maanantaina, syyskuuta 19, 2011

captain says...


Minun oli pakko ostaa uusin Talo&Koti -lehti, ylläolevan kuvan vuoksi...
(ja kas kummaa, sama kuva löytyy lehden kotisivuiltakin...)
No anyway, kuvassa huomioni kiinnittyi tuohon lattiavalaisimeen - ja koin 
rakkautta ensi silmäyksellä... :) Olen tosin törmännyt kyseiseen valaisimeen
aiemminkin, ihan livenä, mustaan versioon - mutta siinä lampun sisus oli kuparin 
värinen, ei siis niin mun juttu...

.... mutta tämä valkoinen... tahtoo tahtoo tahtoo!

Minut erottaa uudesta rakkaudestani ainoastaan valaisimen hinta, yli 400 euroa.
Ei kellään olisi tällaista ylimääräisenä missään nurkassa pölyttymässä...?! ;)
Töissäkin pohdimme kyseistä valaisinta - rakkauteni jakoi mielipiteet hyvin jyrkästi...

Kyseessä on By Rydénsin Captain-valaisin. 
Jännästi tuossa alemmassa kuvassa näyttää kuin sisus olisi kuparinen?Muutama muukin By Rydénsin valaisin minua puhuttelee... kuten esimerkiksi
allaolevat valaisimet, mallia General ja Sergeant.
Itseasiassa, tuo Generalhan meillä onkin... tai ainakin hyvin lähelle tuota
oleva malli minkä sorruin tilaamaan puoleen hintaan Ellokselta... voisin vaihtaa
sen tuohon Captainiin lennosta... ;D

Mutta nyt kapteeni käskee Marjaa lähtemään (pitkästä aikaa!!) combat-tunnille :)

maanantaiterveisin,

10 kommenttia:

 1. Mä en ymmärrä, kun sun päivitykset ei näy mun listalla. Jakelin tunnustuksia ja ehdottomasti olisin tänne yhden heittänyt, mutta koska katsoin listaani läpi... loppu onkin historiaa:(
  Seuravalla kerralla sitten:)

  Törmäsin tuohon lamppuu Tukholman Formex messuilla. Tosin se oli siellä erään osaston rekvisiittana. Upea ilmestys!! Valkoinen olisi minunkin valintani:)
  Meilläkin on aito Elloksen kopio tuosta toisesta lampusta;) Tykkään kuitenkin, vaikkei aito olekkaan. Niin tykkäsi Eveliinakin, joka ryösti sen omaan huoneeseensa.

  Oikein hyvää alkavaa viikkoa, täällä on ollut tänään oikein raikas syyssää. Ihana lenkkeilyilma:)

  VastaaPoista
 2. Ihan samaa captain-valaisinta ihastelin. Se on jotenkin niin symppis ja toisaalta taas just hieman teollinen. Voih, sä sentäs jaksoit lähteä combattiin. Mä oon maannut sohvalla ja lukenut viikonloppuna junaan ostamani kirjan loppuun. Ja syönyt suklaata. Hyi mua :)

  VastaaPoista
 3. Lamppu on kyllä hieno, sanoo hän joka vaalii nurkissaan yhtä vanhaa teatterivalaisinta joka on kiinnitetty vanhaan kolmijalkaan. :) Auttaisiko tuon lampun hankintaan jos ottaisit siitä säästötavoitteen. Kuulostaa vanhanaikaiselta, mutta säästämällä lampun hinta ei tunnu niin pahalta kun sen saa kokoon erissä. :)

  VastaaPoista
 4. Lamppu on ihkuli! Ja joo, eihän nuo sisälmykset näytä ollenkaan samoilta... Höh? Mulla on kaikki sisustus ihan hyytynyttä. Jos vaikka tässä kun oikeasti päivätkin rupeaa olemaan hämäriä, sais jotain aikaiseksi.
  Piti kommentoida jo aiemmin sun asua tuossa pari postausta taaksepäin.. TOSI kiva, hitsi kun en hankkinut tuota sinisenä(kin). Ja mitä huiviin tulee, sun vissiin pitää ottaa sama keskustelu, mitä minä tyttärieni kanssa - "mikä on klassikko" :D
  PS. Laittelen postia...

  VastaaPoista
 5. Minulla on sinulle haaste blogissani =)

  VastaaPoista
 6. MIA - ei mullakaan näy läheskään kaikki seuraamieni blogien päivitykset :( En tajua miksi. Bongailen niitä sitten muiden blogeista.. ärsyttävää!! Mutta siis juu ei haittaa yhtään, olen nimittäin maailman laiskin ja huonoin haasteiden / tunnustusten vastaanottaja :) Ja ounou, mäkin haluan nähdä tuon lampun livenä...!

  MARIA - hei arvaas olenko aivan jumissa sen maanantaisen combatin jäljiltä!! Eka kerta combatissa aikoihin ja kylläpä veti kädet ja yläselän jumiin... mutta nyt aion alkaa taas käydä siellä säännöllisesti sillä loppupeleissä on ihan paras lääke niskajumitukseen. Eilinen meni (okei juoksulenkin jälkeen mutta anyway) murjottaen ja suklaata syöden sillä kävin kampaajalla ja hitto, mulla on kuulemma about puolet hiuksista lähteny päästä :( Olen sen itsekin huomannut ja tiedostanut kyllä. Luultavasti syynä se kevättalven kaamea työstressi.

  VastaaPoista
 7. NIINA K - oivoi, sulla on siis oikea aarre siellä nurkassa...! :) Tuo säästäminen on varsin hyvä idea.. ainoa ongelma on etten osaa yhtään säästää. Tosin, pitäisi kyllä opetella!!

  RILLA - mulla kanssa meinaa hommat hyytyä, suunnitelmia kyllä on pilvin pimein mutta toteutus ontuu :( Kiitos mailista, vastaan pian ;)

  VastaaPoista
 8. HANNA - vastaam sulle tännekin saman mitä toisaalle. Eli kiitos haasteesta :) Jätän tämän kuitenkin törkeästi väliin sillä yritän olla julkaisematta blogissa mitään naamakuvia itsestäni. Varsinkin kun olen juurikin viimeisen vuoden aikana vanhentunut aivan silmissä ja mulla on ihan hirveä ikäkriisi :(

  VastaaPoista
 9. On kyllä melekosta hieno! Ja tuo seuraava kanssa!

  VastaaPoista
 10. Pakko laittaa viesti. Kävin kääntymässä Idioottiparkin Iskussa toissapäivänä ja kyseinen lamppu komeili siellä (mustana kylläkin). Tulit heti mieleen. :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)