perjantaina, syyskuuta 23, 2011

perjantai!



Jihuu,  perjantai!!

Ja meillä töiden jälkeen jokasyksyisen perinteen mukainen  kauneusilta.
Työporukalla menemme siis kaunistautumaan - kuka mitäkin haluaa, uuden hiusvärin,
geelikynnet, kasvohoidon, meikin... itse haluaisin uudet hiukset mutta ääh, multa kuulkaa
lähtee hiuksia tukuittain ja olen ihan hätää kärsimässä asian suhteen - siitä lisää myöhemmin...
mutta ehkä en uskalla ottaa kuin jonkun tehohoidon hiuksiini?!

Ihanaa anyway lähteä naisporukalla (muutama mieskin joukkoon taitaa liittyä) hieman
rentoutumaan  kaiken kiireen keskellä!


Dagens (toissapäivältä?): hame ikivanha suosikkini b.Young, pusero Mango, balleriinat Tory Burch, vyö Esprit

Huomaatteko, mulla on vihdoinkin sukat jalassa - tai siis sukkahousut ihan vallan :D
Pakko oli luovuttaa kun tunsin oloni jotenkin poikkeavaksi leggareissa ilman sukkia...
josko ensi viikolla sitten siirtyisi ballerinoista saapikkaisiin? Vielä en ole malttanut.
Niin ja pusero on siis miltei uusi, tykästyin tuohon kaulukseen.

Eipä ihmeempiä tällä kerralla, mukavaa perjantaipäivää kaikille!


15 kommenttia:

  1. Oi kuulostaa niin hyvältä! Kyllähän tässä itsekin kaipaisi jo jotain kauneushemmottelupäivää :D

    Ja ihana asu, paita on tosi kiva ja nuo Toryn baltsut, ihanat! Itsekin niitä himoitsen :D

    Ihanaa viikonloppua!<3

    VastaaPoista
  2. Loistava idea! Ootteko varannu jonkun saman hoitolan koko illaksi teille vai miten toimitte? Olis tosi kiva idea kaveriporukallakin!

    VastaaPoista
  3. Kuulostaa superkivalta, mukavaa iltaa!
    Ja toi paita, niin nätti ja kiinnitin huomiota sukkiksiin, pitäis varmaan itsekin pikku hiljaa :)

    VastaaPoista
  4. Niin nättinä olet, vaikkei päätä näykään ;) Ihastuin erityisesti vyöhösi. Minä olen tallannut nilkkureissa jo parisen viikkoa ja odotan kanssa saapaskautta.
    Nehän sanoo, ettei samassa päässä viihdy sekä tukka että järki ;) Toivottavasti kuitenkin ohimenevää.

    VastaaPoista
  5. Toi hame on kiva! Ja mä kadehdin kaikkia, jotka voi käyttää ballerinoja, mulla ne vaan ei pysy jalassa. Yhdet remmilliset mulla on, ne ei hankaa ja pysyy jalassa.
    Kiva tommonen kauneusilta, tahtoo kans!

    VastaaPoista
  6. Mahtava idea! Mikä duunipaikka! Ja kuule, mulla on sama ongelma hiustensuhteen. Hiuksia on lähtenyt ihan kamalasti. Ihan hirveetä! Olen miettinyt onko se kenties uuden hiuspuuterin tai tigin suolasurftukka-aineen syytä...Voi meitä!

    VastaaPoista
  7. Kuulostaa oikein mukavalta tavalta!

    Tuo hiustenlähtö on muuten todella stressaavaa. Itse kärsin siitä keväällä ja luulin jo tulevani kaljuksi, mutta sitten se loppui yhtäkkiä ja nyt kasvu on hurjaa.
    Silloin kun tuskailin sen kanssa, eräs kampaaja kehotti ostamaan spiruliinaa ja juomaan sitä päivittäin.
    Kävin samantien ostamassa tuota vihreää leväjauhoa Mistelistä. Kyseisessä aiheessa on valtava määrä proteiinia ja samalla se poistaa raskasmetalleja elimistöstä.
    En tiedä auttoiko tuo vai loppuiko se muuten vaan. Kaikkea pitää kokeilla vaivaan jos toiseenkin :)

    Kaunis asu sinulla jälleen.
    Mukavaa syksyn jatkoa sinulle,

    toivottelee ylöjärveläinen lukijasi.

    VastaaPoista
  8. Hei,
    ihana asu, oikein tyylikäs!
    Hiuksia lähtee täälläkin, onneksi kasvaa uutta tilalle; vauvatukkaa siis=).
    Hiuksille, iholle ja kynsille luksusta on Forever Living ja aloe vera-juoma.
    Mukavaa syksyä
    terv. Just me

    VastaaPoista
  9. Oikein mukavaa ja rentouttavaa hemmotusiltaa!
    Asu on juuri nappi näille keleille.

    Ja kiitos vielä viimeisestä, oli mahtavaa tavata livenä - toivottavasti tavataan vielä uudestaankin!

    VastaaPoista
  10. Taitaa se olla niin, että on siirryttävä sukkiksiin. eilen vielä menin leggareilla ja nyt on kurkku kipeä perk...pitäisi viimeisiä hommia siellä perämetsässä tehdä...
    Sama vika täällä, on lähtenyt hiuksia kiitettävästi ja pikkuhiljaa alan huolestua aiheesta eli hyviä vinkkejä vastaanotetaan!

    VastaaPoista
  11. SOFIINA - kieltämättä moinen ilta piristää kummasti! Vielä kun itse ei joudu maksamaan mitään (paitsi jos sortuu ostamaan jotain kampaamotuotteita) ja tarjolla on hemmottelun lisäksi hieman viiniä, keksejä, juustoja, hedelmiä.. ei paha :) Lienee ainoa juttu mihin kaikki työporukassa osallistuu varmasti. Löysin tuon puseron ihan sattumalta, kerrankin hyvä heräteostos!

    JOSEFINA - aivan, kaveriporukallakin loistoidis! Tai johonkin polttareihin yms. Meillä tosiaan eräs taho tarjoaa illan ja eräs kampaamo on tuon illan varattuna meille. Taisi eilenkin olla aikamoista haipakkaa kun yhteensä 17 meikäläistä halusi hiusvärin ja leikkauksen :)

    ANNI - kiitti! Kieltämättä pakko tunnustaa, että sukkikset jalassa tuntui mukavan lämpimältä :D Tosin edelleen tekisi mieli kulkea ilman sukkia, ihme juttu :)

    VastaaPoista
  12. ANIA - kiitos kehuista, ja juu ehkä parempi olla esittelemättä päätään liikaa ;) eikä pitäisi kyllä vaivata päätään liikaa tällä hiustenlähdölläkään, tulee vaan entistä enemmän stressiä asiasta...hHus pois siis järki päästä, tahtoo hiuksensa takaisin ;) Vyö on jo monta vuotta vanha, ollut hyvä ostos, samoin kuin tuo hamekin.. joskus sitä onnistuu ostoksissaan! Muutamia saappaita tekisi mieleni mutta ensin on pakko raivata vanhoja pois!

    JAANA - teidänkin pitää pyytää jotakuta tavarantoimittajaa sponssaamaan moinen ilta! Mä taas viihtyisin ballerinoissa aina, voisin nukkuakin ne jalassa :D Terkkuja sinne kaikille, ja kisuliinille rapsutukset!

    VastaaPoista
  13. SELMA - eikä, sullakin lähtee tukka päästä?! :( Epämiellyttävä tunne tajuta, että hiuksia lähtee paljon normaalia enemmän, ja vielä kurjempaa oli kuulla vahvistus asiasta kampaajansakin suusta. Huoh. Mulla nämä lähtee juurineen ja tukoittain joten syynä lienee taannoinen stressi. Kirjoittelen aiheesta pian lisää! Ostin Prioriniakin epätoivoissani, ja eilen illalla jos jotakin hoitavaa kampaamotuotetta, raportoin tulokset sitten myöhemmin... Ja siis joo, mikä työpaikka, hyvässä ja pahassa... :)

    YLÖJÄRVELÄINEN LUKIJA :) - kiitos vinkeistä, taidanpa painella Misteliin seuraavaksi! Kaikki keinot aion ottaa käyttöön! Ajattelin vyöhyketerapeutiltanikin kysellä josko voisi auttaa... Ihana kuulla, että sinulla on hiustenlähtö loppunut!

    JUST ME - jotenkin helpottavaa etten ole ainoa hiuksensa tiputtava... ja ennenkaikkea helpottavaa kuulla, että homma voi kääntyä toiseenkin suuntaan! Vauvahiukset kelpaa kyllä! Ja kiitos vinkeistä, tuota aloe veraa mun on pitänyt alkaa testata muutenkin.

    VastaaPoista
  14. JASSU - oli NIIN ihana nähdä livenä! Vastasit aika pitkälle käsityksiäni Jassusta :) Tajusin vasta jälkikäteen, että olisin voinut tarjota sulle meidän ganttiinissa kahvit. Höh! Seuraavalla kerralla sitten! Ilmoittele kun olet meidän kulmilla niin käydään yhdessä vaikka syömässä tms. Toivottavasti juoksu kulki hyvin!?!? :) Oikein harmittaa kun ainakin täällä olisi tänään ollut kiva juoksukeli - miehellä tosin uusi flunssa joten se maratonista. Itse aion käydä kyllä illemmalla piiiitkällä lenkillä.

    ANNE-MARI - siis meitä on muitakin, jotka kulkee vielä ilman sukkia ja kohta varmaan ilman hiuksiakin... huoh ;) Oikeasti olen hätää kärsimässä asian suhteen. Kirjoitan siitä ihan oman postauksensa jossa ajattelin kysellä vinkkejä - jäähän siis kuulolle! Terkkuja ja tsemppiä sinne perämetsiin :)

    VastaaPoista
  15. Ihana asu! Mäkin otin sukat/sukkikset käyttöön tällä viikolla. Ihan hassua. Mä olisin varmaan kulkenut leggareissa vielä marraskuussakin, ellei meillä olis töissä niin kylmä :) Ja hei, ole onnellinen, että teillä järjestetään kauneusiltoja. Mieluummin ottaisin sellaisen kuin perinteisen ryyppyillan, joita meillä harrastetaan :D

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)