maanantaina, syyskuuta 05, 2011

syksyn sävyjä


Sisustusjuttujen välissä ripaus syksyn sävyjä, päivän asussa...
Dagens: pellavajakku VILA, tunika H&M, housut H&M, huivi ?, laukku Mulberry

Aamulla tuntui jopa hieman viileältä, iltapäivällä mittarin näyttäessä +22 hieman
liiankin lämpimältä... :) Onneksi aina voi heittää jakun ja huivin pois, sekä kääntää 
housujen lahkeita... sukkia en vielä hetkeen suostu jalkoihini laittamaankaan... ;)

Tyttöjen ollessa äsken urheilukoulussaan, kävin itse juoksemassa - olipas ihana ilma!
Suorastaan hikinen - mutta jotenkin luonnosta kyllä silti jo aistii alkavan syksyn...

... tämä on btw harvinaista herkkua - että omatkin päivän kuntoilut on 
kuntoiltuna jo kuudelta illalla! Niitä kuusituntisen työpäivän etuja... :)

... joten nyt kotihommiin!

 

16 kommenttia:

  1. Mukava ja tyylikäs asu!

    Tosiaan tämä on hassua kun aamulla on suorastaan kylmä ja iltapäivällä on kuuma. Yritä siinä sitten pukeutua järkevästi.. ;)

    VastaaPoista
  2. Ihana tuo laukku :) Saako nuita Helsingistä? Minulla on etsinnässä uusi laukku, mutta ei ole vielä syntynyt käsitystä millaisen ostaisi :) Tiger of Swedenillä oli aivan ihanan näköinen nahkalaukku, jota olen kuolannut :) mutta ei se ehkä kuitenkaan ole sellainen, hmmm

    VastaaPoista
  3. Ite kun olen hyvästä kamerasta haaveillut, niin hiukan lohduttaa nämä kuvat, ettei niitä hyviä kuvia aina hyvälläkään kameralla oteta :) Eikä tämä ole mitään räkyttämistä, kaikkihan näkee että sulla on ihan ookoot kuvat, mutta tuollaisia saa huonommillakin kameroilla.

    Nätti nainen olet kyllä ja nätille sopii kaikki vaatteet ja värit, lucky u :)

    VastaaPoista
  4. REETTA - indeed! Ja lapsia on vielä vaikeampi pukea oikein...

    EKATERINA - juu on Mulberrylla liike Hesassa, sieltä varmastikin saa. Tai nettiputiikista jostain. Mun versio on secondhandia enkä siten voi olla 100% varma että on aitokaan. Mutta kelpaa minulle :) Mä myös pitkään haaveilin Tiger of Swedenin hieman vastaavasta, isommasta, oakin sävyisestä laukusta. Sitten ostin sen :) ja olen kyllä tykännyt. Tosin on aika vähällä käytöllä ollut sekin - olan yli laukut on enemmän se mun juttu :)

    VastaaPoista
  5. ANONYYMI - meni aamukahvit väärään kurkkuun :D Kato sehän siinä just onkin, ettei rumasta kohteesta saa hyviä kuvia edes kunnon järkkärillä!! Varsinkaan peilin kautta otettuina kun kuvista siten harvoin tulee hyvälaatuisia. Nämä ylläolevat kuvat oli harvinaisen tarkkoja mutta olen ihan tarkoituksella leikkinyt kuvankäsittelyohjelmalla ja syventänyt värejä yms. Ja pärstäkuvat on ihan tarkoituksella mulla miltei aina hieman tärähtäneitä koska en halua esitellä täällä jokaista ryppyäni. Mutta ehkä tosiaan mun kannattaa tämän ikäisenä jo lopettaa nämä huonolaatuiset päivänasukuvat tykkänään. Juuri eilen viimeksi mietin onko tällaisissa mitään järkeä. Mutta sinulta sain vastauksen - ei ole.

    Sinänsä harmittaa sillä olen kuvitellut osaavani edes hieman valokuvata - mikäli kommenttisi koski kaikkia ottamiani kuvia. Tai sitten meillä on vaan erilainen käsitys hyvistä kuvista :)

    VastaaPoista
  6. Næin valokuvaajana tæytyy sanoa, ettæ ei ole totta :) Ei kait pitæisi ollenkaan reagoida tæhæn, mutta teen silti...
    Ensinnækin omakuvaa otettaessa "ohimennen" ei voida olettaa, ettæ kuva olisi tæysin skarppi. Se voi olla, mutta miksi sen pitæisi? Kuvan skarppius ei ole kiinni pelkæstææn kamerasta tai kuvaajasta, vaan næistæ kahdesta yhdestæ plus siihen liitettævæstæ luovuudesta! Kuvissasi ei Marja ole mitææn vikaa! Næmæ ovat juuri hyviæ kuvia tæhæn postaukseen! Lisææ vaan :)
    t. ekaterina
    Ps. anonyymille vielæ:

    VastaaPoista
  7. Hei Marja,

    Anna anon kommentin jäädä omaan arvoonsa!
    Just eilen saikkupäivän iloksi selasin koko sinun blogin läpi ja mietin , että vaikka meillä on ikäeroa muutama vuosi :0) niin monet jutut voisivat olla minun kirjoittamia, niin samalla aaltopituudella ollaan. Ja päivän asut on ihan parhaita!
    Sinun blogi on minun mielestäni "aito", ei kuvien ja tilanteiden lavastamista ja ällö siirappisia juttuja kulissit kuntoon elämästä :)
    Joten olet ehdottomasti suosikkiblogistini!

    Terveisin
    Päivi

    VastaaPoista
  8. Osaat kuvata! Ihana tunnelma näissä kuvissa, niistä välittyy hyvä mieli. :) Jatka päivänasukuvien kanssa, pliis!

    Ja vielä, en ehkä olekaan ennen kommentoinut, mutta aivan ihana koko blogi sinulla. Olen seurannut jo pitkään. :)

    VastaaPoista
  9. Eh. No jopas! Vai että pitäisi päivänasukuvat jättää väliin Höpö, kaunis oot! Jos sinä lopetat, niin pitää munkin ja siihen hyytyy koko blogi täällä päässä ;) En minäkään halua mitään close up-kuvia näytää itsestäni. Ei viitsi järkyttää nuorempia lukijoita...
    Asu on ihana, voisi olla suoraan mun kaapistani :D

    VastaaPoista
  10. Jee jee, olen niin fiiliksissä, että ihan kohta saa taas kaivaa aamuisin kaapista huoletta takkia, kaulahuivia ja saappaita päälle! Nyt on vielä iltapäivisin tullut joko hiki tai märkyys, himputti näitä vaihteleviä säitä!

    Tuli muuten mieleen, että pitäisi munkin välillä vähän hoitaa tuota laukkua... Sinun on ihanan kiiltävä! Millä aineilla hoidat sitä?

    Ja pakko nyt lyhyesti kommentoida.. Et todellakaan saa lopettaa näitä dagens-kuvia! Tahdon edelleenkin saada inspiksiä sun ihanista vaatteista!

    VastaaPoista
  11. Häh?! Marja, kuvasi ovat loistavia! Olet kaunis ja tyylikäs, upea nainen. Päivänasukuvia tahtoo hän jatkossakin.

    VastaaPoista
  12. Hei, olen sun blogisi kävijä jo pidemmän aikaa, mutta nyt on pakko kommentoida blogisi tekstejä: toi isolla kirjoitettu teksti blogisi infossa on tosi vaikeasti luettavaa fonttimallia, samoin jossain muissakin samalla fontilla kirjoitetut teksit. Sorry, tää on vain mun mielipide. Muuten sun jutut on hyviä ja jatkan blogisi lukemista.

    VastaaPoista
  13. EKATERINA - kiitos sanoistasi! Kieltämättä mua jäi sen verran vaivaamaan koko juttu, että edelleen mietin kannattaako mun tätä koko blogia edes kirjoitella. Kynnys omien valokuvien (siis itse ottamien) julkaisuun, saati tosiaan omiin kuviin senkun nousee. Tietysti blogi voisi olla vaan inspiraatiokuvia vaikka vailla tekstiäkin mutta pidemmän päälle, onko sellainen blogi tylsä? Mene ja tiedä.

    PÄIVI - eikös se ikä ole vaan niitä numeroita.. ;) toteaa täällä paraskin puhuja 4-kympin kriisissään.. huoh! Mutta siis juu, mulla vaan on niin huono itsetunto että hetihän tuollaiset kommentit pistää miettimään asioita tarkemmin. Kiitos kauniista sanoistasi! Mä en vaan osaa esittää mitään, missään, valitettavastikin välillä :) What you see is what you get.

    RILLA - heh, ikätoveri ymmärtää parhaiten ;) Tosin onhan meillä aivan eri lähtökohdat julkaista kuviamme, vähän niinkun kaunotar ja hirviö. Mä siis tuo jälkimmäinen.

    JASSU - syksyn ainoa hyvä puoli, syysvaatteet :) Eilen olikin niiiiin syksyinen keli, että nyt kesää ei kyllä ole enää jäljellä. Tuo laukku on miltei käyttämätön, ehkä siksi kiiltää?! ;) En siis ole hoitanut mitenkään.

    ANIA - no juu, mene ja tiedä. Ainakin tykkään valokuvaamisesta, toivottavasti en sitä intoa kadota. On henkireikä juoksemisten ja bloggailun lomassa :)

    ANONYYMI - siis mitä fonttia tarkoitat? Missä infossa on joku iso fontti? Oletan että tarkoitat tuota blogini banneria? Ja sanaa tervetuloa? Ja jossain valokuvissa käyttämääni fonttia? Sen ei ole tarkoituskaan olla niin selvä - sillä kirjoitetut jutut eivät sisällä mitään kovinkaan informatiivista :) Itse rakastan kyseistä fonttia (kuten muitakin vastaavia) joten tuskin luovun siitä ihan heti, kun vasta sen löysinkin hetki sitten :)

    VastaaPoista
  14. Minusta tätä sinun blogia on ihan mielettömän ihanaa seurata, ja välillä vaan katsella. Tämä on niin taidokas, sellainen aikakauslehtityyppinen. Asukuvat ei saa loppua, minusta nekin on niin taidokkaita! Ainakin minä oikein odotan niitä.

    VastaaPoista
  15. Moikka!
    Ihana blogi sinulla. Ja valloittavat tytöt. :)
    Kysyisin ihan aiheeseen liittymättä, että paljonko tuollainen Mulberryn laukku maksaa? Itse olen kovasti mieltynyt siihen, mutta en ole kuitenkaan saanut vielä aikaiseksi selvittää sen ihanuuden (korkeaa) hintaa. :)

    VastaaPoista
  16. BUSINESSWOMAN - hih, jaa taidokkaita :D Mutta kiitos kehuista, aikakausilehtityyppinen kuulostaa kivalta, juuri siltä minkälainen haluankin blogini olevan.

    ANONYYMI - moikkamoi ja kiitos!! :) Mun laukku on secondhandia eli en osaa kertoa minäkään tarkkaa hintaa uudelle. Käsittääkseni hinta on jotain 700-900 euron välillä, mallista ja koosta riippuen... Hirveä hinta siis... :(

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)