keskiviikkona, syyskuuta 28, 2011

{ nokkosvarrasta }

... meillä herkutellaan...

... tai siis minä herkuttelen. Tyttäret eivät niin tuon nokkosvartaan mausta perusta.
Omasta mielestäni ihan parasta! Erityisesti (vaaleanvihreän) Oivariinin ja Aamupala
Raikas -juuston kanssa! Niin, ja tuoreen kahvin. Sotii toki hieman karppausyritystäni
vastaan mutta no can do, olen koukussa...

Edit. minullahan ei juuri milloinkaan aiemmin ole ollut tapana syödä mitään välipalaa,
pärjään mainiosti sillä iänikuisella raejuustorahkallani, tai salaattilounaalla aina iltaan
saakka... Mutta nyt, tehdessäni kuuden tunnin työpäivää, huomaan keittäväni heti
iltapäivisin töistä kotiuduttuani itselleni kahvit... ja sen kanssa sitten tätä herkkua :)

Mikä on teidän välipalaherkkunne?!

 Muki on uusi ihastukseni, Claes Ohlssonilta. Toinen samanmoinen toimii kynäpurkkina :)


keskiviikkoterkuin,

13 kommenttia:

  1. Ihana tuo muki, ihan kuin Marimekkoa olisi.

    VastaaPoista
  2. Heh, täällä toinen epätoivoinen karppailija, söin äsken Vaasan näkkileipää levyllisen:) pakko kyllä saada kuitujakin välillä. Et kyllä muuten ikinä arvaa minkä pistoksen olen saanut?!?!? No mä oon alkanu juoksemaan. Kolme lenkkiä takana ja se vasta hyvältä maistuukin - olen jäänyt koukkuun! Seiskalta starttaan taas matkaan, kahden pienen kirittävän ja polkypyöräilevän pojan kanssa:). Eilen lenkillä mietein sua, kun tuolla asutusaluetta juoksentelin ristiin rastiin ja aattelin, että oot kanssa varmaan lenkillä, kun on näin hieno ilma:)

    VastaaPoista
  3. ALMA - eikös olekin! Haikailen Marimekon mukeja tuon kavereiksi... :) Niin ja pari Tine K:n raidallistakin mukia tilasin juuri :O Sitä kun on uusi keittiö tulossa, haluaa myös sinne sopivat uudet astiat.. mitä mieheni ei ymmärrä alkuunkaan.. ;)

    SANNA-RIIKKA - hyvä me!! Mutta totta, kuitua on saatava myös. Eikä mulla tule ruisleivästä sellaista turvonnutta pullamössöoloa mikä tulee vaaleasta viljasta, pastasta, riisistä... sitä oloa ei onneksi tule myöskään suklaasta... ;D ;D

    Hieno homma, että sinäkin olet innostunut juoksemaan! Siihen kyllä jää niin koukkuun. Mä en pahus eilen ennättänyt lenkille kun "jouduin" notkumaan kaupoilla koko illan, odotellessani tyttöjä eräältä taidekurssilta. Mutta n-y-t oon just lähdössä lenkille! Taivaskin kirkastui juuri sopivasti, ihanan kirpeä keli! Hyviä lenkkejä myös sinne suunnalle :)

    VastaaPoista
  4. Mää ihastuin pari vuotta sitten sinappisilliin. Just äsken söin "väli-iltapalaksi" sinappisillisen leivän. Se on vaan niin hyvää! Ja se sinappimössö pitää olla majoneesista, ei liian kirkasta. Esim. Rainbowin sinappisilli on hyvää. Tuotakaan herkkua ei meillä muut syö, et ihan ihte saan sillini syyä :)

    VastaaPoista
  5. Kauniita kuvia olet napsinut. :) En olekkaan koskaan maistanut nokkosvarrasta, pitääkin joskus ostaa. :)

    VastaaPoista
  6. Mä tykkään välipalaksi syödä raejuustoa kera banaaniviipaleiden.
    Iltapalalla syön aina hapankorppuja ja teetä. Toi on niin hyvää!

    Musta ei taida tulla juoksijaa ikinä. Pyöräilen joka päivä.
    Nyt olen "innostunut" sellaisesta "käsipyörästä" minkä kanssa tehdään keskivartalojumppaa. Auts kun on vatsa kipeänä. En tajunnutkaan miten huonossa kunnossa mun syvät alavatsalihakset onkaan. Uih...

    VastaaPoista
  7. Sanontahan kuuluu: "Mitä enemmän kotona, sitä enemmän syö." Tän sanonnan laati yks kotiäiteilevä, joka ei pääse raskauskiloista pois... Onneks pitäis pian päästä töihin!

    VastaaPoista
  8. Ompas tuo "Clasu" nykyjään oikeen aarreaitta, kun viime viikolla bongasin sun blodista sen lampun, nyt tosiaankin mainiosti Marimekkoa muistuttavan mukin ja kesämmällä tein eräästä toisesta blogista myös jo "Clasu" bonauksen, apinoin ja hommasin takaterasille sellaiset ihanat "sirkusvalot" pimeneviä loppukesän iltoja koristamaan ;)

    VastaaPoista
  9. Jaa, mää en oo tuollaisesta nokkosvartaasta kuullutkaan. Täytyykin katsoa seuraavalla kauppareissulla katsoa mahtaako sitä täällä käpykylässä ollakaan ;) Aamupalajuusto on kummipoikanne suosikki, mä en tykkää yhtään. Ihana muki! Joko keittiön toimituspäivä on tiedossa?

    VastaaPoista
  10. Mä oon koukussa jälkiuunileipään ja ihanaan salaattiin, jossa on raakaa parsakaalia, punasipulia, majoneesia, jogurttia, etikkaa, maitoa, hipunen sokeria ja kermajuustoa kuutioina. Mutta mitä kuvia taas! Muuten luulin vähän aikaa sitten, et annat kuvausvinkkejä postauksen otsikosta ja innostuin jo:)

    VastaaPoista
  11. Hei

    Kerroit kivan mukin ostopaikan, mutta kuinkas on nuo kauniit kynttilälyhdyt(?), niitä jostain aiemmasta kuvastakin ihailin, mutta nyt toisella kerralla on jo pakko kysyä :)

    Täällä myös yksi, joka on jäänyt jo parissa viikossa koukkuun lenkkeilyyn :)

    VastaaPoista
  12. Nokkosvarrasleipä on ollut pitkään lasten ehdoton suosikki aidolla voilla. Sentään karseista aamupala kumijuustoista ollaan päästy eroon (minä).Nyt niitä ostaa enää mies eikä muu kukaan muu suostu syömään.Mun herkku on pästöroimaton juusto joka maistuu ah niin ihanalle juustolle.

    Ainesosat raikas aamupalajuusto Valion

    juusto [maito, hapate, suola, happamuudensäätöaine (E 509)], vesi, laktoositon rasvaton maitojauhe, sulatesuolat (E 331, E 339, E 452), sakeuttamisaineet (E 407, E 410, E 508), suola.

    Valaisin postaukset oli tosi kivoja ja laitahan lisää inspiskuvia blogiisi. Diggailen niitä kovasti.

    VastaaPoista
  13. Tuo on NIIN hyvää! Ja aamupalajuusto myös!

    ..jostain syystä en kuitenkaan ole koskaan yhdistänyt näitä kahta..täytyypä kokeilla siis, kiitos :)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)