lauantaina, joulukuuta 11, 2010

takki tyhjä...... piti kirjoitella ystävyydestä, pettymyksistä, itsensä kokoon kursimisesta.
Mutta ihan vielä en jaksakaan. Kulunut viikko on ollut varmaankin yksi
elämäni rankimmista - työelämässä mutta sitä kautta myös ystävyyden saralla.
Takana kyyneleitä, valvottuja öitä.. ajatuksia niin paljon että nyt on takki ihan tyhjä.Siksi toivottelen sen kummemmitta tarinoitta 
näiden meidän piparikuusien myötä teille kaikille
leppoisaa lauantaipäivää!

Me taidetaan lähteä Ikeaan syömään, sitten tytöt mummivaarilaan
hetkeksi ja viimeisiä jouluostoksia hoitelemaan. Tosin ajatukset on
ihan tyhjää täynnä niidenkin osalta... huoh.

23 kommenttia:

 1. Voimistavan halauksen lähetän matkaan luoksesi minäkin. Kun toinen ihminen satuttaa, siitä jää pitkäksi aikaa ikävä särö. Olen sen joutunut tuntemaan tämän syksyn ja talven aikana iljeni keskellä. HAavat kuitenkin paranevat, vaikka se aikaa veisi. Toivon jolun odotteluusi paljon pieniä voimistavia ja riemullisia ajatuksia ja hetkiä!

  VastaaPoista
 2. Voimia Marja ja jaksamista myös arkeen.

  VastaaPoista
 3. No olipas harmillista kuultavaa..toivotaan, että ajatukset piristyy joulupuuhia hoitaessa..: )! Halauksin CosyCottage

  VastaaPoista
 4. Toivon sinulle voimistavaa viikonloppua ja parempaa mieltä. Ei kuulosta kivalta! Olen pahoillani, että sinulla on noin kurja mieli.

  Nuo piparikuuset sen sijaan toivat minulle hyvää mieltä. Pitäisi tehdä tuollaisia, kun vain ehtisi senkin joskus tekemään. Ehkä ensi vuonna, on tässä joulukuussa mottoni! :)

  VastaaPoista
 5. Halaus täältäkin ja voimia ♥

  VastaaPoista
 6. Voi kuinka ikävissä tunnelmissa joudut viettämään joulualusaikaa :( Toivon, että kaikki selviää pian tai muuttuu ainakin paremmaksi.

  Paljon voimia ja haleja!!!!!!

  VastaaPoista
 7. Halauksia systeri! Kaikesta huolimatta on ihanaa, että heräsit eloon verrattuna alkuviikkoon. Onneksi ne ystävät eivät kuitenkaan mihinkään kadonneet, eihän?

  VastaaPoista
 8. Voimia ja jaksamista täältäkin toivottelen!

  VastaaPoista
 9. Kuulosti tosi ikävältä ne jutut, mistä kerroit. Voin vaan kuvitella kuinka vaikeaa sulla on... Jos jotenkin vaan aina onnistuis ajattelemaan, että kaikki tapahtuu syystä ja tarkoituksella.
  Jaksamista, ihan tosi paljon!!

  VastaaPoista
 10. Mitä ikinä on tapahtunutkin, voimia sinulle!

  Toivottavasti ikeailu piristää :)

  VastaaPoista
 11. Voimahali ja jaksamista täältäkin toivottelen!!

  VastaaPoista
 12. Voimarutistus ja jaksamista toivottelen minäkin! <3

  VastaaPoista
 13. Minäkin täältä toivottelen Marja Sinulle voimia! En tiedä mitä sinulle on tapahtunut, mutta toivon että saat taas iloa elämääsi <3 Halauksia!

  VastaaPoista
 14. Marjalle lämmin ajatus kera halauksen!
  Toivottavasti valoisampia päiviä pian!

  VastaaPoista
 15. Jotenkin tiedän mistä puhut ja ymmärrän tuntemuksesi. Paljon voimia sinulle ja halauksia! Kaunis piparikuusi! Piristävää viikonloppua!

  VastaaPoista
 16. Voi, Marja! Itse jouduin samaan tilanteeseen muutama vuosi sitten. Kaikki mitä oli 20 vuotta ollut, meni kuin kaivosta alas. Mietin miten ystävyys voikin vain olla niin herkkä asia. Vaan jatkuipa elämä.

  Voimahaleja täältäkin! ♥

  VastaaPoista
 17. ♥ kiitos teille jokaiselle sanoistanne. Selitän myöhemmin tarkemmin mistä kyse, mutta lyhyesti, olen menettämässä neljä mulle todella tärkeää työtoveria ja ystävää - joiden kanssa olen jopa viimeiset 12 vuotta töitä tehnyt. Nyt yhtäkkiä kaikki muuttuu, samalla työkuviot muuttuu ja tällä hetkellä on vaikeaa hahmottaa miten ystävyyskään voi jatkua.. luottamusta kun ei ole. Siis tosi kinkkinen ja monimutkainen tilanne. Yritän olla nyt viikonloppuna edes ajattelematta asiaa - ei tosin oikein onnistu.

  VastaaPoista
 18. Luin juuri tuon viimeisen kommentisi ja tunnistin siitä itseni. Paras työkaverini irtisanoutui juuri ja harmitukseni on suuri. Ymmärrän osittain miltä sinustakin tuntuu.
  Voimia!

  VastaaPoista
 19. Hei, minulla yli vuoden kestänyt työpahoinvointi alkaa nyt purkaantua. Työkaverit purkavat pahaaoloaan ja minusta on tullut syntipukki-turhaan. Kyselin jo töitä muualta ja vihreää valoa näkyi, toivon joululahjaksi että työpaikan vaihto onnistuisi alkuvuodesta.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)