sunnuntaina, helmikuuta 27, 2011

kesää odotellessa...


 ... ja sairastupaa pystyssä pitäessä sorruin tilaamaan tytöille parit sandaalit Ellokselta...
 Itseasiassa tilasin aiemmin allaolevan toppi/leggarisetin ja siinä yhteydessä ihastelin
kuvassa näkyviä sandaaleita... joita ei silloin vielä ollut tarjolla. No nyt 
oli ja tilaukseen meni... ;) Peppi halusi itselleen pinkit sandaalit, Nelli kullanväriset.
 Ja koska minä halusin nuo vihreät ja kamelinruskeat niin tilasinpa sitten kaikki värit 
kokeiltaviksi... palautetaan sitten kaikki ei-niin-kivat. Nuo mustat eivät kuulu tilaukseen,
ne meillä jo on viime vuodelta - Peppi kulki moisilla koko kesän ja alennusmyynnistä
ostin uudet isommat tulevaksi kesäksi. 

Edit. ylläolevia sandaaleita näytti olevan kokoon 40 saakka... arvatkaa tekikö mieleni
klikata muutamat itsellenikin. En klikannut.

Niin ja tuo toppi/leggarisetti on muuten livenä tosi kiva! Oikeanpuoleisen mekonkin
olisin tytöille halunnut mutta ainakaan nyt siitä ei ollut tarjolla kuin ihan pieniä kokoja.
  
Vinkatkaapa muuten missä olisi kivoja hameita eskari-ikäisille tarjolla?! 
Ihme kyllä meidän hamevarastot alkavat käydä vähiin :)
 
Jos meillä olisi poika, olisin tilannut nämä allaolevat kengät, mun mielestä tosi nätit!


Meillä siis podetaan nyt molempien tyttöjen voimin.. Nelli on kuumeessa neljättä päivää,
Peppi liittyi sisarensa seuraan eilisaamuna. Sinänsä ei siis yhtään harmita, ettei meillä
alkanut nyt talviloma. Ainoastaan se harmittaa, että nyt olisi pitkästä aikaa sopivat
ulkoilukelit... mutta minkäs teet. Jos sitä kävisi itse edes juoksemassa jossain vaiheessa..
kun vielä on terve olo, ihme nimittäin on jos tuo tauti ei tartu - sen verran tässä talossa
tällä hetkellä yskitään ja niiskutetaan...

sunnuntaisin  sairastupaterveisin,


11 kommenttia:

  1. Ihania vaatteita, täytyykin käydä tarkemmin Elloksella kurkkimassa. Paranemishalauksia tytöille! Meillä siirtyi Tukholman reissu parilla viikolla, sillä mies on tosi kipeä. To-illasta asti potenut jonkin verran, eilen tuntui jo terveemmältä, nyt on sitten ihan muuta kuin terve. Ja taatusti me muut ei tuolta vältytä, ihan jo hirvittää mitä siitä tulee, kun pienimmät sairastaa, saati minä itse. Että hyvästi mukava hiihtoloma :((

    VastaaPoista
  2. EIKÄ!! Mä aattelin eilisen perusteella, että pääsette reissuun. Toisaalta, mieluummin sitten kaikki terveinä kuin puolikuntoisina tai ihan kipeinä. Vaikka harmittaakin taatusti ja paljon =/ Meillä alkaa Nelli olla aika poikki kun kuume vaan jatkuu ja yskii ihan koko ajan..

    Mutta käypä siis ajankuluksi Elloksella - turmiollista se tosin on :) Siellä olis pikkuisille ties mitä kiva... meidän tytöille ei enää niin paljoa tarjontaa. Plääh.

    VastaaPoista
  3. Ihanan kesäisiä juttuja! Munkin pitäis nyt reipastua ja käydä Elloksella tai H&M:llä tilaamassa vähän matkavaatteita tytsyille. Meillä muuten Julialla on kans aivan tajuton yskä. Varsinkin öisin. Toivotaan, ettei teilläkään mene keuhkoputkiin tai keuhkokuumeeksi <3
    Ihanaa sunnuntaita...nyt menen lukemaan noita aiempia juttuja. Oikein ärsyttää, kun on tää blogimaailma jäänyt ihan paitsiolle viime viikkojen aikana.

    VastaaPoista
  4. siis ihanat noi poikien kengät.. Täytyypä käydä katsomassa elloksen kenätarjontaa..

    Ja ihania sandaaleita myös naisväelle <3

    VastaaPoista
  5. Joo, siis ihania sandaaleja! Noita ei ainakaan kuvastossa ole. Ja toi toppisetti on varmaan pakko hankkia. Mulla ois alennuskuponkikin Ellokselle.. ;-) Täytyypä käydä tarkkailemassa. Kenkiä meillä on kyllä kesällä miljoonat, kun mamma on aina bongannut -70% jostain alesta ja pakkohan ne on ostaa, kun on niin halvat. Eikä muista, että on jo ostanut ainakin viidet lenkkarit. Heh..

    Ticketiltä tilasin taannoin yhden samettihameen, se on kyllä kiva (ja oli alennuksessa!!). Meillä ei oikein neidillä ole nuo hameet käytössä, nyt varsinkin kun on ollut niin kylmä, niin on ollut helpompaa vetää ne pitkikset ja sisähousut toppapuvun alle. Välitakkikin aiheuttaa niin suuren ongelman, etten halua edes kuvitella, mitä välihousujen pukeminen saisi aikaan!! Meillä ei siis ole mitään fleece-/villahousuja.

    Pikaista paranemista tytöille!!

    VastaaPoista
  6. MARIA - varmaan ihan sama tauti teillä kuin meilläkin.. Nellillä on kans ihan järkky yskää.. yskii ihan koko ajan.. eikä iltaisin meinaa saada millään yskimiseltään unta. Sinne suunnalle aurinkoista alkavaa viikkoa! Ja kipinkapin Ellokselle - teillähän reissu lähestyy jo hurjaa vauhtia... Hitsit, mäkin olisin aurinkoloman tarpeessa! Mutta mikäli kevät kiitää yhtä nopeasti kuin viimeiset pari kuukautta, on kohta jo kesä ja meillä suuntana Kreikka! Yhtäänhän mä en reissua odota... ;)

    LATTENAINEN - eikös olekin?! Melkein tilasin nuo huvin vuoksi :) Mukavan raikkaat jotenkin! Se on varmaan tuo pieni säväys punaista..

    JAANA - mäkin luulin, että mulla olisi ollut joku alekuponki mutta tilausvaiheessa en löytänyt mistään mailista mitään alekoodia =/ Vaikka varmaan tuhat mailia Ellokselta onkin tullut. Damn. Ajattelin anyway soitella sinne huomenna että lisäävät mun tilaukseen kaikki mahdolliset alennukset :)

    Meillä taas tyttöjen vakisetti nyt kovilla pakkasilla on ollut sukkikset, pitkähihainen pusero ja joku hame. Siitä vaan hame veks ja villahaalarit päälle kun lähtevät ulkoilemaan. Mun mielestä kätevin vaihtoehto :) Kovasti haluaisivat käyttää eskarissa farkkuja mutta kun mun mielestä sisällä on liian kuuma jos on sekä sukkikset että housut.. ja farkut liian jäykät jos ne jättää ulkovaatteiden alle. No, kunhan on kevät niin saavat käyttää farkkuja vaikka joka päivä :)

    Terkkuja sinne teille kaikille!

    VastaaPoista
  7. Ne on nätit, me kokeiltiin reissussa noita "varvasvälikenkiä", mutta tuli Lottikselta tyly tuomio, mutta ehkä ens kesänä jo!
    Kivoja mekkoja, teidän neidit taitaa olla tosiaan sen verra tarkkoja jo että ihan kaikki äidille kelpaava ei kelpaa :/

    VastaaPoista
  8. Oi, oi. Ihania!! Ja hei, meillähän on se poikakin :D Noi kenkulit täytyy katsasta ehdottomasti. Olen itse perinteisesti säälittävän myöhässä aina näiden kanssa. Juoksen kaupoilla epätoivoisena, eikä mitään enää löydy. Nyt tosin tytöillä helpottaa - jalan koot 36 ja 37! Tarkoittaa aikuisten osastoa :)

    VastaaPoista
  9. ANNI - joo ei meidänkään tytöt noita varvasvälikenkiä kauhean mielellään pidä - tai riippuu siitä millaiset ovat.. toiset painaa, toiset ei. Varvastossuista tykkäävät kyllä.. joten testataan onko nuo millaiset... Ja KYLLÄ, meillä erityisesti Nelli on tooooosi tarkka mitkä vaatteet kelpaavat, mitkä eivät. Huoh ;) Toisaalta onhan se hyväkin asia, että lapsi omaa omat vahvat mielipiteensä.. mutta millaistakohan meillä on sitten teini-iässä...?! ;)

    RILLA - aivan, pojalla poikien kengät :)) Noita sandaaleita oli kokoon 40 asti.. miltei klikkasin itsellenikin muutamat... onneksi siis vain miltei sillä mullahan on niitä viime kesän Kreikan tuliaissandaaleita muutamat ;)

    VastaaPoista
  10. Oi joi, ihania sandaaleita!
    Minäkin epäilen meidän neidin olevan vielä liian nuori hyväksymään tuota mallia jossa vain yksi varvas on siellä lenksussa, mutta toisaalta - mistäs sitä kokeilematta tietää!?

    Voi himputti tuota teidän sairastupaa!
    Oikein pikaista toipumista ja pidän peukkuja ettet sinäkin sitä saa!

    VastaaPoista
  11. En kyllä voi vinkata mekkoasioissa valitettavasti! Meidän tytöt ei suostu käyttämään kuin juhlissa mekkoja, vaikka niin toivoisin:) Mukavaa ja toivottavasti terveempää viikkoa!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit! Ja vielä mukavampaa kun jätit kommentin :)