tiistaina, toukokuuta 04, 2010

tukka hyvin kaikki hyvin... vaan ei kauaa...Minusta on niiiin kiva tehdä tytöille erilaisia lettejä - harmi vaan, että tytöistä ei ole ollenkaan niin mukavaa olla letitettävinä :) Ja silloin harvoin kun arkiaamuina ehdin neitien hiukset hieman kauniimmin laittaa, säilyvät väkerrykset tasan siihen saakka kunnes suljen hoitopaikan oven perässäni... siinä samassa tytöt ottavat pinnit ja pompulat veks ja taas mennään tukka auki, ja illalla hiukset ovatkin sitten jo aivan takussa... huoh ;) Antavatko teidän muiden tyttölapset lettien olla koko päivän päässään?! Meillä kuulemma pompulat painaa levolla (tai pipon alla tai muuten vaan) niin paljon, että ne on ihan pakko ottaa pois... ja niinhän ne varmaan painavatkin mutta kun äiti tykkäisi niin lettipäisistä tytöistä :)


No juu, ei kummempia tällä kertaa :)
Seuraavassa postauksessa esittäytyvät Hampurin ballerinat...

Ainiin joo, käväisinhän mä hakemassa vaihteeksi tulehduskipulääkekuurin - jalat vaivaa taas =/
Mä en ala mitään, mä lopetan kohta kuntoilun kokonaan kun niin ketuttaa. Okei, ehkä olen rääkännyt jalkojani taas liikaa juoksulenkeillä ja combatissa mutta kun en pysty olemaan ilmankaan noita kahta... plääh!

17 kommenttia:

 1. Oi kuinka kaunis letti:) Meillä isommat tytöt 7 ja 9.v molemmilla pitkät hiukset ja heidän mielestään hiukset pitäis aina liehua auki vapaana.. äiti taas on erimieltä yrittää joka aamu kysellä että saisko tehdä letin, ponnarin ym.. mutta ei sitten millään ja kun niin tykkäisin laittaa heidän hiuksia, tänä aamulla sain tehdä 9.v niedille letit kun koulusta oli uintipäivä ja siellä on sanottu et hiukset pitää olla kiinni. Mukavaa tiistaita:)

  VastaaPoista
 2. Ihana!!! Tuon taidon minä haluan oppia!
  Tytöllä olisi tukkaa vaikka kuinka letitettäväksi, mutta kun en ole koskaan osannut ranskalaista lettiä tehdä :-( Välillä tyttö tulee tarhasta ihanat letit päässään, kun joku hoitaja on saanut sellaiset väkerrettyä. Täytyy vissiin googlettaa oheita.

  VastaaPoista
 3. Kaunis tyttö. Kaunis tukka! Minustkin letit ovat söpöjä. Itselläni on vaan yksi tyttönen, hänkin jo 13v, ei siis enää lettejä meillä. Itselle saataan joskus väkertää :)

  VastaaPoista
 4. Ihanaletti! Mäkin haluisin letitellä, mutta vielä ei ole tarpeeksi pituutta. Saparot on kerran meillä pysyneet jopa tunnin, mutta nykyään ne otetaan aivan heti pois, kuten pinnitkin ja neiti on varsinainen takkupää kun tulee päiväkodista :)

  VastaaPoista
 5. Ihana kummityttö ja ihastuttava letti! Mä en osaa tehdä tuollaista, itselleni tekisin jos osaisin. Meillä kyllä annetaan laittaa pinnit ja pompulat, mutta ne saa olla päässä about pari sekuntia, kun neiti repii ne pois. Ja sit kohta pitäis jo taas laittaa uudestaan. Ehkä kun tuosta vähän vielä kasvaa, niin saa vähän pidemmän aikaa pysyä. Tai sit ei ;)

  VastaaPoista
 6. Nelli muistuttaa isäänsä :-)
  Missäs se toinen pimu on kuvissa? Miten hänen letitetyt hiuksensa :-D?!  Kiks

  VastaaPoista
 7. Voi miten kaunis tyttö ja kampaus! Odotan että pääsen omaa pientä tyttöäni letittämään:) Kun itse olin pieni, laittoi äiti hiukseni joka ikinen aamu, oli lettejä ja saparoita, ranskalaista ja tavallista. Totuin siihen niin, että en tänäkään päivänä (valitettavasti) viihdy oikein tukka auki. Letit ovat tosin vaihtuneet epämäräiseen ponnarisykeröön :)

  VastaaPoista
 8. Ihana <3 En malta odottaa, että pääsee letittelemään... Nyt näyttää kyllä aika toivottoman pitkältä ajalta ennenkuin noi neidin hiukset on lettimittaiset :D

  VastaaPoista
 9. Meillä neiti suostuu letitettäväksi ja saa jopa ollakin ihan koko päivän. Pinnejä käytetään nyt ahkerasti, kun yritetään kasvattaa otsahiuksia pitkiksi. Tosin kun on isin aamuvienti, niin silloin on tukka miten sattuun, kun eihän sitä kukaan silloin laita. =P Hoidossa onneksi sitten laitetaan kiinni, jos vaan on pompulat mukana..
  Aivan ihana takki muuten!! Ja huivi. Meillä taas nuo huivit eivät ole yhtään mieleen. Kaulaan ei saisi laittaa mitään, kun se ahdistaa. Talvellakin aikamoinen sompailu, että mitä kaulaan.. Huh, onneksi tulee kesä ja ei tarvitse siitäkin huolehtia!
  Terkkuja!

  VastaaPoista
 10. Ihania kuvia herttasesta tytöstä!

  Minä pahoin pelkään, että meillä on tuo sama rumba edessä. Kaukaa viisaana äitinä olen tietysti aloittanut "siedätyshoidon" jo hyvissä ajoin, ja väsään meidän kaljupäälle parin hiushaituvan ponnareita säännöllisesti. Lähipiirissä asia herättää lähinnä hilpeyttä, mutta minä aion kokeilla jos sinnikäs työ tuottaisi tulosta :)

  Yrittänyttä ei laiteta :)

  VastaaPoista
 11. Ihana kampaus! Meillä tytöt kyllä antavat laittaa kampauksia ja pitävätkin niitä. Esikoisella on tosin sen verran raskas tukka, että siinä harvemmin mikään kovin pitkään pysyy. Ja toisella taas tosi lyhyt polkka :) Ja minä lähden aamulla töihin kun tytöt vielä nukkuu, joten ponnarit jää iskän vastuulle :)

  VastaaPoista
 12. Meillä on ihan sama juttu. Minä haluaisin että tytöillä olisi letit tai ponnarit niin eipä ne niiden anna olla kun 2 sekuntia. Mutta voin lohduttaa että kyllä ne sitten teini-iässä kampaa. Meidän 17 vuotiaalta menee varmaan 2 tuntia meikkaamiseen ja tukan laittoon ennenkuin se voi poistua talon ulkopuolelle..:)

  VastaaPoista
 13. Onpas kauniita kuvia kauniista tytöstä ja kauniista letistä. :)
  Meillä on ainainen taistelu tytön kiharapilven kurissa pitämiseksi. Usein lahjon lastenohjelmilla istumaan sen aikaa paikoillaan, että saa letittää. Ranskanlettejä tykkään minäkin laittaa, kun pysyvät edes jonkin aikaa villimmässäkin menossa. Tukan harjaus on haastavinta, siitä tulee poru jo kun näkee pelkän hiusharjan..:)

  VastaaPoista
 14. Kaunis letitys!

  Meillä tytöt (6v, 4v ja 2v) tykkäävät leteistä ja ponnareista (varsinkin saparoista), ja usein hiukset pysyvät takuttomimpina kun ovat kiinni. Meillä siis neideillä kaikilla pitkät hiukset. Usein en vaan ehdi laittaa hiuksia kuin ehkä nopeille ponnareille. Ja vähän tuntuu riippuvan päivistä että mikä kampaus on milloinkin heidän mieleensä ;) Pienin antaa kyllä isoäidin laittaman kampauksen olla koko päivän, mutta mun yritelmät hän yleensä avaa aika nopeasti ;)


  Toivottavasti jalkasi tulevat pian kuntoon!

  VastaaPoista
 15. Voi kuinka kaunis lettipää! Koko tyttö on aivan suloisuuden huippu!

  VastaaPoista
 16. Lettipää ja äitinsä kiittävät :) Kerroin Nellille tänä aamuna kuinka blogiystäväni olivat tyttöä ja lettiä kehuneet - olisittepa nähneet tytön iloisen hämmentyneen hymyn :) Ja ilmoitti sitten huomenna haluavansa päätä kiertävän letin ;))

  Jassu - ihan helppoa tuollainen on tehdä! Otat vaan aina hieman lisää hiuksia lettiin mukaan, joka letityksellä. Helppoa kuin heinänteko ;)

  Johanna - voi kuule, pian huomaat jo letittäväsi Ainon hiuksia :) Aika kiitää niin nopeasti....

  Kirsi - Peppi ei halunnut lettiä joten ei päässyt kuvaan ;D Ensi kerralla sitten lupaan kuvata sun "kummityttöäsi"!

  VastaaPoista
 17. Minä palmikoin aina kummityttöjen hiuksia. Niilollekin tosin joskus teen jotain, mutta mies ei oikein tykkää... Teillä on nätit tytöt, aina kauniissa vaatteissakin!

  Kivaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)