keskiviikkona, huhtikuuta 08, 2009

Löytyipäs näitä...


... nimittäin pipoja, myssyjä, kaulaliinoja, sormikkaita... eilen innostuin kuin innostuinkin järjestelemään kaappeja - todetakseni, että mieheni taitaakin (pahus sentään) olla oikeassa... meillä on liikaa tavaraa.. :O Nyt on äkkiä varattava kirppispöytä jotta saan edes hieman tilaa kaappeihin ja laatikoihin!Löysin itseasiassa monta sellaistakin pipoa mitkä olen totaalisesti unohtanut kaapin kätköihin - mahtuvatkin miltei kaikki vielä tytöille joten ainakin näitä riittää... ja silti halajan uusiakin, PikkuStikkarilta ajattelin tytöille jotain kivaa tilata :) Vaikka jotain omenanvihreää tai valkoista...

Ainiin totesin, että meillä on ihan liikaa myös kenkiä... niistä lisää tuonnempana :)

6 kommenttia:

 1. Voi mitä IHANUUKSIA, toinen toistaan ihanampia!!! Jos on jotain pieneksi jääneitä, niin ilmoittaudun kiinnostuneeksi ;)

  VastaaPoista
 2. Ihania pipoja! Kyllä minäkin ostelisin jos mulla ois tyttöjä. Niille vaan on niin paljon söpömpiä vaatteita. Tampereen reissu meni hyvin ja ostin paljon kaikenlaista Kantriinasta :)

  VastaaPoista
 3. Oi oi mitä suloisuuksia! Tästä tulikin mieleen että tyttö tarvitsee kipeästi uusia pipoja, kiitos muistutuksesta :)
  Ja hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 4. Pitäisi varmaan itsekin penkoa kaappeja ja katsastaa tuo kevätvaatevarasto... Voi kun tytöille on kaikkia ihanuuksia!! :)

  Hyvää Pääsiäistä Marja!!

  Mia

  VastaaPoista
 5. Minä kanssa voisin ostaa teiltä pieneksi jääneet Stikkarin pipot, ilmoittele jos niitä on!

  VastaaPoista
 6. Terhi ja Sabuska - minun pitää hieman mallailla noita vielä... hassua kyllä että kaikki pipot edelleen mahtuvat (jotkut hankittu jo kolme vuotta sitten!) mutta ehkä voisin silti luopua muutamasta kun uusiakin aion tilailla :D Sovitellaan nuo nyt vaikka pääsiäisenä huolella vielä läpi.. Olen tosin pienimmistä irrottanut nallukoita ja siirtänyt niitä ihan peruspipoihin - hurjaa tuunailua ;)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)