perjantaina, huhtikuuta 10, 2009

Pitkä perjantai...

... nimensä veroinen päivä tämä pitkäperjantai - Nellin kanssa heräsimme jo ennen seitsemää ja siitä lähtien ollaan häärätty koko pitkä päivä... tytöt omiaan ja me miehen kanssa työhuoneessa - olemme tyhjentäneet ison Lundian hyllykkömme ja toisenkin hyllykön. Totesin etten taida haluta enää ikinä muuttaa - jos yhdessäkin huoneessa on näin paljon tavaraa... nyt tuo kaikki tavaramäärä on siirtynyt eteisaulaamme jotta mahdumme tapetoimaan työhuoneessa - tulevan sunnuntain urakka. Huomenna suuntaamme Ikeaan tutkailemaan erilaisia säilytysratkaisuja... toivottavasti samalla pääsisin piipahtamaan myös ainkin Zarassa ja muutamassa sisustusliikkeessä.

Toivottelenkin tässä vaiheessa aurinkoisen valoisaa pääsiäistä, Happy Easter!

6 kommenttia:

 1. Oikein mukavaa pääsiäistä teidän perheelle!

  Halauksin,
  Kantriina :)

  VastaaPoista
 2. Iloisen aurinkoista pääsiäistä teillekkin! :) Mukavaa Hesaa myös! Voi, et usko kuinka mua viimeksi Zarassa harmitti, kun pakaasit olivat jo ihan liian täynnä...:P

  VastaaPoista
 3. Meilläkin lapset heräävät aikaisin. Tänään tosin mies heräsi lasten kanssa ja minä vasta nautin aamukahvia (vaikka laounaskin on jo tekeillä). Harvinaista, mutta ihanaa joskus näinkin.. :)

  Mukavaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
 4. Olipas sinulla täällä aian ihania postauksia. Itsekkin haluisin jo päästä tapetointihommiin..

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti teillä oli mukava pääsiäinen! Ja odottelen jo mielenkiinnolla sisustuskauppa-kierroksen saldoa... ;-)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)