maanantaina, elokuuta 01, 2011

mikä tapetti?



Tietäisikö teistä joku   mikä tapetti  tämä kuvissa näkyvä siis on?!
Jäimme siihen käsitykseen, että kyseinen tapetti on Sandbergin mallistoa.
Mutta en ainakaan onnistunut sitä mistään (netistä) löytämään...

Onkohan vanhaa mallistoa?
Jonkun muun valmistajan tuotantoa?
Mistä löytyisi vastaavaa?

Iski pakkomielle ;)
Kuten tuohon edellisen postauksen mustaan lamppuunkin...


15 kommenttia:

  1. En tiedä tota tapettia, mutta pari tunnustusta mulla ois sulle blogissani :)

    VastaaPoista
  2. Ihastuin myös tuohon tapettiin - upea! Soita sinne liikkeeseen ja kysele, josko muistaisivat alkuperän. Siis jos kehtaat... ;)

    VastaaPoista
  3. MARIA - kiitos ♥ Yritän muistaa ottaa haasteet vastaan!

    VOIKUKKAPELTO - hih, me toki kyseltiin tapetista heti :) ja muistelivat sen olevan Sandbergin mallistoa... Mutta mikäs ihana lamppu sulla on tuossa sun kuvassa?! :D

    VastaaPoista
  4. Ihana tosiaankin tuo tapetti. Ja noi lamput. Ihastuin vähän samanlaisiin, mutta koko rosterisiin Pentikillä. Reilu 300 euroa kipale oli aikas paljon, kun tarvitsisin niitä kaksin kappalein :) En oo muuten ikinä käynyt Porvoossa. Ihania kuvia sulla sieltä. Pakko päästä joskus käymään!

    VastaaPoista
  5. MARIA - eikös ookin.. etkö sinäkään oi sisustusystäväni tiedä tapetin nimeä?! :) Arvaas olenko katsellut niitä samoja Pentikin lamppuja... olisin varmasti jo ostanutkin ellei hinta olisin niin suolainen... mähän meinasin ostaa just Pentikiltä sellaisen koko(puhtaan!)valkoisenkin lampun mutta nyt tuo musta taisi viedä voiton... näen sen jo niin sieluni silmin kiiltävänvalkoisessa keittiössä, kiiltävänvalkoisen ruokapöydän yläpuolella :)

    VastaaPoista
  6. Aivan juu... no mutta toivottavasti tapetin nimi selviää jostain! =)
    Toi kuvan lamppu on ebaysta hankittu vanha itäsaksalainen teollisuuslamppu: http://voikukkapelto.blogspot.com/2011/01/itasaksalaista-muotoilua.html
    Pari sinisävyistä vanhaa teollisuuslamppua odottaisi vielä sähköistystä...;)

    VastaaPoista
  7. Hei, minä TIEDÄN mistä nuo tapettikuvat olet napannut! Olen koittanut metsästää samaa tapettia, eikä Charlotta muistanut sen nimeä. Ihastuin siihen heti kun kävin siellä ekan kerran. Kerro heti jos löydät nimen sille!!!

    VastaaPoista
  8. Heh, suutarin lapsella ei ole kenkiä ;) Jossain muistan tuollaiseen tapettiin törmänneeni...tai sitten sekoitan toiseen. Mulle tuli mieleeni Osborne&Littlen tapetit, en tosin tiedä miksi. Tsemiä etsintään :)

    VastaaPoista
  9. Tapetti on Sandbergin Balzar-kirjasta, ja mallin nimi on Penelope! Kirja on kyllä mun tietääkseni vielä voimassa...Ihana tapetti!

    VastaaPoista
  10. Oi, ei mullakaan valitettavasti ole neuvoa tapetin ostopaikkaa, mutta on IHANA! Mun värinen ja näköinen :)
    Täällä rullaa availlaan. No, tapetoimaan en pääse, ennen kun pohja on maalattu pariin kertaan, loppuviikosta siis vasta... Mutta, ajatuksena kuitenkin.

    VastaaPoista
  11. ...tässäpä vielä tuotenumerot, eli ruskeansävyinen on 513-59, ja mustempi sävy on 513-89. Toivottavasti näillä tiedoilla löytyy :)

    VastaaPoista
  12. Pitkästä aikaa minä täällä :)
    Katselin tarkemmin tuota tapettia ja mun mielestä se on Sandbergin malliston Penelope tapetti.

    http://www.sandbergab.se/en/products/wallpaper/Penelope%20%28NW%29/sort/texture/5

    Jos katsot tuota sun laittamaa kuvaa ja siitä heti taulusta alaspäin, niin tuo kuvio on mielestäni ihan sama mitä tuossa Penelopessa. Tuossa mun laittamassa kuvassa näkyy pikkasen linnun peräpäätä :)

    Mitäs sanot?

    VastaaPoista
  13. Ihana tapetti! <3 Eikö se ole Penelope: http://www.sandbergab.se/sv/produkter/tapeter/Penelope%20(NW)/513-89

    VastaaPoista
  14. Tampereen seudulla Sandbergin tapetteja saa tilustuotteena Rauta-Otrasta. Itse olemme tilanneet Sandbergimme sisustussuunnittelijan kautta.

    VastaaPoista
  15. KAIKILLE - jälleen kerran mahtava osoitus siitä kuinka huippu paikka tämä blogimaailma on! KIITOS tapettitiedoista teille kaikille! En tajua miksi en tuota Sandbergin sivuilta onnistunut bongaamaan... =O

    ANONYYMI - hiphei, olinkin ajatellut käväistä tänään töitten jälkeen juurikin Rauta-Otrassa :)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)