lauantaina, joulukuuta 03, 2011

{ salmiakkia }

kk

Minun piti eilen ihan vaan käväistä (autolla) firman epävirallisissa pikkujouluissa...
vaan kuinkas sitten kävikään... salmari vei voiton ja kotiuduin yhtäaikaa aamulehden ja 
oman aviosiippani kanssa... ;D  Tänään onkin sitten ollut koh-ta-lai-sen vetämätön olo...
Tämän takia olen mielelläni usein autolla - mikään ei ole turhempaa kuin tällainen päivä. 
Kun ei saa mitään aikaiseksi. Nuorempana moinen ei niinkään haitannut - näin  vanhemmiten 
musta on selkeästi tullut mukavuudenhaluinen... yhtään päivää ei malttaisi tuhlata pelkkään
vetelehtimiseen.

Olen btw todennut salmarin sopivan minulle - siis pelkästään salmarin ja veden. Kun pysyn
tuolla akselilla koko illan, ei minulla yleensä ole yhtään huono olo seuraavana päivänä...
Mutta eilen taisin tehdä muutaman virhevalinnan baaritiskillä, huoh ;)

Sain sentään siivotuksi iltapäivän aikana - oli taas pakko sillä kivipölyä tuntui olevan ihan
kaikkialla :( Nyt on onneksi kosteiden tilojen lattiat ja seinät hiottu joten jospa tuon pölynkin
määrä siis pikkuhiljaa vähenisi... syytä olisi! Siivouksen jälkeen napsin muutaman uuden
keittiökuvan - olkaa hyvät. Edelleenkin siis välitila on suurensuuri kysymysmerkki... tiedän
mitä haluan (sen grafiitinharmaan betoniseinän pienellä kiillolla) mutta en ole vielä varma
miten ja millä moinen toteutetaan. Ja miten välitila tuolla kulmassa rajautuu?

Uusille lukijoille vinkkinä - vanha keittiömme löytyy täältä arkiston kätköistä :)
Nyt hetkeksi höyrykaappiin "saunomaan" - ja sitten odottelemaan pizzaa... 
veikkaan, että unikin tullee tänään suht ajoissa... ;) 



29 kommenttia:

  1. Ihana uusi keittiönne! Tuo modernin ja hirren kontrasti on mahtava! :gt)

    VastaaPoista
  2. Kerrassaan mahtava tuo teiän uusi keittiö! Tykkään siinä joka kohdasta, nuo sokkelin (vai mikä onkaan?) valaistuksetkin! Niin buenot! Tosi kaunis kokonaisuus :D!

    VastaaPoista
  3. Ooo, nyt se on jo tuossa vaiheessa! Upea!

    Olette kyllä olleet ahkeria remppaajia, mutta kyllä kannatti - joulupuuhat uudessa ihanassa keittiössä :-)

    VastaaPoista
  4. On se vaan hieno! Toivottavasti nään pian livenä, viimeistään helmikuussa.

    VastaaPoista
  5. Heippa,

    Kaunis keittiö teillä, hyvin eri tyylinen kuin aiempi. Kaunis oli vanhakin, mutta tämä tuntuu enemmän tyyliltäsi. (sen mitä blogimaailmassa sinua olen oppinut tuntemaan :)

    Meillä oli myös työpaikan pikkujoulut Ilonassa, ja kotiuduin hyvissä ajoin juuri vuorokauden vaihduttua lauantaiksi, ja mikä parasta, säästyin päänsäryltä!

    Kärsivällisyyttä remontin keskelle, vielä se pölyn keskellä asuminen palkitaan!!

    Terkuin, ylöjärveläinen lukijasi

    VastaaPoista
  6. Ihana! Hyvältä näyttää! Onko kaappien alalaidassa led-nauhaa?

    Memmu

    VastaaPoista
  7. Upeit kuvia keittiöstä!

    Hihi, välillä on lupa tuulettua ja firman pikkujoulut on yleensä aika hauskoja ja ne bileet tuntuu aina kestävän aamuun asti. Muakin vaan harmittaa että aamuun asti valvominen pelkästään aiheuttaa sen että on todella vetämätön olo seuraavan päivän.. Drinkeillä saattaa olla osuutta asiaan mutta mut pelastaa monesti se että syö pizzaa ja juo vettä tarpeeksi :D

    VastaaPoista
  8. Kylläpä ilme muuttui paljon ! Ihanan avara keittiö teillä.

    Itse saimme oman keittiörempan valmiiksi viime viikolla. Mietimme harmaata sisustuslaastia välitilaan, mutta se olisi pitänyt suojata lasilla emmekä halunneet sitä. Me nostimme välitilamateriaalin kattoon asti, mutta muitakin kivoja vaihtoehtoja mietittiin, esim. liitutaulumaalia yläosaan.

    Mukavaa sunnuntaipäivää sinne !

    VastaaPoista
  9. HEIDISOR - kiitos! Mäkin tykkään periaatteessa tuosta kiiltävän valkoisen ja hirren liitosta.. sopii ainakin paremmin kuin entinen yhdistelmä - se oli niin paljon tunkkaisempi... tosin, haluaisin edelleen valkaista nuo hirret...

    SAILA - kiitosta vaan, tuon sokkelin ledvalaistuksen kehitteli mies ite ;) Mä ensin hieman mietin mitä siitä tulee, mutta tuli hyvä! Loistava tunnelmavalaistus pitää vain ne päällä (himmentimellä toimivat jopa ;) ), ja yövaloinakin toimivat!

    JASSU - joo helppo olla nopea kun on nopeat remppamiehet :D Meillä menisi tollaseen varmaan vuosi kun ollaan ihan peukalo keskellä kämmentä tällaisissa :)

    TERHI - juu näet näet, viimeistään silloin! Kaverisynttärit HopLopissa ja sukulaiset sitten kahvitetaan kotona :) Sitten kun muutkin huoneet rempattu...

    VastaaPoista
  10. YLÖJÄRVELÄINEN LUKIJA - oi, sä toimit siis fiksummin... :) Munkin piti mutta ääh, kun tiesin pääseväni miehen kanssa samalla taksilla niin ei ollut kiire minnekään - paitsi tanssilattialle ;D Ilonassa en ole vielä käynyt kertaakaan - tosi ei liene ihme sillä käyn nykyään niin harvoin yhtikäs missään. Nyt oltiin Gloriassa. Ja kiitos, jospa tosiaan pahimmat pölyt olis nyt selätetty - tosin pölyä on kyllä edelleen kaikkialla, seinissä, katossa.. luulisin ainakin.

    MEMMU - kiitos :) Ja juu juurikin lednauhan mies sinne viritteli. Yllättävän hyvä tuli! Mähän siis bongasin sen jälkeen kun keittiön yläkaapistot oli kiinnitetty paikoilleen muutaman aivan ihanan keittiökuvan missä yläkaapistojen taakse oli viritelty lednauhat.. olisin halunnut sellaiset! Mutta tääkin vaihtoehto on ihan jees. Ainoa mistä en täysillä tykkää on tuo kulmauuni (you know :) ) mutta menköönsä. Ja liesituuletin on aivan eri sävyinen kuin kaapistot - sitä mietin pitäisikö sittenkin vaihtaa samanlaiseen mustaan?! Kuinkas teillä, joko olette kotiutuneet uuteen asuntoon?! Terkkuja!!

    VastaaPoista
  11. REETTA - kiitti! Livenä tykkään enemmän kuin kuvissa :) Kuvissa korostuu sellaiset jutut mitkä ei livenä pistä niinkään silmään.. ja juu, se lienee mun salmarilinjan salaisuus - otan aina salmarin ja ison vesilasillisen. Ja kun tuosta linjasta ei lipeä on tuloksena selvä humala :D siis kokoajan täysin selkeä olotila, eikä kankkusesta tietoakaan. Mutta parilla drinkillä senkin saa näemmä aikaiseksi... huoh ;)

    PETRIINA - kiitos! Onneksi keittiö on edes noin tilava sillä se on meidän ainoa ruokailutila - meillä ei siis ole mitään erillistä ruokailunurkkausta missä tarjoilla vieraille kahvit.. aina keittiössä. Mikä on tylsää mutta minkäs teet kun ollaan tällainen talo aikoinaan hankittu ;) Mä muuten taisinkin joskun käydä sun blogissa ihailemassa teidän uutta keittiötä!! Unohdin varmaankin jättää puumerkkini. Bongasin Decosin sivuilta jonkun laastimateriaalin mikä kiillotettais saippualla (?) eikä siihen tarvitsisi lasia päälle... sitä siis harkitsen. Toisena vaihtoehtona ISOT mustat laatat..

    VastaaPoista
  12. IHANA toi keittiö!!! Me tullaankin sittenkin teille kylään :) Ja toi hirsiseinä, kiiltävät kaapit ja kivitaso natsaa kyllä niin hyvin yhteen, että oksat pois! Ihanaa sunnuntaita, toivottavasti olet jo toipunut :)

    VastaaPoista
  13. Aivan ihana, mä myös RAKASTAN tuota hirren ja modernin liittoa. Voi huokaus, ja siis vaikka joutuu pyyhkimään niin onhan se aina ihana pyyhkiä uutta ja mieleistä :)

    VastaaPoista
  14. Tyylikäs uusi keittiö! Onnea:)

    VastaaPoista
  15. Oi vitsit kun on ihana! Tahtoo kans upean valkoisen keittiön!

    VastaaPoista
  16. Upealta näyttää! Mukavaa sunnuntai illan jatkoa =)

    VastaaPoista
  17. Raikas ja kaunis keittiö! Paljon kivoja hetkiä keittiöönne :)

    VastaaPoista
  18. Saitte kyllä kauniin keittiön! Ihan sun näköistä! Tykkään tuosta hirsiseinästä, tuo mukavan tunnelman selkeälinjaiseen keittiöön.

    VastaaPoista
  19. Voi, miten hyvälle näyttää! Hieno! Ihanaa, kun saitte uuden keittiön jouluksi.

    VastaaPoista
  20. Oij, miten kaunis keittiö! Voi, kunpa joskus saisi uusattua tämän meidänkin. Ihan kivikaudelta teidän keittiöön verrattuna.

    Joskus käy just noin, kun ajattelee vaan käväistä... Mullekin sopii nykyään pysytellä vaan jossakin yhdessä samassa juomassa, salmari on hyvääääää! Mutta... Tiedän tunteen, kun tekee sitten niitä virhevalintoja, auts! Ja enää ei todellakaan jaksa kovin usein juhlia, väsymys painaa monta päivää...

    VastaaPoista
  21. Ihana ihana keittiö :) Mie kans tykkään tuosta hirren ja modernin yhistelmästä :) Aivan upean ihana keittiö! :)

    VastaaPoista
  22. Ihana keittiö! kivat nuo astiat eli mistä olet ostanut esim. tuon musta-valkoisen mukin? t.-H-

    VastaaPoista
  23. Moiks! Tuli muuten mieleeni, että tuohon välitilaanhan vois mennä Decosin Tierrafino tms tuote. Decosin valikoimissa on betonimaisia laastipintoja. Opinnäytetyössäni käytin kodarin veskissä sellaista ns stuccomaalipintaa. Hyvää Itsenäisyyspäivän jatkoa :)

    VastaaPoista
  24. Kaunis keittiö! Meillä on myös keittiöremppa lopuillaan. Yhteen seinään (lieden ja altaan yläpuolelle) laitettiin Decosin sisustuslaastia, olikohan Silver Sinfonia nimeltään. Se on periaatteessa mattapintainen, mutta valonosuessa kimaltelee kivasti. Olen siihen tosi tyytyväinen! Siihen sai pintaan suoja-aineen (levitettiin pensselillä), joten nyt se pitäisi kestää kostealla pyyhkimistä. Ajattelin laittaa myöhemmin lasin päälle, jos näyttää siltä, että tuo pinta on vaikea pitää puhtaana... Ihastuin niin Decosin tuotteisiin, että nyt niitä on tulossa muuallekin. Pari yötä on vierähtänyt kalkkilaasteja levitellessä. Harkitsen myös veskin pinnoittamista... vanhojen laattojen päälle saisi kivan pinnoitteen.

    VastaaPoista
  25. Upea muodonmuutos keittiössä, kertakaikkiaan!

    VastaaPoista
  26. MINNAH - no niitä Decoseja minäkin olen miettinyt ja tutkaillut.. pitäisi vaan päästä heidän liikkeeseensä paikanpäälle niitä katsomaan. Kun en osaa pelkkien kuvien perusteella valita... Olisitko sinä niiiin ihana, että ottaisit teidän välitilasta mulle kuvan? Näkisin millainen tuo on livenä?! Ja hih, minä myös olen suunnitellut josko noilla aineilla pinnottaisi meidän alakerran wc:n - suht helppo ja nopea pintaremppa!

    VastaaPoista
  27. ANONYYMI-H - nuo mustavalkoraidalliset mukit ovat löytö Kodin Ykkösestä.. niitä on kolmea erilaista raitaa (eri paksuiset raidat). Maksoivat noin neljä euroa kipale. Eli sellaiset köyhän naisen Tine K -mukit :D Niistä Tine K:n raidallisista lattemukeista siis haaveillen...

    VastaaPoista
  28. Upea!
    Todella erinäköinen kuin ennen.
    Tykkään kyllä. =)

    VastaaPoista
  29. Ihana, tykkään!! Moderni keittiö ja hirsiseinä toimii niin hyvin yhdessä. Ja ihanaa, että keittiö on jo valmiina näin hyvissä ajoin ennen joulua! :)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)