keskiviikkona, huhtikuuta 20, 2011

melkein aavemaista



Vielä jokin aikaa sitten en tajunnut mikä  Kartellin  tuotteissa niin monia viehättää...
... sittemmin olen sen hokannut.

Ghost-tuoleissa minua viehättää niiden tuoma ihanan keveä ja kepeä fiilis... olen meille
moista tuolia haaveillut, ja harkinnut jopa tulevan keittiön ruokapöydän tuoleiksi mutta mies 
tyrmäsi moisen ideani heti alkuunsa - "meille mitään läpinäkyviä tuoleja tule..."
Sittemmin tuumin, että yksikin riittäisi - laittaisin sen syntikkani eteen yläaulaan... 
olkkarin nurkkaan... työhuoneeseen... tyttöjen huoneeseen... eteisaulaan...?

Eilen käydessäni hakemassa kirppistienestejä, poikkesin kotimatkalla Etolassa, ihan vaan
ohimennen... seuraavaksi huomasin istuvani autossa, matkaseuranani läpinäkyvä tuoli :D
Eihän tuo mikään Ghost ole, mutta eipä hintakaan päätä huimannut... sitäpaitsi omilla
kirppisrahoilla hankittu - miehelle tiedoksi... ;)

Nyt mulla on sitten ongelma - mihin tuolin sijoitan ensimmäiseksi?! Sen totesin, että
tuollainen aavemainen tuoli kaipaa seurakseen selkeän tilan, ei mitään kirjavaa, ei
turhaa sälää, yksinkertaisen valkean tai harmaan seinän taustakseen... eli kunhan 
saisin eteisen seinän fiksatuksi niin siinäpä tuolille paikka! Kirjahyllyn edessä olkkarissa
ei ainakaan pääse edukseen kuten kuvistakin näkee...

Tällaiset ongelmat mulla tänään... ;D

Vaan mihinkäs se eilinen auringonpaiste katosi?! Onneksi pääsiäiseksi luvataan
varsin aurinkoista ja lämmintä keliä! Jospa meidän pihamaaltakin sulaisi
loput lumet - en pistäisi pahitteeksi...! Sisälle pitäisi varmaankin viritellä muutama
pääsiäiskoriste... riittäisivätkö ohrat valkeassa ruukussaan? 
Ja iso kimppu tulppaaneita?! :)



14 kommenttia:

  1. Minäkin joskus katselin tuota Etolassa.
    Meiltä ei löydy paikkaa, mutta hieno se on ja sopii varmasti teille! :)

    VastaaPoista
  2. Meillä ollut haaveena myös samainen tuoli. Etsin Etolan kuvastosta jotain ja huomasin, että siellä myydään samantapaisia. Tyttöjen huoneisiin luultavasti sitten haen, kun sinne asti remontissa päästään.

    Tosi ihana tuoli, ei velvoita muilta kanssa olojoilta (=huonekaluilta) mitään väriskaalaa ;)
    Nappi ostos ;)

    VastaaPoista
  3. Kiva löytö!! Ystäväni luona ihastelen Ghostia, mutta taas järkevä minäni tulee esille. Ystäväni tuolilla ei nimittäin saa farkut jalassa istua :). Farkkujen niitit raapivat tuoliin ikävät jäljet. Jälleen tämä järki/kauneus-dilemma :D.

    VastaaPoista
  4. Tuosta tuolista on jo kuukausia täälläkin haaveiltu! Tilasinkin sen jo talvella veljeltäni, joka oli tulossa tänne pohjoiseen, mutta ei tullutkaan sitten omalla autollaan, niin tuoli sai jäädä kauppaan:( Mullakaan sille ei ihan näillä näkymin olis paikkaa, mutta jos joskus sen valkoisen työhuoneen saisi.....joskus....niin kelpaisi kyllä ihan tämä Etolan versio! Kaunis on:)

    VastaaPoista
  5. CHRISTINA - :) sehän se vähän on ongelma mullakin.. ettei tuolle löydykään heti paikkaa. (Ei kerrota miehelle...! ;) )

    MIA - totta tuo väriskaalajuttu! Ja mäkin tuumin, että kannattaako ostaa ei-aitoa mutta jos menee meilläkin esim. tyttöjen huoneeseen niin ei niin väliä vaikka ei aito Ghost olekaan :)

    TICKLER - :DD siinä yksi syy miksi päädyin tähän versioon. Ei niin naarmutkaan harmita. Jostain muualtakin lueskelin että noihin tulee tosi helposti naarmuja - mutta kun järjellään ajattelee, niin ei mikään ihme. Eli on kotona sitten Ghost tai valkoinen sohva - missään ei saa istua ;D

    SOILE - ai sinäkin :)) ja just samanlainen haave mulla.. siitä työhuoneesta. Ja tuossa yllä jo kirjoittelinkin, että vaikka mua kopiot monesti ärsyttävätkin, niin nyt kelpasi kyllä :) Tämä Etolan tuoli on kivan siro! Kuten toki se aitokin olisi... ja siis malli ilman käsinojia.

    VastaaPoista
  6. Ai sullakin yhtä paljon pääsiäiskoristeita. Tosin mulla ei ole sitä ohraakaan...tai on se tuolla kasvamassa eikä taida ehtiä.
    En tiedä missä laatikossa ne koristeet tuolla vintillä on,enkä taida edes vaivautua etsimään. Siivota pitäisi kun koti kuin kaatopaikka. Olen viikon asunut pihalla. Se kun ollut vielä kamalampi...yöh. Ainakin parin vuoden röhnät siellä edellisen omistajan jäljiltä. Ja mä haaveilen perustavani vielä ensi kuussa kasvimaan...yölläkö? Tunteja tartteis muutaman lisään mun päivääni...

    VastaaPoista
  7. Kiva blogi sinulla,jäin lukijaksi.Tervetuloa lukijaksi minun blogiini;suurperheen elämää ja sisustusjuttuja eli vähän sitä sun tätä http://meidanperheessa.blogspot.com/

    VastaaPoista
  8. Samanlainen "kummituskuume" on täälläkin, vaikken hetki sitten Ghostista yhtään tykännyt... mutta kieltämättä tuolilla olisi kiva istua housut jalassa :) Ehkä pitäisi kokeilla tota Etolan versiota ensin, se näyttää tosi kivalta. Onnittelut hyvästä löydöstä!

    VastaaPoista
  9. Ihana tuoli! Kiva tietää, että etolastakin saisi moisia. Ja varmasti sopisi sen syntikan eteen kivasti.

    VastaaPoista
  10. Kivalta vaikuttaa tuo Etolan tuoli. Meillä on Ghostit keittiön pöydän tuoleina ja ovat ihanat...juuri sitä keveyttä tuomassa, koska meillä on tooodella iso indonesialaisesta kierrätyspuusta valmistettu karhean rosoinen pöytä eikä sen ympärille sovi minkään muunlaisia tuoleja. Meidän Ghosteissa saa muuten istua farkut jalassa. ;-)

    VastaaPoista
  11. Mitä tulee housut jalassa tuolilla istumiseen, niin en oikein Ghost-omistajana ymmärrä...tavallaan...koska, kuten Absolutely white kirjoittikin, niin tottahan toki elämä tulee näkymään myös tyyriimmässä (mitä Ghost juuri ja juuri on) designissakin jos se on edes jonkinlaisessa käytössä!
    Itse en ostaisi mitään sellaista, missä ei saisi pikkaisen näkyä myös elämä :) Mutta nuo Etolan muovituolit oli kyllä harvinaisen tyylikkäitä ja laadukkaan näköisiä, ihan eri kamaa, kun ne hirveät Ikean muovituolit :S

    Sama tulee valkoiseen väriin. Jos pesuohjeet on suurinpiirtein järkevät ja käytännölliset, niin en aio vältellä sitä lianpelossa, muutenhan en voisi käyttää lempiväriäni missään, en vaatteissa enkä sisustuksessa.

    VastaaPoista
  12. oi kuinka hieno! Paljon tuollainen kustantaa?

    VastaaPoista
  13. Jaa että tuollaisen seuralaisen kanssa olet kotiutunut :D Mä oon niin out, etten edes ennen tätä päivää tiennyt, mikä on Ghost, voi mua. J on varmaan tuolista innoissaan, kun siinäkään ei saa istua, hihii.

    VastaaPoista
  14. Onpa kiva tuoli! Mulla ollut kans parisen vuotta kumma koukutus Kartellin Ghostiin, ei ole vielä kotiutunut ;). Piruuttain vois etolassa käydä kurkkaamassa tuota tuolia...Kyllä sä tolle passelin paikan löydät!

    Täällä ei ole vielä edes pääsiäisruohoa, täytynee huomenna kampaajareissulla käydä kukkakaupassa kurkkaamassa..lapset muuten pettyvät :(. Siemenet ostin kyllä jo maaliskuun alussa, mutta kun niin maan perusteellisesti sairasteltu, en ole jaksanut stressata! TUlppaaneja/narsisseja kyllä täytyy muistaa ostaa!

    Mukavaa pääsiäistä!

    T.Minna :)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)