa kurkata myös Gorenjen Pininfarinat, ne on aikas kauniita. Meilä tulee keittiöön tota pininfarinaa. :)

  VastaaPoista
 5. Käytöstä ei kokemusta mutta ehdottomasti Kiten valitsisin :)
  Ja muistan tuon, siinä vaiheessa kun piti valita oven kahvoja ja lattiakaivoja, olin jo ihan finaalissa -ja erittäin raskaana :D

  VastaaPoista
 6. Minä tykkään enemmän tuosta ylemmästä mallista. Alemmasta mulle tulee mieleen sellainen iso valonhimmennin-/vessanhuuhtelupainike ;) Hih, hauskannäköinen se siis ehdottomasti on, mutta ekana tulee se mieleen.

  Minusta nuo ovat kivoja, vaikkakin liian moderneja meidän (joskus) tulevaan keittiöön. Se kannattaa myös jonkun enemmän asiasta tietävän kertoa, että miten kovasti se likaantuu? Jääkö rasvat ja kaikki pölyt siihen näkyville? Noo, toisaalta, sittenhän tulee puhdistettua se useammin kuin piilossaoleva. Nimim. rasvakarvatuuletin ;)

  VastaaPoista
 7. Kommentoinpa nyt vaikken vastaakaan kysymyksiin :D Jotenkin tuo liesituuletin ei sytytä mua yhtään, mutta ymmärrän mitä tarkoitat.. Meillä keittiöhana oli ainoa juttu, jonka mies valitsi yksin - hän kun halusi sähköisen hanan. Sama juttu tulevassa vessassa, mies on jo valinnut vessan hanat, haluaa sellaiset kosketusjutskat sinnekin (sinne siis tulee kaksi allasta/hanaa). Ja ideana hyvä, sillä eipähän voi sen jälkeen enää lapset lotrata ;) Tsemppiä remppaan! Meillä vessa odotuttaa vielä sitä, että miehen sairasloma loppuu ja tervehtyy kunnolla.

  VastaaPoista
 8. Juu minäkin kallistun Kiteen, ei ole kokemusta mutta hieno on :)

  VastaaPoista
 9. Aivan ihanat molemmat, mutta minusta tuo ylempi on parempi!Selkeämpi ja ajattomampi kuin tuo pyöreä.

  Meillä on keittiössä Oraksen hana, jossa on tiskikoneen vesikatkaisunappi sivussa. Tosi kätevä ja itse hana on kaareva ja suht iso. Se vesihannan nappi on myös siinä mielessä hyvä, että se sammuttaa vesihanan itsestään, jos sen on unohtanut koneen käynnin jälkeen päälle. Otettiin kirkas metallinen, mietin pitkään sitä Satin pinnoitteista, mutta ihan hyvä etten ottanut site keittiöön. Vessaan otettiin ja sinne se sopii hirmuisen hyvin.

  VastaaPoista
 10. Valkoinen Kite :) Käytöstä ei mitään kokemusta, enkä ole kenelläkään edes nähnyt moista livenä. Että teille tulee sitten aikas ihana uudenlainen koti, eikä varmasti jokaisella ole samanlaista. Sitä arvostan kaiken tämän tavaran ja tyylisuuntausten ja trendien keskellä, että tehdään omannäköistä. Munkin mielestä se toinen liesituuletin näyttää ihan himmennin-valokatkaisijalta, mutta jos sä tykkäät, niin go for it!

  VastaaPoista
 11. Kiitos tähänastisista kommenteista! Itseäni nimittäin on joku vaivannut tuossa OM-mallissa koko ajan.. en vain ole keksinyt mikä se jokin juttu on. Mutta nyt tiedän! Se näyttää todellakin töpseliltä tai valohimmentimeltä :D Itsekin siis tykkään enemmän tuosta Kitesta... hintaa sille en tosin vielä ole selvittänyt.. auts.

  VastaaPoista
 12. Minä ihastuin kans tuon mallisiin liesituulettimiin, kun veljeni laittoi remppaamaansa asuntoon sellaisen tämän vuoden alussa. Sen jälkeen päätin, että tuollaisen minäkin tulevaan keittiööni haluan. Tosi kiva kun juuri pään kohdalla se liesituuletin on enemmän siellä seinän vieressä ;) Noista sinun malleista minä tykkään enemmän tuosta Kite-mallista.

  VastaaPoista
 13. Moi,

  Myös Kiten kannalla -- kivoja!
  T, Tilda

  VastaaPoista
 14. meillä hanat Hans Grohet ja tykkään.Meille varoiteltiin kovasti näistä automaattisista hanoista että ovat aika helppoja rikkoontumaan. Riippunee tietenkin käytöstä?

  Kiks

  VastaaPoista
 15. Joskus jossain lehdessä tai sisustusohjelmassa vinkattiin, että liesituuletin on se osa keittiötä, josta ensimmäisenä keittiö "menee pois muodista", eli liesituuletin kuvastaa sitä aikaa, kun keittiö on rempattu, vaikka muu olisi vielä hyvinkin trendikkään/uuden näköistä. Ja kyllä se niin taitaa olla, kun muistelee aikaisemmin, millaisia on ollut pinnalla, ja nyt ne näyttävät jo vähän hölmöiltä.
  Me laitettiin sitten sen kommentin innoittamana remontissa kotiin sellainen valkoinen littana "perustuuletin" joka on ulosvedettävä. Naamioituu siihen valkoisten kaappien valolistan kanssa niin, ettei tuuletinta edes juuri huomaa. Ja tyytyväinen olen ollut edelleen, vaikka sellaisia rosterikupuja aikanaan haaveilinkin.

  Nuo uudet ja modernit tuulettimet ovat hienoja, mutta jaksaako niitä katsella enää viiden vuoden päästä? Siinäpä kysymys mietittäväksi.
  Tiina

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)