tiistaina, helmikuuta 07, 2012

| harmaavarpunen

.

Satuin äsken puolivahingossa päätymään vauva-lehden aihe vapaa -palstalle...
Siitä onkin vuosia kun äitiyslomalla notkuin moisilla palstoilla - sen jälkeen olen eksynyt
kyseiseen paikkaan ainoastaan googlen kautta. Niin nytkin. Päädyin lopulta lukemaan
sinänsä huvittavaakin syväanalyysia itseään kuvaavista bloggaajista... :D Ja pakkohan 
minun on ilahduttaa teitä muitakin kopioimalla tähän pätkiä tuosta analyysista:

"Itseään julkiseen blogiinsa kuvaava bloggari on ollut kouluaikoinan luokan näteimpiä ja suosituimpia tyttöjä, joka kuvitteli aina päätyvänsä julkisuuteen elämään glamour-elämää vaikkapa mallina, näyttelijänä tai laulajana. Vaan toisin kävi, ei riittänyt ulkonäkö/lahjat/muut avut ja nyt sitten painetaan duunia jossakin perusammatissa sairaanhoitajana tai ostoskeskuksen kassaneitinä.. Hyvässä lykyssä sentään ollaan päästy rikkaisiin naimisiin. Ja sitten kun huomataan lähempänä kolmeakymppiä että hups, elämä valuu hukkaan ilman jatkuvaa ihailua peruspirkkoammatissa tai kotiäitinä, mahdollisesti vielä jossain perähikiällä, hankitaan uusi kiva harrastus: bloggaus. Sillä sitten päästäänkin Suomen olosuhteissa "melkein julkkikseksi" - ja mikä parasta, voidaan lopultakin jatkaa uraa "suosittuna". Kuvaillaan itseä peilin kautta ja käsitellään kuvia niin että väkisinkin alkaa näyttää hyvältä ja saadaan muutama (kymmenen) uskollista ihailijaa huokailemaan ooh ja aah ... Ja egot senkun pullistuu, ala-asteen söpöimmän tytön huippuhetket ihailtuna ja suosittuna palaavat jälleen keski-ikää lähentelevän "nuoren naisen" elämään, aah kuinka ihanaa..!!"

Mitäs tuumitte tuosta? :D Itselläni heräsi ajatus miksi ihmeessä minä sitten esittelen näitä päivän
asujani täällä julkisessa blogissani? Ainakaan en ikinä ole ollut se luokan suosituin - saati nätein tyttö.
(Päinvastoin - olin aina se pituusjonon pisin ja muutenkin isokokoisin tyttö... ja sellaisena näen itseni aina.)
Iltaisin toki olen salaa toivonut herääväni seuraavaan aamuun edes hieman hoikempana ja kauniimpana...

... mutta koska ihmettä ei vuosien saatossa ole tapahtunut ja olen edelleen se yhtä epävarma ja itsekriittinen 
takarivin tyttö, päädyn jopa leikkaamaan pääni pois kuvista. En siis vain tyydy käsittelemään kuvia,
siloittelemaan poskiani ja tasoittelemaan silmäryppyjä - helpommalla pääsee kun katkaisee koko pään!
Ja pysyypähän jossain määrin anonyymina (vai mitä työkaverit? :) ). 

Välillä tämä homma toki huvittaa itseänikin... mitä järkeä näissä päivän asu -kuvissa oikeasti on.
Paitsi se, että näitä usein jopa minulta toivotaan... Onko tämä nyt se hetkeni suosittuna?
Vaiko sittenkin harmaavarpusena.


Dagens: hame se ikivanha Mexx, toppi H&M, neule vanha rempan aikana 
löytynyt H&M, huivi Zara


Itseasiassa eksyin sivuraiteille.. minun piti lähinnä ylistää tuota Zarasta taannoin ostamaani 
harmaata kaulaliinaa - ihana! Pehmeääkin pehmeämpi, lämmin ja niiiin kauniin harmaa :)


mikäs siis harmaavarpusena ollessa ;)



ps. ainakin näistä päivän asu -kuvista on se hyöty, että itsekin näkee mikä asu ei todellakaan 
istu eikä päälle passaa! Niinikään näistä näkee myös keräämänsä vararavinnon määrän...

42 kommenttia:

  1. Hei :)
    Eka kerran eksyin tänne.. Ja ihana päivän asu sulla. Tosi tyylikäs ja näytät kauniilta! Harmi vain kun ei kasvot näy ;)
    Ja ihanan harmaa ihana huivi.
    Älä yhtään mollaa itseäsi, sut on luotu täydelliseksi! Hih tulikin mieleeni ex bändini laulu.. 'mä oon erittäin hyvä ellen täydellinen'.
    Anyway, mitä on kauneus? Raamatussa on kivasti: Iloinen sydän kaunistaa kasvot. Kauneus on vapautta. Ehkä kaunein kohtaamani ihminen on 1998 Hki:n Siion seurakunnassa Ruth 80v. Vau, aivan upea nainen! Vapaa kuin taivaan lintu, sydän täynnä rakkautta.Rohkea, hän ei kysynyt lupaa saako hän tanssia Jeesukselle. Niin kaunis. Meistä jokainen voi jättää jäljen kauneudestamme vain olemalla sitä mitä olemme. Siunausta sulle prinsessa ;) t.maria s

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinäpä sen sanoit - iloinen sydän kaunistaa kasvot. Mutta hmpfh, väsyneenä ne kasvot näyttävät harmailta iloisesta sydämestäkin huolimatta - siksi leikkaan mieluummin pääni kuvista pois ;) Kunpa sitä des sitten 8-kymppisenä kokisi itsensä tuon Ruthin kaltaiseksi!

      Poista
  2. Tulin tuolta Business Woman -blogin kautta tänne. Meillä on myös kaksoset!

    Haa, mitäpä tuohon syväanalyysiin nyt sanoisi. Mulle taitaa suurimpana pontimena tähän olla, että saan haastella suomen kielellä ja kirjoittaa. Tykkään molemmista! Koskaan en ole sijoittanut itseäni sarjoihin kauniit tai suositut, joten analyysissä on sikäli vähän viilaamisen varaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tulit! Aina yhtä mukava törmätä toiseen kaksosäitiin :) Ja juu, itseäni tuo keskustelu lähinnä huvitti :D

      Poista
  3. Jaa, minun mielestäni tämä ei ole hetkesi kauniina, ennemminkin elämäsi kauniina... Ja tyylikkäänä!

    terv. toinen kaunis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuokin on tiedätkö niin pään sisäinen juttu - en koe itseäni kauniiksi enkä tyylikkääksi. Ihailen töissäkin aina muita tyylikkäitä naisia. Itse olen tavis. Uuden syväanalyysin paikka? ;D

      Poista
  4. Olipa jännää luettavaa =) Onhan tässä bloggaamisessa kieltämättä pohtimista! Mutta niin kauan kun tulee itselle hyvä mieli, saa jotain ja voi toisille jotain antaa, niin ei voi mitään jos osa katkeroituu..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan, hyvin sanottu! Ei tosiaan pitäisi eksyä moisille palstoille - siellä ei varmasti kukaan voi pysyä täysin coolina, aihe todellakin kun on vapaa.. ja sana myös. Huhhei.

      Poista
  5. Ensinnäkin sinähän et ole iso, mutta tiedän... toivoisin itsekkin olevani pienempi enkä tällainen iso honkkeli.

    Tuolla keskustelipalstoillahan se tiedetää ; ) Kyllä se itsellä on ainakin tarve laittaa muistiin itselle kivoja juttuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, tavallaanhan tämä on nykyaikainen päiväkirja.. okei, kohtalaisen julkinen sellainen mutta anyway. Hyvä tapa tallentaa ajatuksiaan, haaveitaan, fiiliksiään. Ja ihanaa kun joku ymmärtää mistä puhun (siis mitä tulee kokoon ja ulkonäköön) :)

      Poista
  6. No heh ja heh :D
    Ei oltu suosittuja kouluikäisenä, ei sitten yhtään täälläkään. Vähän outo taisin olla, eikä taatusti pidetty nättinä. Olen ilmeisesti vieläkin. Ja ammattiveikkauskin menee pahasti metsään!
    Mulla muuten ilmeisesti jotain vikaa tässä näytössä, kun tuo vararavinto ei näy tänne saakka!! O-m-i-t-u-i-s-t-a... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on katsos Rilla hyvä käsitelty pois kuvista - se vararavinto ;D Tai ehkä rankkasin vaan huonosta kuvakulmasta otetut kuvat veks.. Minä muuten olen hetken ollut sittenkin luokan suosituin tyttö - sain nimittäin ekalla luokalla hymytyttöpatsaan! :)

      Poista
  7. No just, olihan melkoinen analyysi. Olen kuullut Vauvalehden keskustelupalstoista aiemminkin, mutten ole sinne koskaan uskaltautunut. Tuntuu, että siellä ruoditaan kyllä ihan kaikki ja juuri tuollaiseen varsin negatiiviseen sävyyn.

    Itse muistan aloittaneeni bloggaamisen ulkomailla asuvana ja vähän samaan tyyliin ajatellen kuin Johanna tuossa edellä. Omakuvia en juuri ole uskaltanut omassa blogissani esitellä, jollei kyseessä ole joku kouluprojekti, mutta mielestäni jokainen bloggaaja on vapaa tekemään niinkuin itse haluaa ja eihän näitä ole kenenkään pakko lukea tai katsella, jos ahdistaa ;-)

    Mukavaa viikon alkua sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Palstoilla näköjään todella ruoditaan ihan kaikki. Omaa blogiani siellä onneksi ei ole ruodittu - ehkä tämä on liian tavis blogi ruodittavaksi. Hyvä niin :) Tai sitten en vaan ole moisia keskusteluja huomannut - hyvä niinkin :) Kivaa viikkoa myös sinne suunnalle! Muistan btw sun yhden asupostauksen! Tai lähinnä kyseessä oli saapaspostaus - ne IHANAT Anthron(?) ruskeat saappaat!! :)

      Poista
  8. Heh, no kuinkas sattuikaan, että minäkin juuri eilen satuin uskaltautumaan laittaa itsestäni poseerauskuvia. :-D

    Ja minä ainakin toivon sinulta jatkossakin näitä Dagens-kuvia, sillä saan niistä ideoita kaivaa kaapista jotain unohtuneita vaatteita takaisin käyttöön.
    Mut mä sit vissiin olenkin vaan yksi sellainen uskollinen ihailija joka huokaa Ooh ja Aah... ;-D

    Mukavaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinne myös kivaa viikkoa! Kävinkin jo ihastelemassa sun asua ;D

      Poista
  9. Hihii. Tuo av-palsta on ihan legendaarinen analyyseineen ja juttuineen. Juuri tässä taannoin lueskelin yhtä omaa blogiani koskevaa ketjua ja jäin miettimään ihmisten ajatustenjuoksua vähän ihmetellen. Omasta mielestäni vaatteet ovat osa arjen estetiikkaa, asia, josta syystä moni blogiaan pitää ja vielä usemapi niitä lukee; koen lisäksi tyylikysymykset kiinnostavina. Päät katkon omistakin kuvista aika usein, enkä usko että kukaan jää mistään paitsi ;-)

    Mukavaa tiistaita sinne ! Neuleessa on kivat hihat ja huivi on kieltämättä kauniin värinen !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thanks, minäkin pidän juurikin noista hihoista! Ja totta, mulla sama tunne - kukaan ei jää mistään paitsi vaikka päät puuttuu ;D Oikeasti, näyttäisin kyllä naamanikin jos kokisin sen olevan esittelykelpoinen mutta kun ei niin ei. Mistähän nuo av-keskustelijat bongaavatkin kaikki blogit ruodittavikseen, hassu juttu!

      Poista
  10. No huh huh mitä analyysia. Aiemmin kuvailin enemmän päivänasuja..nyt kotiäitinä trikoissa päivät pomppien en niinkään. Ja todellakaan en ole ollut se luokan suosituin ja nätein tyttö joka haaveilee mallinurasta :D Pieleen meni siis analyysi minunkin kohdalla. Tavallisten ihmisten päivänasukuvat ovat minusta ihania -inspiraatiota ja ideoitahan niistä haetaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Indeed! Minäkin pidän niistä peruspäivän asuista! Niistä nimenomaan saa inspiraatiota itselleenkin! Ja kieltämättä itse ainakin tykkään päivänasu-postauksista, ne on hauskoja! Siis ei omani, vaan muiden. Että eikun kuvia vaan kehiin, kotiasut kunniaan!

      Poista
  11. Suomalaisilla on oikeasti isosti ongelmana kateus. Ja uskoisin tällaisenkin analyysin syynä olevan aika pitkälle juuri se. Kateus, kun itse ei uskalla tai osaa kirjoittaa, kertoa, kuvailla tai tehdä vastaavaa. Ehkä osaa, puuttuu rohkeus ja tieto. Mieli ehkä tekisikin, mutta ei kuitenkaan. Ja sitten ärsyttääkin ne, jotka uskaltavat, osaavat, rohkeasti tekevät ja vieläpä kirjoittavatkin hienosti ja kauniisti. Näinhän se on, valitettavasti. Sanoisin enemmänkin näinpäin,että tällaisen mielipiteensä antaja toivoo omaa egoansa ylemmäksi mollaamalla muita. Ja miksi niin moneen asiaan linkitetään ulkonäkö? Onhan se, ajatella..... saatat olla kaunis ulkoisesti että sisäisesti, oman elämäsi kulkija ja oman polkusi löytänyt. Ja kaikki tullut kuin tarjottimella, mitään et ole itse tehnyt.... niin... Jepjep
    Näitä blogeja mitä minä luen, en näe niissä mitään leuhkimista tai tarvetta hakea suosiota tekemällä itsestään julkkista.. Minäkin kuulun niihin, jotka IHAILLEN JA NAUTTIEN näitä lukee ja selailee. Että kiitos vain sinulle ja kaikille muillekin ihanista blogeista.
    Pakkaspäivää toivotellen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä vaan :D Sama mulla, en edes lue sellaisia blogeja mitkä koen liian julkisuudenhakuisiksi. Tai mitkä eivät vaan muuten kolahda. Miksi ihmeessä tuhlaisin aikani sellaisiin kun lempiblogejanikin on tarjolla yllinkyllin! Blogien lukeminen on keino rentoutua - ja inspiroitua. Toki esim. kateuttakin saa tuntea (en voi väittää olevani tuntematta kateutta esim. Mulberryn Bayswaterista, tai esim. Indiedaysin bloggaajien saamista kutsuista erilaisiin kiinnostaviin tilaisuuksiin) mutta silläkin on rajansa... jos alkaa ahdistaa, kannattaa lopettaa lukeminen...

      Poista
  12. Foorumeissa on helppo esittää nimettömänä kotikutoisia analyysejä, sinänsä huvittavia mutta myös surullisia. Kateudeksi minäkin tuontapaiset tekstit luokittelen.
    No itse olen laiska seuraamaan muotia (ja lehtien teinimuoti ei oikein kiinnosta), tunnustan poimivani blogeista ideoita omaan pukeutumiseen. Olen siis niitä surullisia tapauksia joilla ei ole omaa makua/tyyliä. En lähde hankkimaan juuri tietynlaista asua, mutta kaapista voi löytyä jotain joka sopii tarkoitukseen.
    Luen juuri tämän tyylisiä blogeja joiden parissa viihdyn ja ihailen. Kiitos kovasti näistä

    VastaaPoista
  13. Voi plääh, just tuon takia lopetin joskus Vauvalla vierailut. Onhan siellä hauskojakin viestiketjuja, mutta sitten taas tätä arvostelua, halveksuntaa ja pilkkaamista. Teetpä niin tai näin, niin aina siinä menee joku pieleen. Kaikkia ei voi miellyttää.
    Jos ei jonkun blogi miellytä, niin helpointa on olla menemättä sinne!
    Ja toi hame on edelleen ihana!

    By the way... tuun näillä näkymin 18. päivä sinnepäin, ehdittäisköhän nähdä??

    VastaaPoista
  14. Hah aikamoista tekstiä!:D No voihan sen noinkin tosiaan ajatella, mutta täytyy kyllä sanoa että en usko tuon pitävän paikkaansa. Välillä on kyllä tullut mieleen, että miksiköhän sitä itsekin bloggailen, mutta kivaahan tämä vain on, niin miksipä ei!:)

    Mielestäni päivän asut ovat parhaita, ja uskon että moni muu on samaa mieltä!

    VastaaPoista
  15. En yleensä kommentoi lukemiini blogeihin, mutta nyt tuli tunne että on pakko :)

    En ole ikinä tykännyt kateudesta, ja omasta mielestäni olen ollut koko 30 vuotisen elämäni aikana vain ehkä muutaman kerran -hetken - kateellinen toisille ihmisille jostain.... Mutta nyt lisäksi vanhemmiten olen ymmärtänyt asiaa mielestäni paremmin. Miksi olla kateellinen toiselle? Ei se ole minulta pois, jos joku toinen on jonkinlainen, omistaa/saa/hankkii jotain jne eli ihan vaan esimerkki kun tämän blogin Marja remontoi kotinsa perheelleen sopivammaksi oman makunsa mukaan, eihän se tarkoita että minä en saa remontoida/sisustaa omaa kotiani meidän perheelle sopivaksi.

    Ei se, että minä olen ollut onnekas ja saanut kolme lasta tee toista lukijaa lapsettomaksi. Ei se, että toisella on enempi rahaa käytössään, ole minun pankkitililtäni pois.
    Ei se, että minä olen tämän näköinen, tee toisesta lukijasta kauniinpaa/vähemmän kaunista.
    Se, että minä olen ottanut ison pankkilainan saadakseni perheelleni omakotitalon, ole syy miksi toinen lukija asut toisella tavalla.

    Minä olen kiitollinen teistä kaikista kotianne, vaatteitanne, arkeanne jne jne raottavista "julkkiksista" ;D Kotiäidin päivän piristyksia monesti ja nautin siitä kun ihmiset on onnellisia :)

    VastaaPoista
  16. Olipas ihanan piristävä postaus! Vauva-lehden AV-palstaan voi aina luottaa, jos elämä tuntuu tylsältä :)

    -Mia

    VastaaPoista
  17. Huivi on kaunis ja niin olet sinäkin Marja! Asusi oli muutenkin tosi jees.

    Niin, en itse pidä blogia enkä tunne siihen minkäänlaista tarvetta, toisin kuin siihen, että seuraan blogeja =)) Tähän ikään olen huomannut, että nämä netin ihmettelijät ja niin "fiksusti" toisia ihmisiä analysoivat anonyymit tyypit ovat itse juuri niitä, joiden itsetunto on kadoksissa. Olen törmännyt elämäni aikana useampaankin sellaiseen ihmiseen, joka kohottaa omaa itsetuntoaan mollaamalla toisia ihmisiä. Ja olen hankkiutunut näistä ihmisistä eroon. Moni varmasti tuntee lähellään ihmisiä, jotka vain ottavat ja ottavat, mutta eivät anna tilalle mitään. Varsinkaan mitään positiivista.

    Ja aika varmasti kyseessä on tällaisissa kirjoitteluissa nainen. (Kuten myös lähipiirin ihmisissä, jotka syövät enemmän energiaa kuin antavat sitä toisille. Erityisen pahoja tapauksia ovat todella heikon itsetunnon omaavat yksinhuoltaja-alkoholistiäitien tyttäret... Toisaalta ehkä ymmärrettävää) Surullista ja säälittävää kaiken kaikkiaan tuollainen nettikirjoittelu, aivan kuin kirjoittaisi tuntemastaan henkilöstä.

    Antaisin tällaisten kommenttien mennä ohi ajatuksella hankipa sinä kirjoittelija sellainen asia kuin oma elämä. Näillä kirjoittelijoilla se elämä taitaa koostua vihreästä naamasta ja kateudesta! Itse haen näistä blogeista iloa, piristystä ja inspiraatiota ja hyvin on toiminut!! Eikä näitä blogeja kannata noin tosissaan ottaa, että alkaa määrittelemään blogin pitäjiä tuohon tapaan. Toki näitä ylemmyydentuntoisia ihmisiä maailmassa riittää...

    -saila-

    VastaaPoista
  18. Ko. keskustelupalsta on foorumi, jolta on parempi pysyä poissa... Ei näillä blogeilla julkisuutta haeta. Tämä on vain kiva ja koukuttava harrastus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan. Tai kuka hakee mitäkin. Itse lähinnä koen asian niin, että blogi saattaa tuoda tullessaan muita kivoja juttuja.. mitä, sitähän ei voi ilman kristallipalloa tietää. Ainakin minulle tämä on tuonut jo monta uutta blogiystävää - ja pari ystävää ihan oikeaankin elämään! Siitä ei voi olla kuin iloinen ja onnellinen! Ihan huippujuttu löytää tällaista kautta vielä tämän ikäisenä uusia sielunsisaria :)

      Poista
  19. Mielettömän hieno analyysi, kyllä toiset osaa:)

    Mä en oikein taivu noihin dagens-kuviin, pokka ei vaan pidä (mun kuvaustaidoilla ei ole mitään tekemistä asian kanssa). Ja jos jonkun vähemmän onnettoman kuvan onnistunkin ottamaan, niin ilman päätä kiitos:)

    Ja höpönhöpön Marja, sulla on vääristynyt kehonkuva. Vaikka niin tiedän mitä tarkoitat;)

    VastaaPoista
  20. Hyvä kirjoitus ja aihe hyvä. Luulen että vauva palsta on anonyymi paikka purkaa ahdistustaan. Moni nainen on myös kokenut kateutta elämässään, koska kukaan ei ole tässä "täydellisessä" maailmassa täydellinen tai valmis mitenkään. Kateutta vaan ei yleensäkään kerrota julkisesti kellekään vaan pidetään salassa ja unohdetaan nopeasti. Se on häpeä. Toisaalta naisilta vaaditaan hyvin paljon tässä maailmassa että olisi riittävä tai täydellinen. Pitää suoriutua hyvin töistä, olla liuta ystäviä ja kyläilykavereta, olla hyvä mies joka aiheuttaa kateutta muissa naisissa, mies ei saa kuitenkaan pettää? Pitää olla rahaa sisustaa, hankkia kauniita vaatteita ja matkustella. Lisäksi pitää omata se hyvä tyylitajukin, koska rahallahan ei saa tyyliä. =) Niin ja lasten pitää olla tietynlaisia ja oppia tietyssä tahdissa asiat. Tässä vain naisten lista. Miehillä omansa.
    Itse aloitin bloggaamisen ja keskeytin alun jälkeen. Enhän osannut kirjoittaa, ei blogini saanut heti satoja lukijoita ja monia kommentteja. En osannut kuvata hyviä kuvia hämärässä jne. =) En ostellut jatkuvasti uusia tavaroita joita kuvailla. Nyt blogi jäissä ja mietin jaksanko itselleni tehdä sitä ja julkaista joskus.
    Itselleni blogit ovat korvanneet paperilehtiä. Blogeissa kuvia kauniista kodeista,asuista, ruuista jne. Välillä ei jaksa katsoa niitä tai lukea kuten ei lehtiäkään ja sitten taas innostuu. =)

    Mulla muuten oli samainen hame joskus mutta tein siitä tasareunaisen. Nyt kaduttaa, koska käyttöä ei juurikaan enään ole kun tuli vaan tavallinen hame. Huivi ihana!

    VastaaPoista
  21. Joo, syväanalyysia parhaimmillaan Vauva-foorumilla. Oliks tää topikki heti sen jälkeen, missä äidit esittelee synnytyksissä tärvääntyneitä toosiaan? ;)

    Minä pidän päivän asu -postauksista siksi, että voin näiden reikäisten legginsieni keskellä haaveilla siitä, että olisin itse yhtä kivasti pukeutunut.
    Eli anna palaa Marja (ja kaikki muut bloggaajat)!

    Tiina

    VastaaPoista
  22. Minusta blogit ovat ihania päivän piristyksiä. Vähän kun sattuisi kahvin kanssa ihan paras lehti, jossa on just oman maun mukaisia mahtavia juttuja. On valikoitunut sellaisia lempiblogeja, jotka "toimittavat" takuuvarmasti ihania ja inspiroivia juttuja, josta voi ammentaa omaan kotiin, pukeutumiseen, ja vaikka mihin. On kiva elää bloggaajien mukana ja tulla tutuiksi täällä nettimaailmassa. Ja tykkään tosi paljon asupostauksista ja mieluiten pään kanssa jos mahdollista, koska olen saanut niistä paljon ideoita. Pakko sanoa,että sellaiset asupostaukset, jossa selvästi joku haluaa kerta toisensa jälkeen tuoda ilmi kalliista kalliimmat merkit vähän kuin itse tarkoituksena, eivät sytytä ja tämä ei kyllä koskenut sinua. Lisää vaan Ihana-Marja!

    VastaaPoista
  23. Voihan tuollaiset kommentit olla monenkin bloggaajan kohdalla olla tosia. Ei kyllä sinun. Blogisi on aivan superkivaa katsottavaa luettavaa ja katsottavaa. Aina odotan uutta bloggaustasi.

    VastaaPoista
  24. olipas analyysi. No onneks aika kaukaa haettu vai mitä? Päivänasut on yhtä hyviä postauksia kun muutkin, luen sinun ja muita blogeja erittäin mielelläni jatkossakin :)

    VastaaPoista
  25. Hyvä postaus:) Ja tuo pää poikki oli parasta :D. Asusikin on oikein mukava ja kaunis. Hei minulla olisi yksi kysymys sinulle, kun olet käyny tuolla Santorinilla, niin mitä paikkaa/kylää suosittelisit majoittumiseen. Eli onko Kamari, Imerovigli, vai joku muu hyvä? Kesäks suunnitellaan matkaa ja on mietitty omatoimimatkaa tai Apollon tarjoamia vaihtoehtoja. Emme lähde sinne perinteiselle rantalomalle vaan meinaamme kierrellä myös pitkin saarta ja ihastella maisemia. Lapset ei lähde tällä kertaa mukaan.

    VastaaPoista
  26. Kyllä varmasti jonkun verran on niitäkin täällä blogimaailmassa jotka tekevät asukuvia koska kaipaavat huomiota. Eikä se minun mielestäni ole lainkaan huono asia, päinvastoin. Vielä kivempi jos huomiota haluava ihminen löytää oman ihailijakuntansa. Vauvafoorumillahan naiset päästelevät anonyyminä niitä höyryjä pois joita eivät uskalla omana itsenään sanoa. Siellä se pidemmän ajan turhautuminen näyttää sitten purkautuvan. Mun mielestä päivän asu-kuvissa on hirvittävä homma ja onhan se vähän koomista posettaa yksikseen kameralle mutta harrastus se on kait sitten siinä missä joku muukin:)

    VastaaPoista
  27. Äh, itse ainakin ajattelen näitä blogeja vähän kuin "virtuaalisina naistenlehtinä". Kiva piipahtaa tavallisten naisten vaatekaappeihin, lukea arkisista jutuista ym. Itselleni ainakin tämä on uusi kiva harrastus!
    Ja kuten tuolla aimmin joku kirjoitti, kateus on kumma juttu joka varsinkin tuolla keskustelupalstoilla nostaa päätään harmillisesti.
    Terveisin entinen koulukiusattu eikä todellakaan suostituin tyttö luokalla :)

    VastaaPoista
  28. Eikä!? Mahtava analyysi jossa ei oo päätä eikä häntää! :D Mie sitte varmaan oon ruma ja hyljeksitty ym ko mullei oo ommaa blogia :D :D (vitsivitsi, sitähän sää kysyit)

    Mie ku löysin nämä sisustuspainotteiset tai sisustusta sivuavat blogit kesällä niin mie oon ollu ihan koukussa näihin siittä lähtien :D Sisustusblogien lukemisesta on tullu mulle uus kolmos-intohimo-harrastus :D ja tämä sinun blogi kuuluu kans minun lemppareihin :) Terkuin, ooh ja aah (hihi)

    Ja sitte, sie et varmaan usko mutta sinun kuvista sie oot just semmonen mitä taas mie joka paikassa ihhailen että miten joku ossaa pukkeutua nuin kivasti ja tyylikkäästi silti rennosti :) Ja ihan oikiasti tarkotan tuota <3

    VastaaPoista
  29. Heh, olipas huikea analyysi :) Eiköhän jokainen kerää itselleen sen sopivimman "paketin" blogeista joissa on kiva käydä. Asupostaukset on mielestäni kivoja päällä tai ilman. Niistä saa välillä oivalluksia omaankin garderoobiin ;D

    VastaaPoista
  30. Reps.... mikä analyysi :)) Mapsin muodin termi "virtuaalinen naistenlehti" oli osuva ilmaus, sellaisena minäkin blogit koen. Ne "oikeat naistenlehdet" tuntuvat monesti toistavan itseään. Virtuaalisten plussapuolena vielä ilmaisuus ja jos jokin juttu ei miellytä, surutta seuraavan blogin kimppuun vain. Valinnanvaraa löytyy enemmän kuin marketin lehtihyllystä, asupostauksista saa hyviä vinkkejä omaan pukeutumiseen ( samaa ei voi sanoa Gloriasta...), sisustusjutuissa pääsee kurkkimaan muiden huusholleihin ja ruokapuolikin saa kaipaamaansa virkistystä blogeista.
    Jatka valitsemallasi linjalla, olet sitten päällisenä tai ilman :)))

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)