lauantaina, helmikuuta 18, 2012

| huippumalli haussa

,

Tai lähinnä synttärilahjat tyttärille :)
Tytöt täyttivät pari päivää sitten 8 vuotta... meidän isot ekaluokkalaiset... 

Vielä ei olla syntymäpäiviä kunnolla juhlittu - lukuunottamatta aamuvarhaista onnittelulaulua,
lahjoja ja kynttilänpuhallusta :) Mummit ja kummit kahvitetaan sitten vasta joskus kun koti alkaa olla 
esittelykunnossa (remppa jatkuu viikon päästä...)... Kaverisynttäreitä juhlitaan ensi viikolla - muualla kuin 
kotona. Tavallaan harmi, ettei pääse koristamaan juhlapöytää, tai pähkäilemään tarjottavia... toisaalta 
ihanaa päästä välillä huomattavasti helpommalla! 


jLahjatoiveita ovat kyselleet niin kummit kuin kaveritkin... tässäkin suhteessa kaksosemme
ovat kuin yö ja päivä - toinen toivoo pehmoleluja ja little petsejä, toinen kaikkia mahdollisia
TOPModel-juttuja, vihkoa, kynää, kansiota, kirjepaperia... :) Jonkin verran kyseistä sarjaa
meille onkin jo ilmaantunut. Näistä minä itsekin jostain syystä tykkään kovasti... nuo kynätkin
kelpuuttaisin omalle työpöydälleni :D




Tänään kävimme tyttöjen kanssa kolmistaan hieman shoppailemassa... ei mitään ihmeellistä,
muutama vaate kouluun ja pari kynsilakkaa neideille :) Vaan miten ihmeessä 8-vuotiaille ei löydy
kivoja vaatteita sitten millään?! Tätä olen aiemminkin ihmetellyt... en millään haluaisi edelleenkään
pukea tyttöjä teinien vaatteisiin... pitänee tutustua tarkemmin POMPdeLUXin uuteen kevätmallistoon!
Josko sieltä löytyisi tytöille jotain sopivan tyttömäistä :)  Jotain, mitä tämä meidän pikkuneiti
TOPModelkin vielä kelpuuttaisi... 

Nyt katsomaan Terra Novaa... oletteko muut alkaneet seuraamaan sarjaa? Minä olen ainakin
toistaiseksi koukussa... enkä vähiten (kohtalaisen kivannäköisen) miespääosan esittäjän vuoksi... ;)
Nukkumaan en malttaisi mennä ollenkaan ettei viikonloppu kääntyisi ihan vielä kohti loppuaan...


40 kommenttia:

  1. Oi, tyttösen ovat jo 8-vuotiaita! Paljon onnea neitokaisille! :-)

    Noita Top Model juttuja olemme mekin antaneet koululaistytöille lahjaksi, ovat juuri tuossa iässä kuulemma kovasti huudossa.

    Minä olen seurannut Terra Novaa muutaman jakson verran jo ennen kuin alkoi täällä, mutta jotenkin se sitten jäi. Juoni oli hiukan liian ennalta-arvattava omaan makuun, mutta tehosteet ja varsinkin ne dinosaurukset ovat kyllä hienoja!

    Rentoa viikonloppua teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Neitokaiset kiittää :) Oikein itsekin havahduin, kuinka isoja nuo meidän tytöt jo ovat... ilmankos blogissani ei enää juurikaan ole lastenvaatepostauksia... Ja joo, ehkä se Terra Nova on hieman ennalta-arvattavissa mutta mulle kelpaa kyllä :)

      Poista
  2. Top model on meilläkin suosittu :) Ja täältä löytyy myös yksi yökukkuja, nukkumaan ei malttaisi mennä sitten millään..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, sama, taas kukun täällä jotta viikonloppu ei olisi ihan vielä ohi :) Huomisaamuna sitten silmät ristissä töihin...

      Poista
  3. Onnittelut neitokaisille! Meillä on eskarilaisilla kavereineen kovaa huutoa top modelit, tyttö sai niitä synttärilahjaksi melkeen kaikilta kavereilta. :D Onpahan nyt, mitä suunnitella. On ihan hauskoja kyllä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos :) Niitä sun synttäripostauksiasi lukiessa ja ennenkaikkea upeita kuvia katsellessa hieman kyllä alkoi harmittaa tämä synttärien ulkoistus... josko ensi vuonna sitten cake popsit... :D

      Poista
  4. Onnea tytöille! ♥

    Tänään löydettiin TOPModel -hiirimatto kolmella eurolla. Harkitsin jopa itselle. :D

    Terra Novaa olen katsonut yhden jakson ja muut täytyy katsoa Katsomon kautta sopivana ajankohtana. Ja kyllä -se miespääosan esittäjä, wau!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tytöt kiittää :) Ja oivoi, meidänkin pitää saada TOPModel-hiirimattoja. Kolme kappaletta ;)

      Poista
  5. Paljon onnea 8 vuotialle neidoille. :) Meidän ekaluokkalainen täyttää huhtikuussa sitten 8 vuotta. Vaatteet ovat kyllä hankalia ja helposti menee siihen teinityyliin pienestä pitäen. Lindexiltä käytiin perjantaina ostamassa neidille musta neuletakki ja lilat farkut. Meidän neiti pitää myös noista TOPModel jutuista ja jonkin verran niitä juttuja meiltä löytyykin. Täälläkin seurataan myös Terra Novaa, eilinen jakso vielä katsomatta, mutta eiköhän se nauhalta tänä iltana katsella. Ja miespääosan esittäjää jaksaa kyllä katsella.. ;)
    Mukavaa sunnuntaita Marjalle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Riina :) Aika samanikäinen neito löytyy siis sieltä teiltäkin! Mekin käytiin Lindexillä perjantaina, ostamassa pari paljettipuseroa alesta... ne onneksi oli ihan siedettäviä vielä :)

      Kivaa alkavaa viikkoa sinne suunnalle!

      Poista
  6. Juu samaa mieltä lasten vaatteista. Kaikki kivat ja lapsekkaat vaatteet loppuvat kokoon 128 . Kaupoissa tuohon kokoon asti kaikkea ihanaa ja kun pään kääntää toiselle puolelle niin ihan lässähdän kasaan kun ajattelen että noihinko pitäisi keväällä 7 vuotta täyttävä pukea!!! :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tismalleen noin... tuolta minustakin tuntuu :( Ei oikeastaan pitäisi enää edes sortua kiertämään niitä alle 130cm osastoja sillä silloin oikein konkretisoituu valikoimien ero - niin kivoja juttuja olisi pienemmille tarjolla... h u o h.

      Poista
  7. Top Modelit on meilläkin edelleen tosi kovassa huudossa. Neidit pian 11 ja 12v! Lisäksi tietysti netissä oleva "gosu", eli sama homma virtuaalisessa muodossa, Go Supermodel! Hauskaa puuhaa.

    Kiva jos teillä neidit vielä antaa äidin valita vaatteitaan. Meillä se aika loppui jo tuolla ennen eskaria,joten lujilla on oltu ;D Nykyään yritän ohjailla neitejä oikeaan suuntaan, mutta kyllä tyttömäiset jutut on tosi yäk, ja vaatteissa on enemmän niitä isojen juttuja. Onneksi ei mitään erityisen pimumaisia, enkä niitä kyllä ostaisikaan. Mutta nahkatakkia, nilkkuria , farkkuja, printtipaitaa, huulikiiltoa...ja mustaa. No eipä siinä mitään, yhteinen lempiväri, mutta tytöillä toki olisi kiva nähdä joskus myös iloisia värejä! Ihana ikä silti, joskus ollaan niin isoa niin isoa ja sitten taas kaivaudutaan kainaloon pehmolelun kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vai että gosu :D No sinne meilläkin varmaan sitten suuntaavat seuraavaksi... :) Nyt surffailevat moviestarplanetissa. Pikkaisen erilaiset jutut on kyllä nykyajan lapsilla kuin itsellä aikoinaan.. silloin taisin vaan leikkiä barbeilla ties kuinka vanhaksi :) Mutta tosiaan nuo Top modelit ovat mielestäni ihan jees - ja tuntuvat tosiaan olevan ala-asteikäisten suosiossa, oli kyseessä sitten eka- tai viidesluokkalainen tyttö :)

      Ei meilläkään kauheasti enää äiti saa vaatteita valita. Ikävä kyllä ;) Toiselle vielä kelpaakin - lähinnä siksi ettei tyttö tykkää YHTÄÄN kierrellä kaupoilla. Eli silloin on kelvattava ne mitä minä kotiin raahaan ;) Mutta toinen neiti... hänelle ei kelpaa mikään, oma maku on hyvin tarkka.. ollut jo pitkään. Onneksi meidän maut sentään välillä vielä osuvat yksiinkin!

      Poista
  8. Moikka Marja, mä muistan painineeni ihan saman vaateongelman kanssa, kun tytöt siirtyi 146 senttisistä vaatteista ylöspäin. Ei löytynyt enää mitään söpöä vaan tosiaan paljon isommille tarkoitettua tyyliä. Se on surullista!
    Mä katson Terra Novaa hymy naamalla , thanks to Mr. O'Mara! :D *huokaus*
    Kivaa sunnuntaita ja onnittelut tytöille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tytöt kiittää :) Ja voihan vaatepulma.. jännä kuinka tosi moni äiti sanoo samaa. Luulisi vaatevalmistajienkin ottavan moisesta onkeensa?! Syytä olisi! Ja juu, kyllä tuota miestä kelpaa katsella ;)

      Poista
  9. Onnea tytöille!
    Meillä on myös Top Modelit suosiossa, samoin vastaavat talo- ja hevoskirjat missä voi suunnitella sisustusta tai hevosille loimia, ratsastajia, yms...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos! Sama meillä, täältäkin löytyy noita talo- ja hevoskirjoja niinikään!

      Poista
  10. Morjens!

    ONNEA neideille!! <3 Meillä tullaan aikas tasan puoli vuotta perässä :) Ja meilläkin typyt on jo suunnitelleet pitävänsä sit synttärikemut jossain muualla kuin kotona. Ihan kiva, pääsee tosiaan helpommalla!

    Meidän pimut tukkää oikeastaan molemmat kaikista noista mitä mainitsit; pehmolelut, petshopit ja sitten topmodel-jutut. Ovat tehneet jo monta vaatteidensuunnittelukirjaa valmiiksi asti. Ja on muuten yksi harvoista jutuista, mitä myös meidän 13 v tekee yhessä pikkusiskojen kanssa :)

    Mua harmittaa kans, kun esim H&M:n vaatteissa kaikki ihanimmat on siihen kokooon 122/128 cm asti. Sen isommat on paljon tylsempiä ja synkempiä :( Meidän neidit itekin tykkäis niistä pienempien vaatteista. Pidempi kaksosista käyttää jo 140 cm vaatteita ja pienemmällekin tarvii olla 134 cm... Ovat siis melko pitkiä tyttöjä. Mun esikoinen oli tuon kokoinen n 10-vuotiaana... :)

    Mulla on ihan täysin mennyt ohi toi Terra Nova, täytyypä tutustua... :)

    Mukavaa sunnuntaita!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Neidit ja äiti kiittää <3 Totta, ihan kiva välillä järkätä synttärit muualla kuin kotona. Missäs teidän tytöt haluaisivat synttärit viettää? Meillä meinattiin mennä HopLopiin mutta päädyttiinkin Särkänniemeen.. saas nähdä mitä päivänsankarit ja juhlavieraat moisista pippaloista tykkäävät... ainakin tarjoilut (hattara, popcorn, itsetehdyt jäätelöannokset yms.) saivat aikaiseksi riemunkiljahduksia jo etukäteen ;D Särkässä olisi tarjolla delfiinisynttärit - ne haluan vielä joskus tytöille järkätä mutta äh, delfis on juuri nyt remontissa...

      Tuo on muuten kiva juttu - että topmodelit kiinnostaa sekä pienempiä että hieman isompiakin tyttöjä! Ja siis juu, tutustu ihmeessä Terra Novaan - ainakin siihen miespääosan esittäjään ;D ;D Tosin en tiedä osuuko lähellekään sun miesmakua :)

      Poista
  11. Onnea neideille! Top Modeleita on täälläkin viety lahjaksi vähän isommille kavereille. Itse painin myös tuon vaateongelman kanssa. Meidän vanhempi neiti on vasta vähän päälle viisi, mutta se vaatekoko on sitten jo tuolla 128 osastolla ja mitään kivaa ei tahdo sen jälkeen löytyä. Jotenkin en noin pientä ihan henkkarin teinivaatteessa näe...pitää vaan pikkuhiljaa aina kun näkee jotain simppeliä perusvaatetta/tyttömäistä keräillä kaappiin, jos niistä sitten saisi koottua järkeviä kokonaisuuksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Neidit kiittää! Voih, vielä tylsempää jos alle kouluikäiset pitää pukea isompien osaston vaatteisiin :( Kouluikäisille ne just ja just sopivat mutta eskari-ikäiselle tuntuvat ihan liian teinimäisiltä. Samaa harrastan - yritän kerätä sitä perusvaatetta, ostaa kivan peruspuseron tms. silloin kun moinen eteen osuu. Tyttöjen mielestä tietenkin ihan tylsiä vaatteita.. ;)

      Poista
  12. Onnea tytöille! <3

    Meillä ekaluokkalainen täytti pari viikkoa sitten 8v. Perjantaina oli kaverisynttärit ja Top Modelseja sieltä tuli kasapäin ja ne ovatkin enemmän kuin mieluisia. Nuo kynät on minustakin tosi hienoja! :) Mullakin on yksi Top Models juttu -hiirimatto, jonka lapset ostivat synttärilahjaksi syksyllä.

    Minusta Nextillä on ollut kivoja vaatteita 140cm:lle. Samoin Hennesiltä olen tilannut. Mutta tosi surkeaksi menee kyllä valikoima kun siirtyy yli 140cm vaatteisiin. En halua mitään esiteini-tyyliä kun pienestä lapsesta kuitenkin kyse.


    Meillä seurataan myös Terranovaa. Viime jakso on vielä nauhalla. Hyvältä vaikuttaa, mutta toivottavasti ei lässähdä samalla tavalla kuin Lost aikanaan :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Iida <3 Ja myöhästyneet synttärionnittelut teidänkin ekaluokkalaiselle!! :) Osaan kuvitella, että meilläkin monesta paketista paljastuu Top Model -juttuja :) Niitä on onneksi niin paljon erilaisia tarjolla, että jospa ei tulisi montaa samanlaista :D

      Nextilla tosiaan on kivoja vaatteita - pitäisikin tsekata niiden tarjonta läpi! Mua vaan ärsyttää tilata niitä netistä kun hinta nousee valuutan muuttuessa punnista euroksi :( Ainakin aiemmin kävi niin...

      Poista
  13. Hei!

    Onnea 8-v neitosille. Meillä kaksostytöt täyttää marraskuussa 8-v. Mutta täälläkin Top model jutut on suosittuja. Mutta petshopit ja kaikki pienet lelut ovat kovassa käytössä. Toinen toivoo aina lahjaksi vaatteita ja toinen leluja. Ja itsekkin olen sitä mieltä että en enää löydä tytöille kivoja vaatteita mistään.

    Minäkin katson Terra Novaa ihan hymy huulilla, kyllä Jason aika hyvännäköinen on ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Neitoset kiittää! Meillä myös toinen tyttö tykkää petshopeista, zoobleseista, pehmoista, kaikista leluista. Toiselle kelpaavat ainoastaan barbiet, kirjat ja sitten nämä topmodel-jutut. Topmodelit oikeastaan kelpaavat molemmille :)

      Poista
  14. Ihanat synttäritytöt <3 Oikein huvitti eilen, kun P laittoi tekstarin - hassua, että ovat jo niin isoja ja mä muistan ihan selvästi, kun käytiin teitä sairaalassa katsomassa :) Nuo TopModelit ovat kovassa huudossa Onnin luokkakavereiden keskuudessakin. Ties kuinka monelle tytölle oon ostanut niitä lahjaksi - viime viikolla O vei TopModel ystäväkirjan! Terkkuja, täällä 'eteisremppa' käynnissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 Mua huvitti myös kun Peppi kertoi laittaneensa sulle viestiä :D Kysyi varmaankin, että moi, missä oot tai moi, mitä teet? :D Nyt kun sanoit, niin minäkin muistan ihan selvästi kuinka tulitte meitä sairaalaan moikkaamaan <3 Kahdeksan vuotta sitten! Olinkos mä just silloin siellä veripaikkauksessa?! Mihin ihmeeseen nämä vuodet on kiitäneet?!

      Eteisrempasta kuvia odotellessa...!

      Poista
  15. Hei! Mullakin on kaksostytöt,jotka täyttävät syksyllä kahdeksan. Toinen haluaa nykyään pukeutua ainoastaan ruskeaan Elle:n villahameeseen ja ruskeaan paitaan ja toinen taas ottaa mallia koulussa isommilta ja kulkee huivi kaulassa pillifarkuissa. Hyvin erilaisia kaksosetkin osaavat siis olla. Kiitos ihanasta blogista! Tuija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiphei, kolmannet samanikäiset kaksostytöt kommentoijien joukossa, hauskaa! Ja kuulostavat niiiin meidän kaksikolta :) Toinen haluaisi täälläkin pillifarkut, tennarit ja huivin kaulaansa... toiselle kelpaa velourhousut ja joku pusero :D

      Poista
  16. Vaikka minulla ei luultavasti ole yhtään hajua, millaisista vaatteista 8-vuotiaat tytöt pitävät (koska itsellä 1- ja 3-vuotiaat pikkupojat), niin ajattelin silti vinkata Boden-nettikaupasta: http://www.boden.co.uk/

    Valikoimissa on mielestäni kivalla tavalla lapsekkaita vaatteita, mutta myös riittävän cooleja vähän omia poikiani vanhemmille pojille. Käy katsomassa, jos ei ole jo entuudestaan tuttu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heidi vinkistä! Olen taas tuon Bodenin unohtanut.. silloin tällöin tuota nettiputiikkia olenkin selaillut, tilausta en ole tainnut ikinä saada aikaiseksi. Taidankin samantien mennä katsomaan löytyisikö sieltä nyt juurikin tuollaisia riittävän cooleja mutta tyttömäisiä vaatteita! :)

      Poista
  17. Ai niin, Marja, mulla on sulle jotain blogissani :):)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! Mä yritän ottaa kopin - oon ihan toivottoman huono muistamaan nämä tunnustukset..

      Poista
  18. Onnea 8-vuotiaille!

    Ja kiitos vinkistä, kummityttö täyttää saman verran reilun kuukauden päästä, nyt tiedän mitä ostan lahjaksi. Toivottavasti ei mene ihan hutiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja ole hyvä vinkistä :) En kyllä jaksa uskoa, että lahja kovinkaan pieleen menee jos ostat jotain TOPModel-kamaa... sarjasta kun löytyy ties mitä, ystäväkirjasta hiirimattoon :)

      Poista
  19. Joo, siis äärimmäisen ärsyttävää tilata euroissa, kun punnat käännettynä euroihin on niin paljon vähemmän. Mutta hinnat taitaa erottaa just sen Suomen alvin verran :/ Pöh ja pah!

    VastaaPoista
  20. Mä olen kironnut samaa ongelmaa, 7-vuotiaalle tytölle on vaikeaa löytää kivoja vaatteita! Yksi poikkeus on kuitenkin Elloksen Vertbaudet-merkki, vaatteet ovat tosi kauniita ja niitä saa yllättävän isoihin kokoihin saakka! Lisäksi olen tykännyt niiden hinta-laatusuhteesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, totta Vertbaudet on kiva merkki! Meillä on sitä jonkin verran ollutkin.. pitääpä katsastaa kevään uutuudet!

      Poista
  21. Mulla kanssa ekaluokkalsinen tyttö joka heiluu nyt kokojen 128-134 välisssä. Eli jotain vielä sopii pienempien mallistosta ja jotain kivoja löytöjä on ollut esim. Henkkiksen isompien tyttöjen mallistosta, mutta kauhulla ajattelen aikaa jolloin siirrytään kokonaan teiniosastolle. Meillä ostetaan jo nyt aika paljon Bodenilta, Ellokselta ja Pompdeluxista, sekä olen huomannut esim. Stadiumin hyväksi ulkovaate/hupparikaupaksi.

    -Anni A.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)