sunnuntaina, elokuuta 14, 2011

motivaatiota valokuvista...



 ... meneillään olevaan  huoneidenvaihtoprojektiin...

Meillä raahattiin eilen kalusteita huoneesta toiseen jotta saatiin tytöille
ne omat huoneet. Hirveä urakka jo pelkästään tämäkin - tulevaa remppaa
en siis uskalla edes ajatella...

Tällä hetkellä vaaleanpunaisessa hirsitalossa vallitsee   k a a o s  .
 Sängyt ja osa muistakin kalusteista saatiin siirrettyä eli jokainen nukkui
viime yön uudessa huoneessa mutta vielä pitäisi järjestää kaikki tavarat
paikoilleen. Meidän sänkykin on siis tällä hetkellä tyttöjen lelujen keskellä ;D
Mutta ehkä tämä tästä jossain vaiheessa selkiytyy...

Samalla yritän miettiä millainen meidän omasta uudesta työnurkkauksesta
tulisi - hieman kyllä surettaa, että menetimme tässä muutossa työhuoneen...
Mutta kun huoneiden määrä on rajallinen niin se on.

Tässä anyway netistä keräämiäni  työhuoneideoita... kaikissa 
jotain kivaa. Kuten tässä allaolevassa tuo seinä!






Tämä Philian koti (kuva työhuoneesta yllä) on kauttaaltaan aivan ihana!




Tine K:n koti niinikään on yksi evertime suosikeistani, työtila (yllä) mukaanlukien.










Annamalinin (Helt Enkelt) koti on ihana! Lattiat, kaikki DIY-ideat, tämä työskentelytila...

 (Kaikki kuvat tallennettu Pinterest-sivustolta / All photos via Pinterest.
If you are the owner and want your photo removed from here, just tell me.)

Mikä työhuone/nurkkaus teistä on mukavin?

Nyt takaisin järjestelypuuhiin!

Voitte vain kuvitella ilmassa leijailevan pölynkin määrän...
Ei suositella pölyallergikoille :) eikä kyllä sovellu poskiontelotulehdusoireisiinkaan...

Seesteisempää sunnuntaita  teille muille :)


19 kommenttia:

  1. O-ou, kuulostaa rankalta!
    Mutta noita inspiskuvia katsellessa näyttää myös siltä, että työhuoneesta tulee upea! Mulle kelpaisi noista ihan jokainen. Ja kun vielä saisi pidettyä ne noin siistinä... Meillä työhuone on asunnon "musta aukko" jonne kertyy kaikenlaisia epämääräisiä läjiä pois silmistä.

    Tsemppiä ja toivotaan ettei poskiontelot ärhäköidy pölystä!

    P.S Laitoin mailia

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia, muhun kolahti eniten toi betoniseinäkuva. Johtuen siitä, että oon niin rakastunut tällä hetkellä betoniin :) Toikin oli kyllä ihana, missä on ne "jouluvalot". Voi teitä, koittakaa selvitä kaaoksen keskellä. Mä hypään kans nyt suihkuun ja sit alkaa

    s u u r s i i v o u s.

    Sunnuntai lepopäivänä ei taida pitää paikkaansa meilläkään :) Muksaa päivää!

    VastaaPoista
  3. Terveiset myös täältä kaaoksen keskeltä! Samat puuhat kuin teillä. Vasta vaihdettiin, roudattiin, järkkäiltiin ja ei toimi ei. Joten homma uusiks. Eipähän ehdi kyllästyä samoihin seiniin, eheheh...

    Ihania työtiloja! Ja siistejä. En osaa valita parasta...

    Tsemppiä järkkäilyyn!

    VastaaPoista
  4. IRA - no ei toimi meilläkään!!! Ei jotenkin yhtään. Ainoastaan Nellin huone näyttää järkevältä. Huoh. Tsemppiä sinnekin!!

    VastaaPoista
  5. Meillä on jossain vaiheessa edessä miehen työhuoneen muuttaminen lapsen käyttöön, onneksi ei nyt ihan tänään tai heti huomenna. Mutta viimeistään ensi keväänä. Kun huoneiden määrä on rajallinen, sitä miettii jo nyt, että mitä JOS meillä joskus onkin kaksi lasta, mihin ne majoitetaan? Ei auta muuta kuin ottaa keskikerroksen toinen työ/harrastehuone käyttöön. SNIF! Tai sitten rakentaa lisäsiipi taloon! ;)
    Noi työhuonekuvat ovat hienoja, tuskastuttavan siistin näköisiä...

    Tsemppiä muuttopuuhiin, toivottavasti tavaroita ei tarvi raahata kerroksesta toiseen!

    Hanna

    VastaaPoista
  6. No eihän noista voi päättää! Kaikki on ihania, haluan jokaisen! Ja eamesit vaan pyörii päässä, voi että mutta joka kuvaan kyllä sopivat!

    Mutta kun mulla ei oikeastaan ole edes työtä, niin turha haaveilla mistään kummoisesta kotikonttorista. Näillä mennään.... :)

    Kiva että teillä on unikavereita siellä nykyisessä makuuhuoneessanne ;D
    Tsemppiä tavaran kesytykseen!

    VastaaPoista
  7. Minä tykkään tuosta missä työpöytä on otettu irti seinältä. Taustalla seinä on vuorattu kuvilla ja suoraan edessä on hyllyköt mapeille tms.
    Ootanpa innolla kuvia valmiista huoneista. Voisit sinä lähettää pari kaaoskuvaakin :-)

    VastaaPoista
  8. Siis aivan ihania noi kaikki inspiskuvat, ihan mahdotonta valita parhaimman näköstä!

    Kiva blogi muutenkin kaikin puolin :)

    VastaaPoista
  9. Huh, ihania kuvia! Ihan munkin näköistä. Meidän yläkerran aulaan olen mielessäni viritellyt jotain myös. Saa kyllä odottaa nyt...
    Ja voi. Ymmärrän tuon kaaos-tunteen täysin. Meillä eteisrempan jäljiltä samaa, tavaraa hakee paikkaansa. Kun ei kauheasti raaskisi heittää tavaraa pois, muttamutta.. Äh.
    Meinaa muutenkin karata mopedi tän remppaamisen kanssa. Heräsin toissayönä ajatukseen, että yläkerran kylppäriin saattaisi mahtua mun himoitsema kampauspöytä (siis se kylppäri on kovin epäkylppärimäinen). Piti kahden aikaan käydä mittaamassa :D Onneksi mies ei herännyt ...

    VastaaPoista
  10. Ihania nuo kaikki, ehkä tuo alin sopisi hyvin tai sitten se terassilla oleva piste.

    Ei noita tiloja saa koskaan kaun siistinä pysymään. Aina joku tavara jää laittamatta paikalleen, mutta elämisen merkit saavat näkyä.
    Näyttelytilat ovat ihan eri juttu.

    Mukavaa uutta toimeliasta viikkoa:)

    VastaaPoista
  11. Minä tykkäsin hirveästi melkein kaikista ja niistä lopuistakin paljon. Meillä tulossa yläkerran "aulaan" pieni työpiste. Siinä kuvassa, mihin tekstissäkin viittaat mainitsemalla kivan rouhean seinän työpöydän päässä, on minusta kiva tunnelma ja jotain sellaista rouhean simppelin romanttista yritetään me tavoittaa. Tsemppiä sekasorron taltuttamiseen!

    VastaaPoista
  12. Muhun kolahti mustajalkainen dsr kuva, kiitos, inspistä tarvitaan samaan hommaan täälläkin (ensin kyllä yks toinen vaihtoprojekti meilläkin tehtävä) ja nyt mulla on visio :)

    VastaaPoista
  13. Monta tosi kaunista huonetta, näistä on kiva ottaa ideoita omaankin työtilaan joten kiitti :)

    Neljänneksi alimmainen oli kaunis, mutta työtilana alimmassa oli ihanasti pöytätilaa.

    VastaaPoista
  14. Ootpa löytänyt raikkaita ja monipuolisia kuvia! Omat suosikit oli kuvat 2 ja 9, ja niiden lisäksi himoitsisin tuota neljänneksi alimman kuvan mustaa kattovalaisinta :) Kiva blogi! T: yksi uusi lukijasi :)

    VastaaPoista
  15. JASSU - ne ontelot taisi ärhäköityä pölystä.. nyt poskiontelotulehduksen kaverina korvatulehdus ja keuhkoputkentulehdus =O Huomenna saikulla joten jos saisin niitä saappaitakin kaiveltua esille... vihdoinkin!

    MARIA - yllättäen mulla kolahtaa se sama kuva, se seinä <3 Tosin tykkään tuosta ekastakin kuvasta ihan täysillä. Ja jokaisessa on jotain kivaa! Ne sun kylppärisuunnitelmat kuulostaa btw ihan meidän kylppärisuunnitelmilta :D

    MAITOLAITURIN HANNA - kyllä mullakin surettaa kun jouduttiin luopumaan työhuoneesta. Tosin ONNEKSI se samalla tiesi meidän vanhan kellastuneen ja pölyttyneen Lundian heivausta ulos talosta. Jee! Ja paikat pysyy siisteinä kun ei ole enää kirjahyllyä :)) Miltei kaikki lensi nimittäin samalla hyllystä roskiin.

    VastaaPoista
  16. EMILIA - niin pyörii mullakin Eamesit päässä ja silmissä :) Näen niitä kaikkialla :D Mies vaan ei suostu moiseen tuoliin, ei ainakaan työtuolina. Meillähän on siis sellainen Stokken aivan sairaan hyvä työtuoli (iso, ikäänkuin keinutuoli, loistava ergonomia) mistä ei luovu millään - tosin ei liene järkeäkään luopua. Ei vaan ole esteettinen kuvissa :D Eikä enää muutenkaan. Tuoli on menossa verhoomoon - sininen mokkanahka (yök) saa väistyä valkoisen nahan tieltä!!

    KIRSI - juu ei kaaoskuvia. Tai olisi kyllä pitänyt ottaa muutama ;) Mäkin tykkään tuosta(kin) työtilasta mistä sinä!

    IRENE - kiitos! Mun blogi on tällainen sekametelisoppa :)

    RILLA - hei arvaas onko meillä lähtemässä mopo käsistä rempan suhteen. Jopa miehellä! ;) Ensin piti rempata ainoastaan keittiö - nyt listalla on myös kosteat tilat, yläkerran wc, portaat, aulan seinät, olkkarit seinät, alakerran kaikki lattiat... vähänkö oon täpinöissäni :)) Meiltä lähti kaatopaikalle mooonta jätesäkillistä rojua - ihana fiilis!

    VastaaPoista
  17. HANNE - totta, meidän entinen työpöytä oli ainakin aina kaaoksen vallassa - puhumattakaan avo-Lundiasta.. mistä nyt siis pääsin vihdoinkin eroon ;)

    MIIA - simppelin rouhean romanttinen kuulostaa kivalta :) Meiltä pahus puuttuu moinen seinä. Ja kiitos, sekasorto ei ole vielä ottanut talttuakseen, ainakaan kokonaan...

    ANNI - oi, sun visiota ootellessa :) Mua niin harmittaa kun en näe mistään sun blogin päivityksiä eli jää monta postausta kommentoimatta ja lukematta. Mutta IHANAA että pääsen taas niitä anyway lukemaan <3

    TARU - kiitos, kiva kun löysit blogini! :) Ja ah, tuo musta lamppu on ihana... samantyylinen kuin himoitsemani Bloomingvillen vastaava...

    VastaaPoista
  18. Marja: Klikkaa itsesi seurantablogin (tyylilyylintouhua2.blogspot.com) lukijaksi niin näet reaaliajassa päivitykset :)

    VastaaPoista
  19. ANNI - ai sulla on sellainen, jes, klikkaan asap :)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)