sunnuntaina, elokuuta 07, 2011

{neiti kesäheinä}



Tässä taannoin innostuin kuvailemaan meidän  neiti kesäheinää...

Kovin harvinaista herkkua meillä nykyään, että edes toinen tytöistä suostuu
katsomaan, saati hymyilemään kameralle - tuollaisesta hetkestä on otettava
kaikki ilo irti :)


Sen pidemmittä puheitta suuntaan äkkiä  ulos aurinkoon  selättämään isoa 
silitettävien pyykkien vuorta - silittäminenkin kun on paljon mukavampaa ulkona!
Sitten vaatehuoneitten kimppuun... miksi viikonloppu loppuu aina kesken?!

sunnuntaitunnelmissa,

15 kommenttia:

  1. Ihania kuvia Nellistä <3! Kyllä Peppikin...jos oikein yrittäisi :-D !

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia kauniista neidosta! Nuo pienet maitohampaat on niiiin supersuloisia :`) Onneksi saan vielä kahdella pienimmällä niitä ihailla. Meidän ekaluokkalaisen suussa kun on jo (suhteettoman) suuret rautahampaat.

    Meillä alkaa koulut ensi torstaina, vähänks jännää! Onnea teidänkin tytöille koulun alkuun! <3

    VastaaPoista
  3. KIRSI - juu, jos oikein yrittäisi.. nimenomaan! :D Olisitpa nähnyt juurikin äsken kun oikein yritettiin opetella kengännauhojen solmimista... Nelli oppi heti, Pepillä meni hermot heti :)

    IIDA - totta puhut! Meillä Pepiltä löytyy juurikin ne suhteettomat suuret rautahampaat, Nellillä ei ole vielä yksikään maitohammas lähtenyt! Ajattele miten erilaisia kaksoset siinäkin suhteessa ovat... Mutta juuri tänä aamuna huomattiin että Nellillekin on nyt tulossa maitohampaan taakse rautahammas, ja maitohammas jopa hieman heiluu. Pikkasen onnellinen tyttö meillä kun VIHDOIN heiluu eka hammas :) Sinne suunnalle myös onnea koulun alkuun!! Meillä alkaa ylihuomenna... iiks!

    VastaaPoista
  4. Noi kuvat alkavat olla íhan "professional" - Tosi hyviä! Tsemppiä vaatehuoneeseen, muakin odottaa pino silityspyykkiä, se on sunnuntai - illan huviksi säästetty :)

    VastaaPoista
  5. Söpöjä kuvia neitokaisesta!

    VastaaPoista
  6. Ihana Nelli! Kyllä Peppikin on ihana mutta sitä ei nyt varmaan vaan huvittanut tuo poseeraus ;) -totesi Laura
    T:Kirsi, Lotta ja Laura

    VastaaPoista
  7. oon unohtanu kertoa et annoin sulle tunnustuksen :)

    http://allyouneediswhite.blogspot.com/2011/07/herkkumuffinssi-kiertoon.html

    VastaaPoista
  8. MARITA - kiitos! Vielä kun olisi professional-laitteet millä kuvata ;) En sitten vieläkään ole päässyt vaatehuoneeseen saakka.. ollaan mietitty remppaa koko päivä! Pyykit sain silitettyä auringossa :) Talvisin se kuuluu mullakin sunnuntai-illan hupeihin Wallanderin ääressä :)

    ABSOLUTELY WHITE - kiitos, niin minunkin mielestäni :)

    LENNU - kiitos :) Onhan tuo suloinen aina sille päälle sattuessaan... ;)

    KIRSI - nimenomaan, Laura osui naulan kantaan :D ♡-terkut sinne teille. Niin ja SYNTTÄRIONNEA molemmille tytöille ISON halauksen kera!!!

    S - kiitos! Muffinsit on aina yhtä herkullisia :)

    VastaaPoista
  9. hei, toiveena silti, että ottaisit Pepistä samanmoisen kuvasarjan...omana itsenään. Snif, tuli tyttöjä ikis kun muistelin sitä menoa ja meininkiä!

    VastaaPoista
  10. Ihanan vapautunut hymy kuvassa. Pojallani on jokin ihme vaihe, että laittaa kuvissa silmät kieroon...great.
    Taisitte olla perjentaina Särkänniemessä.? Olimme hattaraostoksilla ja tutun näköinen nainen lähti kioskiluukulta... jälkeenpäin tajusin, että kasvosi olivat tutut blogistasi.
    Mukavaa elokuuta!

    VastaaPoista
  11. Ihana Nelli! Meillä on molemmilla jo eka vaihduntavaihe melkein ohi, kun 8 pysyvää hammasta on. Molemmat lähtee oikomishoitoon, tiistaina mennään sen puitteissa röntgeniin ja Kamillalta poistetaan syyskuussa ensiapuna maitokolmoset. Kiva kiva..

    Ihanat korviksetkin on.. Meillois huomenna aika korvien rei'itykseen, mut saa nähdä päästäänkö, kun neiti tuossa oksensi vähän aikaa sitten (kato Facebookista).. Muutenkin on ollu tosi nihkeetä, että suostuuko ottamaan korvareikiä vai.

    Siis mitä? Alkaako teillä jo tiistaina koulu? Meillä alkaa torstaina. Tuntuu vielä niin kovin kaukaiselta.. =/

    =) Jaana

    Ja voi kääks tän kanssa, kun ei anna kommentoida kun näin..

    VastaaPoista
  12. KIRSI - yritän toteuttaa toiveesi :) Pepistähän itseasiassa saa aivan loistavia kuvia jos osaa ottaa ne vaihvihkaa...

    SELMA - kiitos ♡

    JOHANNA - joo, iskänsä nauratti ja kutitteli niin ilmekin vapautui :) Lisäksi odoteltiin vieraita niin tyttökin pysyi paikoillaan... Ja joo, oltiinhan me vaihteeksi Särkässä perjantaina (olisko ollut 20. kerta tänä kesänä.. :) ), tai mies oli koko päivän, suoritettiin vaihto kun pääsin itse töistä, ja mä olin tyttöjen kanssa siellä loppuillan. Oli muuten eka hattara mikä suostuttiin (lue: minä suostuin) tytöille ostamaan koko kesänä. Hattarakiskalla mä olinkin jo ihan sippi päänsärkyni kanssa..

    JAANA - a u t s :D kävin lukaisemassa teidän kuulumiset FB:ssa. Meillähän siis Pepillä on kanssa jo ties kuinka monta rautahammasta, mutta Nellillä ei yhtään. Siksi tyttö on YLI-ILOINEN tuosta ekasta heiluvasta hampaastaan ♡ Aattele kuinka tytöt on hampaittensakin suhteen kuin yö ja päivä! Pepillä ei ole puhuttu oikomishoidosta mitään... noinkohan selviäisi ilman moista?! Ja juujuu, koulu alkaa tiistaina!! Nyt jo jännittää sekä äitiä että tyttäriä. Kamillalle pikaista paranemista jotta pääsee kouluun ja korvien rei´itykseenkin! Kerro tytöiltä terkut, että ei se satu kuin hetken ;)

    VastaaPoista
  13. Söpö neiti.
    Onnistuneita kuvia=)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)