perjantaina, huhtikuuta 10, 2009

Pitkä perjantai...

... nimensä veroinen päivä tämä pitkäperjantai - Nellin kanssa heräsimme jo ennen seitsemää ja siitä lähtien ollaan häärätty koko pitkä päivä... tytöt omiaan ja me miehen kanssa työhuoneessa - olemme tyhjentäneet ison Lundian hyllykkömme ja toisenkin hyllykön. Totesin etten taida haluta enää ikinä muuttaa - jos yhdessäkin huoneessa on näin paljon tavaraa... nyt tuo kaikki tavaramäärä on siirtynyt eteisaulaamme jotta mahdumme tapetoimaan työhuoneessa - tulevan sunnuntain urakka. Huomenna suuntaamme Ikeaan tutkailemaan erilaisia säilytysratkaisuja... toivottavasti samalla pääsisin piipahtamaan myös ainkin Zarassa ja muutamassa sisustusliikkeessä.

Toivottelenkin tässä vaiheessa aurinkoisen valoisaa pääsiäistä, Happy Easter!

6 kommenttia:

 1. Oikein mukavaa pääsiäistä teidän perheelle!

  Halauksin,
  Kantriina :)

  VastaaPoista
 2. Iloisen aurinkoista pääsiäistä teillekkin! :) Mukavaa Hesaa myös! Voi, et usko kuinka mua viimeksi Zarassa harmitti, kun pakaasit olivat jo ihan liian täynnä...:P

  VastaaPoista
 3. Meilläkin lapset heräävät aikaisin. Tänään tosin mies heräsi lasten kanssa ja minä vasta nautin aamukahvia (vaikka laounaskin on jo tekeillä). Harvinaista, mutta ihanaa joskus näinkin.. :)

  Mukavaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
 4. Hyvä pääsiäistä!

  VastaaPoista
 5. Olipas sinulla täällä aian ihania postauksia. Itsekkin haluisin jo päästä tapetointihommiin..

  VastaaPoista
 6. Toivottavasti teillä oli mukava pääsiäinen! Ja odottelen jo mielenkiinnolla sisustuskauppa-kierroksen saldoa... ;-)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)